Skocz do zawartości
IGNOROWANY

F1, Rajdy i Motorsport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co sie czepiacie ze ktos mowil ze renault to dobry team?

teraz wszysycy wielce przewidujacy byli, a prawda taka ze renault to BYŁ super team w momencie jak Robert podpisywal kontrakt. i nie ma sie co czepiac ani tych co byli zadowoleni ani samego Roberta.

to ze teraz robia szopki nie przekresla ich dorobku w F1 i mozliwosci jakie stawrzalo przejscie do nich Kubicy.

kazdy zespol mogl wywinac taki numer, nawet FErrari odgrazalo sie ze odejdze z f1. i co , wtedy tez moznaby bylo to przewidziec...

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taki team jakie auta produkują :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale co sie czepiacie ze ktos mowil ze renault to dobry team?

teraz wszysycy wielce przewidujacy byli, a prawda taka ze renault to BYŁ super team w momencie jak Robert podpisywal kontrakt. i nie ma sie co czepiac ani tych co byli zadowoleni ani samego Roberta.

to ze teraz robia szopki nie przekresla ich dorobku w F1 i mozliwosci jakie stawrzalo przejscie do nich Kubicy.

kazdy zespol mogl wywinac taki numer, nawet FErrari odgrazalo sie ze odejdze z f1. i co , wtedy tez moznaby bylo to przewidziec...

bzdura - nie masz racji - od poczatku bylem przeciwny temu transferowi. sprawdz posty od 13 pazdz. :cool1:

Opublikowano

taki team jakie auta produkują :polew: :polew: :polew:

Wniosłeś się na wyżyny tym postem :gwizdanie:

Dla mnie to nie osiągalne.

Opublikowano

Dla mnie to nie osiągalne.

wiem , zagazowałeś auto ,a to nie kuchenka przecież :>

warnwarn.gifDaruj sobie takie uwagi.

Opublikowano

Dobry bajer to połowa sukcesu :good:

Niestety, to kasa decyduje w tym sporcie w stopniu przeważającym :gwizdanie:

A Kubica? No cóż, nie ma za swoimi plecami finansowego giganta, więc jest tam gdzie jest. Co wcale nie przekreśla jego szans w nowym sezonie :cool1: Za mało jeszcze wiemy, aby to wyrokować.

Opublikowano

http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Kierowcow-Mercedesa-poznamy-niebawem,wid,11692090,wiadomosc.html

nie wiem czemu... i wiem że to mało prawdopodobne... ale jak czytam ostatnie zdanie to mam jedno nazwisko przed oczami... Schumacher :naughty:

no i kto miał nosa?? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie spodziewałem się tego.

Bez wątpienia jest to dobra wiadomość dla F1. Ostatnie sezony były coraz ciekawsze, ale teraz to dopiero będzie się działo! :kox:

Tu komentarze:

http://f1.sport.pl/Artykul.82+M50794ce2aeb.0.html

a tu wywiad:

http://f1.sport.pl/Artykul.82+M5eadc0570bf.0.html

O Kubicy jakoś cicho... :(

Opublikowano

Moim zdaniem ze względu na wiek, rodzine i etc. "Szumi" nie ma szans w F1, ale chyba nie po to wraca zeby sobie pojezdzic w ogonie. Alonso go zdetronizowal i spac mu to nie daje. W Mercedes GP jest Ross Brawn, a Jean Todt jest "prezesem" FIA, co bedzie chyba wiadomo, a zważywszy, że Szumi to wielokrotny mistrz to nikt nie bedzie sie burzył jak bedzie wygrywał.

To tylko moje zdanie....

Opublikowano

No kuźwa, może tam odniesie jakiś sukces, oby Renia ich dowiozła :gwizdanie:

Bo muszę przyznać, że trochę straciłem wiarę w sukcesy w Renault po tym, jak ogłosili że o mistrzostwo chcą walczyć za rok :disgust:

Apetyt urósł, a tu lekka klapa...

Opublikowano

Poczekajmy-zobaczymy.

Porównywać będzie można po pierwszych startach...

Opublikowano

Oby cos wyszlo z tego sezonu. jak na razie kibicuje na Dakarze.