maluch16290 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam, czy wiecie może czy zepsuty sworzeń banana, przy długotrwałej jeździe(około 3 kkm) może wyrządzić więcej szkód ntylko jego wymiana?? Od dwóch miesięcy pukalo mi przy chamowaniu i nie wiedziałem co, 3 dni temu zaczęło walić strasznie i częściej, pojechałem do diagnosty i okazało się że sworzeń prawego banana kompletnie się odłączył od wahacza, tzn są połączone ale na szarpakach latał. I pytanie czy tam cos wiecej się moglo wybić? Zwrotnica?dzięki
jacek70 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jeśli wymienisz go szybko to nic innego nie powinno polecieć. Jak będziesz z nim jeździł to po kolei będą luzy.
quadral20004 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 tulejke masz jeszcze w zwrotnicy:)
maluch16290 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jutro mam nadzieję przyjdzie już wahacz to i jutro go wymienię odrazu.. a ta tulejka w zwrotnicy wymienna rozumiem ??
maluch16290 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Banan wymieniony, twarz pocharatana od breszki ale działa kolego quadral20004 w zwrotnicy w moim b5 nie było tulejki, na szczęście sworzeń nie nawywijal nic tam dzięki Panowie
Emejcz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jakby ci się ten sworzeń odłączył, bo już byś na glebie raczej siedział.
maluch16290 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 On częściowo musiał się odłączyć bo w ręku można nim majtac bez problemu dwoma paluszkami, w boki, w górę, w dół, tak jakby go ta guma trzymała, ale już po problemie i bez szkód oprócz podartej twarzy ,
Emejcz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No to możesz się cieszyć, bo miałeś mega farta, że ci się nie zerwał podczas jazdy Swoją droga jesteś w stanie powiedzieć jakiej marki był ten wahacz?
maluch16290 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Nie wiem dokladnie, ale jutro sprawdze bo mam go za domem, miał znaczek Audi wypukl, jakis numer tambtez byl, to jakby oryginal no miałem szczęście ale reszta wahaczy jeszcze hula dobrze to nie był tak obciążony mocno może ?
Rekomendowane odpowiedzi