czarny198901 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam prosiłbym o opis podpięcia seperatora wzmacniacza ponieważ nie posiadam oryginalnego radia chciałbym podłączyć separator prosze o opis jak to podłączyć podobno do jakiegoś niebieskiego przewodu wtyczki iso 1
Grztom Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Tak dokładnie, podłączasz go do niebieskiego przewodu we wtyczce iso z tego co pamietam to ta czarna (zasilająca).
POWER-KRIS Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Lub do przewodu radia z napisem automatyczna antena. Przeważnie niebieski.
czarny198901 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Dzieki tak myślałem. Ale wolałem sie upewnić separator podpiety ale i tak fale slabo dochodza co jest nie tak Dzieki tak myślałem. Ale wolałem sie upe
Grztom Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Z samego tyłu w lewym słupku(chyba) masz jeszcze wzmacniacz antenowy, musiał byś sprawdzić czy jest sprawny.
czarny198901 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 gdzie jest dokladniej i jak go sprawdzic Z samego tyłu w lewym słupku(chyba) masz jeszcze wzmacniacz antenowy, musiał byś sprawdzić czy jest sprawny.
marjon Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 bo te separatory z allegro po8zł sa g..no warte, tez mam i nic to nie daje
czarny198901 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 dokładnie ciekawe czy ktoś ma jakiś inny lepszy pomysł na to bo te separatory z allegro po8zł sa g..no warte, tez mam i nic to nie daje
kfulko Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Widzę kolego że masz ten sam rocznik co ja, w moim wypadku był brak zasilania do wzmacniacza antenowego znajdującego się w słupku tylnym lewym stojąc za samochodem. Do wzmacniacza poprowadzone są 2 przewody białe jeden odpowiada za grzanie szyby a drugi za zasilenie wzmacniacza. Nie pamiętam który biały za co odpowiada, ale po zapodaniu zasilania radio moje ożyło i podłączyłem je z kablem niebieskim przy kostce ISO przy radiu. Oryginalny kabel przeprowadzony jest razem z kablem antenowym w tunelu aż do radia. Ja przezornie jeszcze na tym przewodzie zamontowałem bezpiecznik i śpię spokojnie. Mam gdzieś zdjęcia tego zasilacza, poszukam i wstawię. https://drive.google.com/file/d/0B1jZwyHGvtFgdWI0NnZnY19FYmc/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B1jZwyHGvtFgYnhKbjhVbGFHa0k/view?usp=sharing Edytowane 12 Marca 2016 przez kfulko
Rekomendowane odpowiedzi