xBladex Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 [emoji106] [emoji106] [emoji106] nic dodać nic ująć..po prostu piękna.
Houdini Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Będzie niżej? Musi być [emoji14] ale pewnie dopiero na przyszły sezon
enczu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 W takim razie czekam Póki co wszystko na dobrej drodze
robertjudi Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Ale te LM'y kuszą, z drugiej strony znając życie zaraz popi$$olę ja albo żona w nich ranty xd
Houdini Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 Ale te LM'y kuszą, z drugiej strony znając życie zaraz popi$$olę ja albo żona w nich ranty xdZależy jaka opona na to pójdzie, bo naciąg i żona raczej w parze nie idą [emoji14]
enczu Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Ale te LM'y kuszą, z drugiej strony znając życie zaraz popi$$olę ja albo żona w nich ranty xdZależy jaka opona na to pójdzie, bo naciąg i żona raczej w parze nie idą [emoji14] Potwierdzone info
LOKO Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Pięknie Ci to wyszło - do fresh&clean dorzuć jeszcze simple Co do rantów to u mnie w tym roku to ja akurat przeyyyebałem deko prawy przód po krawężniku Sposób żeby żona uważała? - powiedziałem jej że same fele kosztowąły mnie 3 tysie i wszelkie ew. szkody będzie pokrywać z własnej kieszeni
Gość Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Ło uj marian, nie zostawiłeś hologramów? Chyba Cie odwiedze po zimie i zrobisz moją na perłowo
jacca90 Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Pierwszy raz robisz korekte? Jesli tak to szacun tez sie do tego powoli przymierzam
Houdini Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Ło uj marian, nie zostawiłeś hologramów? Chyba Cie odwiedze po zimie i zrobisz moją na perłowo Nie wyrobiłem się czasowo przez ten tydzień, w kilku miejscach przeoczyłem holo i w weekend poprawka, plus unc-r 1.5 na auto Narazie wyszło coś takiego Pierwszy raz robisz korekte? Jesli tak to szacun tez sie do tego powoli przymierzam Tak pierwsza Ale na pewno nie ostatnia Edytowane 24 Października 2016 przez Houdini
Animal Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Nieźle Ci to wyszło a UNC-R robi robotę
Houdini Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Jak siądzie unc-r to zrobi większy wetlook i będzie jeszcze bardziej szklisto dodatkowo g1 od gtechniq'a na szyby no i czas na skromne naklejki, ale o tym potem Edytowane 24 Października 2016 przez Houdini
enczu Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Ładna robota Jak po kolei leciales? Glinka, papier czy bez? Jaka machina?
Houdini Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 Ładna robota Jak po kolei leciales? Glinka, papier czy bez? Jaka machina?Piana, rękawica na dwa wiadra, iron, prick, glinka, suszenie i cięcie na da kraussa padami z mikrofibry i futrze, megsem 105 na zmianę z menzerną 400 bo nie mogłem się zdecydować. Co głębsze szło papierem 2500. Na koniec koch antihologram na czerwonej gąbce od nata, ale że się spieszyłem to do poprawy. I wiadomo litry ipy, miliony mikrofibr.
jacca90 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Na jakiej maszynie pracowales?
Houdini Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Pisałem że da kraussa W międzyczasie powoli kompletuję graty do rezania bixa i paru innych pierdół. Ogólnie czas się wziąć za lampy. Prawa miała połamane uchwyty więc nowa zakupiona, a stara będzie robiła jako treningowa w rezaniu Soczewki to hella intemo od hidretrofit Przetwornice Koito Denso, narazie jedną dorwałem, ale druga już w drodze Żarniki będą Osram CBI 5500K, dodatkowo kierunki usa na dwuwłóknowej żarówce i wtyczce z New beetle i takie tajemnicze dodatki od chińskich majfriendów Ciągle zastanawiam się nad malowaniem. Czy, a jeśli tak to w jaki sposób, bo kolor to na pewno czarny mat. A dziś trochę mechaniki. Nowy zbiorniczek Osłona filtra powietrza Ostatnie puzzle progów s4 Chyba bywam zbyt brutalny Nie będę zbyt oryginalny jak to założę, ale mi się podoba i ch...j Na pewno będę kombinował żeby dodać coś od siebie. No i wstępne klejenie przedniej szyby. Wiem że krzywo, ale i tak w weekend polerowanie szyb więc przed powłoką przykleję drugą w odpowiednim miejscu Edytowane 27 Października 2016 przez Houdini
Gość Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Siana nie szczędzisz na furacza, oby tak dalej
Rekomendowane odpowiedzi