miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do meczy i lenistwa oraz migania się od grania proponuję układ taki: W grze musi uczestniczyć cała męska część z małymi odstępstawi: - facet nie musi grać jeżeli w zamian zagra jego dziewczyna/żona - nie grający facet i nie mający nikogo w zastępstwie płaci karne 20zł po meczu drużyna przegrana zbiera pulę i kupuje piwo drużynie wygranej jeszcze z 2 dni i będzie można już na poważnie zerkać na pogodę
walada1987 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jeszcze 4.5 dnia i zator wita Naciapane z GT-N7105
miron78 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 na tą chwilę jak sprawdzam pogodę to piątek-niedziela 21/22 stopnie i bez deszczu - mega idealnie Byle nie upał 30 ale to nan chyba na szczęście nie grozi i rozumiem że WIDZIMY SIĘ NA MIEJSCU O 18.00
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do meczy i lenistwa oraz migania się od grania proponuję układ taki: W grze musi uczestniczyć cała męska część z małymi odstępstawi: - facet nie musi grać jeżeli w zamian zagra jego dziewczyna/żona - nie grający facet i nie mający nikogo w zastępstwie płaci karne 20zł po meczu drużyna przegrana zbiera pulę i kupuje piwo drużynie wygranej jeszcze z 2 dni i będzie można już na poważnie zerkać na pogodę Dobre i uczciwe zasady
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja nie gram chyba ze wezmie ktos konsole :-D Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 To ja sie chyba od razu składam na wygraną drużyne
pajda Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja nie gram chyba ze wezmie ktos konsole :-D Naciapane z Z2 Tez bym zagrał w fife , dawno nie miałem pada w ręce
keżor Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja nie gram chyba ze wezmie ktos konsole :-D Naciapane z Z2 za twarda, lepiej się gra piłką ;P
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mario Ty to na bramkę możesz stanąć i nic nie robiąc i tak nikt nie strzeli gola
Kędzior Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mario jeździsz na rowerze a grać nie będziesz weź nie przesadzaj. Jak wszyscy grali to jest fajniejsza zabawa. Ma ktoś nr do Darii? Hehe
Sensei Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 - nie grający facet i nie mający nikogo w zastępstwie płaci karne 20złpo meczu drużyna przegrana zbiera pulę i kupuje piwo drużynie wygranej OK
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mario jeździsz na rowerze a grać nie będziesz weź nie przesadzaj. Jak wszyscy grali to jest fajniejsza zabawa. Ma ktoś nr do Darii? Hehe Jak Daria grała to była motywacja bo nikt nie chciał być gorszy od laski
Sensei Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 To ja sie chyba od razu składam na wygraną drużyne Ja dziadek zajmuję na stałe miejsce na ławce rezerwowych [emoji1]
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do grania, ja mogę grać ale KAŻDY musi grać w NORMALNYCH butach a nie profi sztolach/korkach.
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Sansei... Wpadnij od piatku do niedzieli i chce cie widziec jak grasz w sobote o 15.... Haha... To jest Survival... Taki alko Runmageddon.... Naciapane z Z2 Mario jeździsz na rowerze a grać nie będziesz weź nie przesadzaj. Jak wszyscy grali to jest fajniejsza zabawa. Ma ktoś nr do Darii? HeheTy ale nie tyram rowerem jak ledwo,stoje.... A to jest różnica... Naciapane z Z2 Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Mario22
stanley Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do grania, ja mogę grać ale KAŻDY musi grać w NORMALNYCH butach a nie profi sztolach/korkach. będę miał jak zawsze delikatne lanki z Pumy
tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do grania, ja mogę grać ale KAŻDY musi grać w NORMALNYCH butach a nie profi sztolach/korkach. Ja standardowo biorę crocsy na tą chwilę jak sprawdzam pogodę to piątek-niedziela 21/22 stopnie i bez deszczu - mega idealnie Byle nie upał 30 ale to nan chyba na szczęście nie grozi i rozumiem że WIDZIMY SIĘ NA MIEJSCU O 18.00 My będziemy pewnie po 19.00 bo Aga do 17;00 w pracy
Bulczas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co do grania, ja mogę grać ale KAŻDY musi grać w NORMALNYCH butach a nie profi sztolach/korkach. będę miał jak zawsze delikatne lanki z Pumy Bez moich łyżew nie ma grania Polecam zaopatrzyć się w ochraniacze
Polko_V Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja miałem niby jakieś korki w zeszłym roku wypróbować...miałem zalkoholizowałem się na ławce z miską i spółką Pucek...?! My by byli gotowi o 15, bo Ewka w ten dzień jeszcze pracuje do 14 a w chacie wele 14.30by była
Rekomendowane odpowiedzi