Robero321 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Panowie jak sprawdzić na VCDsie czy immo działa prawidłowo czy wcześniej ktoś np go nie wyłączył?? Gdzie zajrzeć w które bloki ?? Chce zabezpieczyć auto ale bez sensu będzie to zabezpieczenie jeśli ktoś wcześniej wyłączył go ...
Fido Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak VAG nie zgłasza żadnych problemów to nie szukaj dziury w całym.
krzysiekvtec Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Pół pilota z centralka zostaw dalej od auta a sam kluczyk wsadzic jak dziala to za świeci się kluczyk i auto zgasnie
Robero321 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak VAG nie zgłasza żadnych problemów to nie szukaj dziury w całym. Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania... Pół pilota z centralka zostaw dalej od auta a sam kluczyk wsadzic jak dziala to za świeci się kluczyk i auto zgasnie Dzięki to jest jakieś rozwiązanie trochę na okrętkę ale jak nie znajdę info co do VCDSa to tak zrobię
Fido Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania.. No może nie zrozumiałem, błąd ludzki
bin85 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 W części w której jest pilot niema pastylki immo więc jak rozdzielisz kluczyk to i tak odpali, musiałby wymontować sam grot.
Rekomendowane odpowiedzi