Houdini Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 jak będzie naciąg, to nie Będzie 225/40 więc bardzo delikatnie tył się naciągnie
Kowi87 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Przód i tył schowa sie, a z tą oponą to naciag będzie podobny jak przy 215/40 na 8,5cala, czyli minimum. Na 8J opona będzie mega balonem. ET42 przy 8J będzie schowane, jak skręcisz na 60-62cm, to na równo z błotnikiem te parametry stoja przy et35, ale przy takim balonie jak kupiłeś. A z tyłu w osce przy 60cm dla et20 było tak Zrobiłem szybkie porównanie, jakieś 63cm do 59cm. to jest 9,5cala ET40 + dystans 13mm, et27
Houdini Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Przód i tył schowa sie, a z tą oponą to naciag będzie podobny jak przy 215/40 na 8,5cala, czyli minimum. Na 8J opona będzie mega balonem. ET42 przy 8J będzie schowane, jak skręcisz na 60-62cm, to na równo z błotnikiem te parametry stoja przy et35, ale przy takim balonie jak kupiłeś. A z tyłu w osce przy 60cm dla et20 było tak Zrobiłem szybkie porównanie, jakieś 63cm do 59cm. to jest 9,5cala ET40 + dystans 13mm, et27 Lepiej tego ująć nie mogłeś problem w tym że kręcić to ja mogę sobie tyłkiem póki co bo gwintu brak co do opon to nadal zastanawiam się nad 215, ale to 500 zł drożej za zestaw :/
j4s2c2vr Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 205 bierz Ja następne wrzucam 205 właśnie
Houdini Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) przod 205 tyl 215 i bedzie baja Torsen by tego pomysłu nie polubił [emoji14]Małymi krokami nadchodzi dzień nowego obuwia opony już na feldze ostatecznie padło na uniroyal rainsport 3 225/40/18, jednak zanim koło pojawi się na aucie, trzeba je odpowiednio zabezpieczyć Tak więc weekend pod znakiem zapachu ceramiki Boli mnie trochę różnica między naciągiem przód/tył Przód Tył No ale coś za coś. Na przód na pewno pójdzie jeszcze dystans 5mm, a za tył, jak trafię na ku... to dowód zabierze, bo wystaje Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Houdini
PiotrasPoznań Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dobra, dawaj te kuboty na auto
Marek24 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mam te gumy u siebie jestem mega zadowolony z nich w tych pieniądzach moim zdaniem są świetne
Houdini Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Koła na aucie, teraz tylko progi s4, porządne mycie i sesja, więc jeszcze Was potrzymam w niepewności a dziś dzień elektroniki, ogólna poprawa lutowań pseudo lutownicy na porządne wstępnie podpięte składane lustra od centralny, jeszcze tylko wyłącznik na zimę trzeba dołożyć żeby nie zamarzły złożone podpięcie ostatnich kabli pdc no i ogólne poprawki. A miałem tylko bezpieczniki sprawdzić.... Jutro dalsza część sprawdzania bezpieczników [emoji14]
j4s2c2vr Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) W sobotę widziałem Ciebie jak z jakimś ziomalem felgi podziwialiście Już wiem gdzie parkujesz heheNie zaczepiałem, bo z kobietą byłem, a wiem że nie skończyłoby się na krótkiej rozmowie Mój uziemiony stoi nieopodal... Muszę zreperować wyciek płynu chłodniczego :/ Edytowane 4 Lipca 2016 przez j4s2c2vr
Houdini Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Gdzie mnie wyczaiłeś? bo w sobotę byłem tylko w dwóch miejscach pod domem i na warsztacie kumpla silnik z e30 wyciągaliśmy To mówisz że niespodzianki już nie będzie? [emoji14] Tak mi się przypomniało, mój pradziadek jak jechał wozem przez wieś i powiedział dzień dobry, to konie od razu stawały bo wiedziały już że to nie będzie krótko trwało [emoji14] Oj woda jest zła, ile ja się nauszczelniałem... Tobie skąd kapie?
j4s2c2vr Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Poszło wszystko do sucha chyba trójnikiem, tym od strony grodzi.No pod domem, pod domem Cię wyczaiłem. Ostatnio często tam bywam i robię teżzakupy w tej samej biedrze
Houdini Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Hmm nie pamiętam już jak to było w 1.8t [emoji14] na pewno w 2.8 nie ma tam prawie miejsca [emoji14] No to dawaj znać na weekendzie jak będziesz widział że będziesz tamtędy sam jechał, to się ustawimy
Zbychuwow Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 przod 205 tyl 215 i bedzie baja Torsen by tego pomysłu nie polubił [emoji14]Małymi krokami nadchodzi dzień nowego obuwia opony już na feldze ostatecznie padło na uniroyal rainsport 3 225/40/18, jednak zanim koło pojawi się na aucie, trzeba je odpowiednio zabezpieczyć Tak więc weekend pod znakiem zapachu ceramiki Boli mnie trochę różnica między naciągiem przód/tył Przód Tył No ale coś za coś. Na przód na pewno pójdzie jeszcze dystans 5mm, a za tył, jak trafię na ku... to dowód zabierze, bo wystaje Ja swoim awantem na 10j latam z tyłu i et27 prawie rok juz i dowód nadal mam Jak siądzie na dół to idelanie sie spasuja moim zdaniem nie bd razić w oczy bo u mnie troche razi
Houdini Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Ja swoim awantem na 10j latam z tyłu i et27 prawie rok juz i dowód nadal mam Jak siądzie na dół to idelanie sie spasuja moim zdaniem nie bd razić w oczy bo u mnie troche razi W sobotę jadę robić przegląd, zobaczymy co Pan na to powie Edytowane 7 Lipca 2016 przez Houdini
Zbychuwow Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Mi robił przegląd kolega, jemu to nie przeszkadzało
Houdini Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Mi robił przegląd kolega, jemu to nie przeszkadzało Ja jadę z kolega który ma kolegę na stacji, może się uda
Zbychuwow Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Mi robił przegląd kolega, jemu to nie przeszkadzało Ja jadę z kolega który ma kolegę na stacji, może się uda Powodzenia!
Houdini Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Czas na chwalenie Dziś w końcu udało się założyć progi s4 oraz po dłuższej chwili porządnie umyć i nasmalcować auto powłoka na kołach bardzo dobrze odpycha brud, po przejechaniu karcherem tuga prakrycznie nie miała co robić, delikatne krwawienie w kilku miejscach, ale kropelkowanie bajka Tak więc oto one Dare Lm 8j+9j 18" Uniroyal rainsport 3 225/40/18 Dekle jeszcze te co były z felgami ale będę robił custom Niedługo wpadnie gwint, wtedy pobawię się w spasy Progi Teraz czekam na hejty za Darki [emoji14] Aaa i jeszcze doszły nadkola s4 na przód Edytowane 10 Lipca 2016 przez Houdini
Rekomendowane odpowiedzi