Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RS4 B7] Dzis odebrałem RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witamy kolege z forum subaru :hi:

no stary tym furaczem w tej odmianie wdrapałeś się na sam szczyt tego forum :good::notworthy:[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:35_________________________________________________gdyby ktoś zaproponował mi wybrać sobie furę z całego forum a on za nią by zapłacił - to został byś bez fury :naughty:

Opublikowano
  • Autor

witam

pozdrawiam wszystkich

trochę może się wygłupię ale napisz coś o danych technicznych: silnik, konie, moment sprint do setki itd :polew:

[/quo

Tak jak koledzy napisali, z dodtakowych rzeczy które są to :

kolor white ibiss

adaptacyjne biksenony

navi + bose + zmieniarka mp3

lodówka

grzane fotele przód i tył

kierownica zamszowa wielofunkcyjna

hamulce ceramiczne 375 mm

pakiet komfort

pakiet czerń

lusterka w kolorze felg

felgi 19

boczne poduszki z tyłu

brak ogranicznika prędkości

parktronik przód i tył

pakiet bagażnik

szyberdach

podwójne szyby

pakiet alarm

telefon

dywaniki z logo RS4 ( to mi się najbardziej podoba, AUDI życzy sobie za to 2400 zł :shocked:)

[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:40_________________________________________________

ach te STI fajna bryka fajnie sie tym pomyka ale RS jeszcze nie jeździłem...

STI jest agresywne i zdecydowane dobre właściwości jezdne ale środek to kicha... :no:

nie podoba mi sie. RS to inna kultura... inny segment doskonalosci , ale oba auta maja dziki charakter...

Lepiej bym tego nie ujął :>[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:41_________________________________________________

witamy kolege z forum subaru :hi:

no stary tym furaczem w tej odmianie wdrapałeś się na sam szczyt tego forum :good::notworthy:[br]Dopisany: 30 Listopad 2008, 21:35_________________________________________________gdyby ktoś zaproponował mi wybrać sobie furę z całego forum a on za nią by zapłacił - to został byś bez fury :naughty:

wow, nie wiedziałem :sick3: dziękuje :embarrassed:

Opublikowano

Miron przecież Ty byś w tym aucie nie dostał do pedałów :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Również witam kolegę z forum Subaru :hi: Słyszałem o Twoim zakupie już jakiś czas temu, bo jeden z moich kumpli dość ostro udziela się na forum Subaru :wink4: I mówił mi że ktoś sobie kupił RSa :good:

Gratuluję mega wykur#istej fury :kox: Normalnie masakra :dziura:

Zgadzam się z mironem, ten furacz jest na szczycie klubowych maszyn, oczywiście zaraz po RS6 kolegi C.MILE o ile ją jeszcze ma :kox: I zgadzam się z tym że fura jest pod każdym względem idealna, brakuje tylko, tak jak niektórzy napisali - czarnego dachu :evil:

Opublikowano

W moim ulubionym kolorze z ulubioną felgą.

Okej, zdegradowałeś Śnieżynkę alex76, jesteś pierwszy dla freona w dziale "moja A4" :hi:

Opublikowano

RS4 jak RS4 wygląda ładnie na zewnątrz, wygląda ładnie wewnątrz :good: Szkoda, że nie jeździ jak wygląda :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

wiedzialem ze Poziek to napisze :gwizdanie:

Opublikowano

no zalezy na czym komu zalezy :)

poziek nie gadaj jezdzi fajnie :P

Opublikowano

omg Carfit powinienes dostac bana na ip zebys juz nie mogl wrzucac fotek tej niuni :ban::kox::slina:

zgadzam sie z chlopakami, najpiękniejsze wozidło na forum. :evil:

cos czuje ze nawet jakbym kupił magnetyzer do mojego AFNa i tak nie mialbym szans na kresce :polew::slina:

Opublikowano

:drool: :thumbup::brawo: pierwsza klasa bez modow jest :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

gratulacje

Opublikowano

swap silnika na 2,5TDI i będzie bajka :kox:

ale powoli,nie wszystko naraz :cool1:,podstawę już masz :good:

Opublikowano

kolego carfit - postaraj się o wklejenie sesji zdjęciowej ( wraz z wnętrzem ) i zmień sobie w profilu rodzaj nadwozia na słuszny :wink4: - a co do tego, że jesteś na szpicy forum z tą swoją furką to pamiętaj, że łatwo to można zmienić - wystarczy że ktoś kupi 2 takie furki jak Ty masz :> ( bo to chyba jedyny sposób ) :wink4:

Opublikowano

RS4 jak RS4 wygląda ładnie na zewnątrz, wygląda ładnie wewnątrz :good: Szkoda, że nie jeździ jak wygląda :gwizdanie: :tongue4:

Jasne Poziu.... nic i nikt nie jest w stanie przegonić Twojego siwka :rolleyes:

.

..

...

....

no chyba że jakaś nieszczęsna Skoda Octavia :polew:

Opublikowano

Nie ma co gadać kolega Malik odbierze S4 to się zmierzy z Poziem :naughty:

Opublikowano

Nie ma co gadać kolega Malik odbierze S4 to się zmierzy z Poziem :naughty:

Po co? Przecież i tak wiadomo, że S4 tylko wygląda a nie jeździ :)

Opublikowano

Wiesz kolego powodów jest pare zależy jaki masz charakter :wink4: każdy co nie ma S4/RS4 z V8 4,2 twierdzi że te auta nie jeżdżą z kolei każdy co ma takie auto twierdzi że to są plotki i że te autka zapinają całkiem nie źle i może się zmierzyć z Poziem z samej ciekawości i dla zabawy i zobaczyć jak będzie a jeżeli jesteś zawzięty to możesz się ustawić z Poziem po to aby go upokorzyć :kox: :kox: :kox: :kox: hehe :wink4: możesz też z kolegą Norbim stanąć :cool1:

Opublikowano

malik... wszyscy chcemy dla Ciebie jak najlepiej :decayed::naughty:

:kox:

eot.

Opublikowano

Umówmy się że Malik żeby się pościgać nie będzie demontował połowy auta :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Nie można mówić że RS4 nie jedzie, to naprawde subiektywne wrażenie. Auto jest bez turbiny i nie ma tego charakterystycznego kopa, natomiast on bardzo równomiernie rozwija moc i dlatego nie daje tego wrażenia :gwizdanie:natomiast widać po predkościomierzu że naprawde jest szybki.

Ale demonem prędkości to napewno nie jest. :mysli:

Opublikowano

dlatego nigdy bryki bez turbo, nawet RS4 :wink4: