wrobel166 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Siema wszystkim chodzi o silnik 1.6 ADP po czyszczeniu przepustnicy obroty powoli spadały jak się wrzuciło na luz bądź naciśnięciu sprzęgła a teraz to wogule nie da się jeździć sam daje gazu tak jak by ktoś go na maxa cisną wogule nie spadają. Przepustnica padła???
lukasz2107 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Raczej rozjechana mapa wtrysku.pod kompa trzeba podpiac
jacek70 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zacznij od sprawdzenia błędów. Powinno coś wyjść.
wrobel166 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Jutro postaram się podpiąć i dam znać, więc to może być problem ze strony komputera nie mechaniki? Próbowałem adoptować mechanicznie nie przez komputer, wyciągnąłem wtyczkę wsadziłem spowrotem włączyłem zapłon coś w niej pykało tak jak gdzieś w necie znalazłem :-) ale nic nie pomogło
Gość Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 przepustnica do wymiany, wujo w golfie IV 1.4, miał podobnie czyścił przepustnice włożył i zaczeła świrować, sama gazowała do 3 tys itp, wyciagnal wlozyl nową wszystko było git, a później okazalo sie ze w tej starej przepustnicy cosik popękało jakies plastiki i juz nie działałą jak powinna
neoxpl Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Mialem to samo pomoglo odlaczenie akumlatora na 10min i adaptacja przepustnicy.. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
dawid332 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 podobno w tym silniku nie robi sie adaptacji
y4kub Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 robi się ! ja robiłem vagiem bo inna metoda nie działała
Rekomendowane odpowiedzi