horny devil Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 a że tak zapytam domki są full czy jak??
Mario22 Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Horny na pewno coś się znajdzie a nie to mam kalimate jak chcesz i tak ci będzie obojętne laj zalegniesz Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Hehe Stasiu mi sie przypomina kultowy tekst z kiepskich " Panie wódka za mna chodzi od rana a za mnąod wczoraj "
walada1987 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 druga taka na zator się już chłodzi [emoji33] Naciapane z GT-N7105
miron78 Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Kto Ci to będzie pił ja tam wszyscy jednogłośnie tylko najczystszą czystą piją - a ja na stół stawiasz flache to tak czasem nie idź się odlać nawet za drzewo bo jak wrócisz to jej już nie będzie Tam szybciej wódka schodzi niż w mcdonald frytki Walada - ja o organizacyjnych sprawach nie piszę bo każdy juz był kilka razy i wszyscy wiedzą co i jak - więc jak coś chcesz wiedzić to pisz W cenie są 2 noclegi i 2x kolacja w formie grilla - zabierasz tylko alkohol + we własnym zakresie śniadanie + obiad - możliwość zakupu jednego i drugiego na miejscu w karczmie. Piątek impreza bardziej oficjalna czyli strój typu koszula + eleganckie spodnie + półbuty - w adidasach nie wpuszczają W sobotę na luźno - styl dowolny Zabrać dodatkowo się powinno: w razie pogody kąpielówki, w razie nie pogody też kąpielówki + buty do piłki nożnej jak ktoś umie grać i buty do piłki nożnej + ochraniacze jak ktoś nie umie grać Z meczu zwolniony jest tylko ten kto na 15.00 nie jest wstanie dojść o własnych siłach na boisko (bo np pił już od 9.00)
walada1987 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Ja w piątek będę tak myślę że koło 19 bo dopiero po 17 wyjeżdżamy czyli od razu wieczorowy strun założę o wódkę się nie martwię bo na takie okazje ja czym am bo sam z lepiej ino browary wiec niech idzie wam na zdrowie Naciapane z GT-N7105 Szkoda tylko że polar nie dojdzie na czas ... Naciapane z GT-N7105
Pucek Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Kto Ci to będzie pił ja tam wszyscy jednogłośnie tylko najczystszą czystą piją - a ja na stół stawiasz flache to tak czasem nie idź się odlać nawet za drzewo bo jak wrócisz to jej już nie będzie Tam szybciej wódka schodzi niż w mcdonald frytki Walada - ja o organizacyjnych sprawach nie piszę bo każdy juz był kilka razy i wszyscy wiedzą co i jak - więc jak coś chcesz wiedzić to pisz W cenie są 2 noclegi i 2x kolacja w formie grilla - zabierasz tylko alkohol + we własnym zakresie śniadanie + obiad - możliwość zakupu jednego i drugiego na miejscu w karczmie. Piątek impreza bardziej oficjalna czyli strój typu koszula + eleganckie spodnie + półbuty - w adidasach nie wpuszczają W sobotę na luźno - styl dowolny Zabrać dodatkowo się powinno: w razie pogody kąpielówki, w razie nie pogody też kąpielówki + buty do piłki nożnej jak ktoś umie grać i buty do piłki nożnej + ochraniacze jak ktoś nie umie grać Z meczu zwolniony jest tylko ten kto na 15.00 nie jest wstanie dojść o własnych siłach na boisko (bo np pił już od 9.00) Dobre wskazówki:)Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Ja w piątek będę tak myślę że koło 19 bo dopiero po 17 wyjeżdżamy czyli od razu wieczorowy strun założę o wódkę się nie martwię bo na takie okazje ja czym am bo sam z lepiej ino browary wiec niech idzie wam na zdrowie Naciapane z GT-N7105 Szkoda tylko że polar nie dojdzie na czas ... Naciapane z GT-N7105 Powiedz mi po uj polar przy 23 stopniach ?
walada1987 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 A jak będzie zimno Naciapane z GT-N7105
MAJKI Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 A jak będzie zimno Naciapane z GT-N7105 To wiecej wypijesz i bedzie goraco
Sensei Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Z meczu zwolniony jest tylko ten kto na 15.00 nie jest wstanie dojść o własnych siłach na boisko (bo np pił już od 9.00) I jeszcze duuuużo środka owadobójczego, bo pewne sk***ysyny przykleją się do dupska. Edytowane 29 Maja 2016 przez Sensei
Mario22 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Nocoś na komary trzeba kupić i się w tym wykąpać Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 A jak będzie zimno Naciapane z GT-N7105 w połowie czerwca przy grilu ? jak miszka będzie polewał ?????? :grin: :grin: :grin: a poza tym ... Panie ...nie schowasz się...wszyscy (komary też ) wiedzą już ,że masz 2.5
keżor Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 może bym takie do garażu zakapował chyba by się nadawały co jak szukasz czegoś podobnego to mogę Ci załatwić w dobrej cenie super Ledowe panele 60x60cm (opcja do rastrowego sufitu albo natynk)
Miszka82 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 to co trzeba by było coś potrenować...ale w poniedziałek...no cóż forma sama się nie zrobi
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czas leci - za tydzień będziemy się już pakować Podział domków i obowiązków macie w pierwszym poście Pisać kto zabiera piłkę do nogi a kto do siatki Jeżeli chodzi o dojazd to wyjątkowo nie pisałem nic o zbiórce - sami ustalcie czy jedziemy jak rok temu czy chcecie się umówić jak 2 lata temu i jechać wszyscy razem Jeżeli razem to wyjazd najpóźniej o 17.00 Kto ogarnia sprzęt grający ? Coś jeszcze się komuś nasuwa do poruszenia ? zorganizowania ?
Rekomendowane odpowiedzi