Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Nad morzem kobita co rok wydzierżawia knajpe. Frytki ryby piwo. Potrzebuje na czynsz - na teraz do maja - bo ponoć nie ma środków. Biznes powtarza co rok od 4 lat i zawsze jest in plus. Szuka pożyczki
Dev Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 To co ? Nie zarobila w sezonie ? Przeciez ludzi bylo do zayebania ...
Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 No i to się wydało najbardziej podejrzane. Sezon był jak dzwon
Dev Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Juz fawno nie pamietam takiego sezonu ze ludzi bylo nabite pod sufit, na kolanach błagali o wolne pokoje Kolesie ktorzy prowadza taka dzialalnosc tez potwierdzali "tłusty" sezon.
amaradaar Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 pewnie że wałek takie są najlepsze.. napewno się uda... czysty zysk.... prosta sprawa... przecie to oczywiste.. dajesz kase kolo znika... jak to się mówi gruszki na wierzbie ps Tomek (Devastationie) obejżałeś zaciski ??
Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Mój syn miał tam pracować od czerwca. W teorii wszystko grało. Ale coś mi tam nie pasuje ....
amaradaar Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) w teori to graa aż za bardzo dobrze w praktyce zostajesz bez kasy Edytowane 19 Lutego 2016 przez amaradaar
Kamyk Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Opublikowano 19 Lutego 2016 Jakoś mi to wszystko się wydaje na grubymi nićmi szyte
amaradaar Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 no i dobrze zapomnij o temacie... i pamiętaj im piękniej to wygląda tym większy wałek...
Rekomendowane odpowiedzi