Netfcher Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam, Wie ktos moze skad ten portal wie jakie auto kryje sie pod moimi tablicami? I nie, nie mam tam zadnych zdjec, filmow ani karnych k*****w Wpisalem tez pare losowych tablic jakie znam i w czesci pokazywalo model, a w czesci nie. Czy to nie jest przypadkiem jakies nielegalne zarzadzanie danymi osobowymi??
iwadrian Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam, Wie ktos moze skad ten portal wie jakie auto kryje sie pod moimi tablicami? I nie, nie mam tam zadnych zdjec, filmow ani karnych k*****w Wpisalem tez pare losowych tablic jakie znam i w czesci pokazywalo model, a w czesci nie. Czy to nie jest przypadkiem jakies nielegalne zarzadzanie danymi osobowymi?? Tablice nie są częscią danych osobowych. Identyfikują pojazd a nie człowieka.
Fido Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Czy to nie jest przypadkiem jakies nielegalne zarzadzanie danymi osobowymi?? Wbiłem swoją i tam nie ma żadnej informacji na temat danych osobowych.
Netfcher Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak wbijam swoja to mam to co ponizej. Mi glownie chodzi o to skad wiedza jaka marke auta posiadam? Województwo podkarpackiePowiat ŁańcutSamochód: AUDI A4 AVANT [b8] 12-
prezesik18 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) W przypadku aut które mam w domu są w bazie, ale to żadne dane osobowe, tylko auta więc nie widzę problemu. Edytowane 4 Lutego 2016 przez prezesik18
Netfcher Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 W przypadku aut które mam w domu są w bazie, ale to żadne dane osobowe, tylko auta więc nie widzę problemu. Ja jestem nieco przeczulony, bo juz dwukrotnie ktos mi wykradl numery kart kredytowych i raz dane osobowe do komornika. Napisalem wczoraj zapytanie do tworcow portalu ale bez odpowiedzi.
3r4 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Pewnie mają jakąś bazę aut np z UFG lub coś, nie ma co dramatyzować https://www.ufg.pl/infoportal/faces/pages_home-page?_afrLoop=3887535364853915&_afrWindowMode=0&_adf.ctrl-state=gbr455pwf_36
strazak990 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Tablica rejestracyjna Województwo lubuskiePowiat Zielona Góra (miasto) Komentarze U mnie tylko to wyskoczyło ;-) Edytowane 5 Lutego 2016 przez strazak990
Gość Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ja tutaj nie widzę żadnych danych osobowych ;-) Tablica rejestracyjna Województwo podkarpackie
C4NC3R Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest jeszcze stronka na której można sprawdzić czy dane auto ma ważne OC poprzez wpisanie właśnie nr rej. Nie każdy ubezpieczyciel jest wpisany do bazy danych, al Ci więksi i rozpoznawalni owszem. Z kolei w Holandii nr rej. jest przypisany dożywotnio do auta. Kupując części zamienne do auto podajesz w sklepie numer rejestracyjny i dokładnie wiadomo o jakie auto chodzi i jakie podzespoły należy szukać.
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Ja też nie widzę danych osobowych tylko miejscowość OMG , mylę się , teraz widać jaki to pojazd http://tablica-rejestracyjna.pl/RJA48799miejscowość i marka pojazdu Edytowane 6 Marca 2016 przez harry19-19
Vengazo Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 W przypadku mojej byłej jak i obecnej też pokazuje tylko miejscowość :Województwo lubuskiePowiat Zielona Góra (miasto)
Jakoob Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Widzę to samo, co kolega powyżej. Skąd to wiadomo? W przypadku tych danych wynikają one przecież z tego, co jest na tablicy napisane. Nie mam pojęcia skąd jakieś Wasze dziwne przypadki z marką - może ktoś już złożył na tą tablicę "donos" i wtedy wpisał?
Rekomendowane odpowiedzi