platinum Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam czy przy wymianie halogenów trzeba ściagać zderzak przedni??, czy jest jakiś inny sposób. Po ściągnięciu osłon dolnych silnika jest dostęp do jednego, a jak z drugim?? samochód audi a4 b7 1.9 tdi
kdawid Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 nie trzeba, ściągasz ramkę dokoła halogenu i odkręcasz
keczu Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 nie trzeba, ściągasz ramkę dokoła halogenu i odkręcasz Nie chciałbym nic połamać, więc moja prośba - wytłumacz, jak zdjąć tą ramkę krok po kroku. Dzięki
keczu Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) PDF Sam Naprawiam podpowie. Dzięki, nie chce nadwyrężać gościnności - więc nieśmiało - w jakim rejonie książki ? Edytowane 31 Marca 2016 przez keczu
Bromchit Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 PDF Sam Naprawiam podpowie. Dzięki, nie chce nadwyrężać gościnności - więc nieśmiało - w jakim rejonie książki ?
keczu Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 PDF Sam Naprawiam podpowie. Dzięki, nie chce nadwyrężać gościnności - więc nieśmiało - w jakim rejonie książki ? Tylko niestety ja mam zwykły zderzak b7
Bromchit Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Nie dopatrzyłem , ale w B7 pewnie nic bardziej skomplikowanego nie wymyślili.
Rekomendowane odpowiedzi