Makos_9507 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam. Tak jak w temacie. Jestem po wymianie dwumasy w 2.0 alt. Wraz ze sprzęgłem. Są firmy, które skupują za gotówkę takie rzeczy? Oczywiście sprawdzone firmy. Stan dwumasy wskazywał jej wymianę, okazało się to przy wymianie sprzęgła. Tak więc pomyślałem, że skoro mam wyrzucać na śmietnik to może jest z tego jeszcze jakiś pożytek?
Fido Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie słyszałem o skupie. Podzwoń po firmach co je regenerują.może będą zainteresowane. Dużej kasy bym się nie spodziewał.
matisstz Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 ja mam cały komplet do opchnięcia, orientuje się ktoś z ZG czy tamtejszy zakład interesuje skup czy tylko regeneracja ? nie wiem jaki stan dwumasy jak na pierwszy rzut oka wszystko ok, ale wole opchnąć jako uszkodzone
skrab Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja też mam dwumase że sprzeglem od b8, a wymienili mi ze względu na popiskiwanie łożyska więc mówili ze dwumasa jest jeszcze w dobrej kondycji.. tąpniete z LG F60
Talib13 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 ja mam cały komplet do opchnięcia, orientuje się ktoś z ZG czy tamtejszy zakład interesuje skup czy tylko regeneracja ? nie wiem jaki stan dwumasy jak na pierwszy rzut oka wszystko ok, ale wole opchnąć jako uszkodzone A jaki zakład podasz adres ?
matisstz Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) na necie znalazłem jeden w ZG Bohaterów Westerplatte 52, Zielona Góra http://cez-car.esem.pl/zielona,gora,regeneracja,kola,dwumasowego,lubuskie.html Edytowane 17 Lutego 2016 przez matisstz
Rekomendowane odpowiedzi