arek_cccp Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Oryginalna dv jest najbezpieczniejsza i bardziej precyzyjna. Nie oznacza to jednak ze nie da się wsadzić blow offa ale bez odpowiedniego softu raczej nie radziłbym jeździć na tym a w jakieś adaptery i inne badziewia nie wierzę, aczkolwiek jak kolega wyżej zamontuje to może pochwali się efektem jaki wystapil. Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez arek_cccp
lewystw Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jednak zostaje przy oryginalnej DV , dzisiaj już do mnie dotarła ok 17 montuje i zobaczymy efekt , czy auto dostanie nowe życie
bartekzks Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Oryginalna dv jest najbezpieczniejsza i bardziej precyzyjna. Nie oznacza to jednak ze nie da się wsadzić blow offa ale bez odpowiedniego softu raczej nie radziłbym jeździć na tym a w jakieś adaptery i inne badziewia nie wierzę, aczkolwiek jak kolega wyżej zamontuje to może pochwali się efektem jaki wystapil. Miałem w MOIM TFSI to wiem jak działa
lewystw Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Oryginalna dv jest najbezpieczniejsza i bardziej precyzyjna. Nie oznacza to jednak ze nie da się wsadzić blow offa ale bez odpowiedniego softu raczej nie radziłbym jeździć na tym a w jakieś adaptery i inne badziewia nie wierzę, aczkolwiek jak kolega wyżej zamontuje to może pochwali się efektem jaki wystapil. Miałem w MOIM TFSI to wiem jak działa Również miałem u siebie to w GTI , fakt żadnych błędów nie wywalało.
arek_cccp Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja tutaj nie mówię o błędach i że nie będzie działać. Bardziej chodzi mi o bezpieczeństwo i ori pod tym względem jest lepsza . Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez arek_cccp
lewystw Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja tutaj nie mówię o błędach i że nie będzie działać. Bardziej chodzi mi o bezpieczeństwo i ori pod tym względem jest lepsza . Tutaj się z Tobą zgodzę i dlatego zostaje przy ori
szymon100s Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 odczuwasz roznie miedzy downpipe a standardowym katem??
lewystw Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 odczuwasz roznie miedzy downpipe a standardowym katem?? Odczuje jak naprawie dzisiaj DV bo auto straciło moc , dam znać wieczorem jak efekt
szymon100s Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 oki oki a druga sonde wyłączasz przy dp ??
lewystw Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 oki oki a druga sonde wyłączasz przy dp ?? Tak druga sonda będzie wyłączona programowo przy remapie , aktualnie świeci się check. odczuwasz roznie miedzy downpipe a standardowym katem?? Jakiejś wielkiej różnicy to nie odczułem tylko taka ze pojawił się lekko nie przyjemny dzwięk. Poniżej pokazuje zdjęcia jak wyglądała DV uszkodzona oraz nowa Tutaj nowa wzmocniona DV Różnica po wymianie jest kolosalna , auto dostało drugie życie Panowie , możliwe że niedługo moje audi będzie na sprzedaż , ponieważ prawdopodobnie zostane posiadaczem golfa 6r , jak coś to PW.
radekrp90 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Widzę, że kolega autko sprzedaje - co się stało, że tak szybko auta chcesz się pozbyć?
lewystw Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Widzę, że kolega autko sprzedaje - co się stało, że tak szybko auta chcesz się pozbyć? Będe miał w połowie czerwca/ początek lipca golfa 6R. Kolego jaka cena tej wzmocnionej DV? 135zł. Edytowane 15 Maja 2016 przez lewystw
bartekzks Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Ja tutaj nie mówię o błędach i że nie będzie działać. Bardziej chodzi mi o bezpieczeństwo i ori pod tym względem jest lepsza .
Rekomendowane odpowiedzi