szakal222 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Labrador ,teraz mam taki magazyn na rzarcie,posluszny nieagresywny ,wszedzie jest lubi sie bawic ,boxer tez dobry do dzieci,a najlepszy byl doberman moja siostra pociel go nozyczkami jak byla mala nawet nie pisnal,bardzo posluszne ,madre pilnuja swojego terenu ,moj uwielbial sie bawic ,ytylko trzeba je umiec wychowac ,i pies bedzie ok ,zreszta to podstawa psa ulozyc,bo kazdy bedzie zly jak zle sie to zrobi
erchi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Golden retriever. Z natury łagodny i z ciągłą ochotą do zabawy. Boi się burzy
.Pablo. Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Golden retriever. Z natury łagodny i z ciągłą ochotą do zabawy. Boi się burzy Tylko jeśli pies ma też odstraszyć złodzieja to ten pies raczej odpada. Jak ktoś na podwórko wejdzie to już sie chce bawić .
quadral20004 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 zelazna zasada. albo psa chowasz pod katem zeby byl lagodny dla dziewci i doroslych,wtedy masz minus bo zlodziejowi zamerda ogonem.albo robisz z niego psa morderce co nie wpusci nikogo a jak ktos wejdzie to na wlasne ryzyko:) p.s. moj owczarek niemiecki wpuscil kilku zlodzieji,ukradli mi 400 l ropy.nawet nie szczeknal:) chcialem lagodnego i mam.1500zl w plecy
szakal222 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja mialem psa ktory byl lagodny dla domownikow ,fakt wpuszczal do domu ale juz nie wypuszczal,wiec sa wyjatki
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Dwa lata temu przez dwa tygodnie opiekowalem sie 3 letnia suczka nowofunlanda. Masakra co za pies Niesamowicie grzeczna i spokojna, dzieci to codziennie na niej wisialy ale jak poczuła wode to juz wylesc nie chciala. Plywalem z nia w jeziorze, bardzo szybko plywa, miedzy palcami ma blony plawne jak kaczka. Wymagaja czestej pielegnacji futra Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Dev
mariuszbielsko Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) jak dlamnie to widze tylko i wylacznie amstaffa lub bullterier bardzo lagodne psy sam mam suczke amstafa image post Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez mariuszbielsko
mariuszbielsko Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 w oczach moze i tak poza tym pies do rany przyłóż
Kazik123 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) okto i ja pokażę swoją suke Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Kazik123
Bristol Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) https://zapodaj.net/cc616b6ef9a03.jpg.html ok to i ja pokażę swoją suke Co to za rasa? Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Bristol
quadral20004 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 https://zapodaj.net/cc616b6ef9a03.jpg.html ok to i ja pokażę swoją suke Co to za rasa? bernejski pies pasterki ładna suczka:)
Kazik123 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jak będę przy kompie to poprawie fotke jak będę przy kompie to poprawie fotke poprawione jak będę przy kompie to poprawie fotke jak będę przy kompie to poprawie fotke poprawione tu ma ok. roku , i tak jak wcześniej pisałem pies bardzo mądry w porównaniu do kaukaza i owczarka niemieckiego miał 12 lat jak zdechł , do ogrodu również OK ale gorzej z podejściem do obcych dzieci
Norbis Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Rasa owczarek azjatycki. przy dobrym ułożeniu przypilnuje domu i rodziny. Nie szczeka na próżno tylko atak...
mariuszbielsko Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 na groznego nie wyglada ale lad ny ciapek
Rekomendowane odpowiedzi