pajda Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pajda, to daj znać czy mam podjechać Ja nie wyjadę wcześniej jak 17 z Kato, Miszka,Ciebie też mógłbym zgarnąć jakby coś te bo wózek nam nie wejdzie jak tak bedziesz zabierał autostopowiczów
keżor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 mogę Cie Miszka zgarnąć, ale nie mam pojęcia na którą się wyrobię żeby jechać, ale myślę że między 16-17 będziemy się zbierać. zgadamy się na kom, chociaż ja pewnie nie mam Twojego aktualnego bo Ty co robotę to zmieniasz num o 17 kończę więc ja najwcześniej 18 będę gotowy, no może 17:45 więc leć, nie czekaj na mnie ach ta młodzież zero zobowiązań... mi nawet bardziej pasuje ta 18 więc jak coś to możemy po Ciebie podjechać.
stanley Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pajda, to daj znać czy mam podjechać Ja nie wyjadę wcześniej jak 17 z Kato, Miszka,Ciebie też mógłbym zgarnąć jakby coś te bo wózek nam nie wejdzie jak tak bedziesz zabierał autostopowiczów wózek wejdzie jeśli wszyscy spakujemy się do reklamówek
keżor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pajda, to daj znać czy mam podjechać Ja nie wyjadę wcześniej jak 17 z Kato, Miszka,Ciebie też mógłbym zgarnąć jakby coś te bo wózek nam nie wejdzie jak tak bedziesz zabierał autostopowiczów wózek wejdzie jeśli wszyscy spakujemy się do reklamówek i będziecie je trzymać za oknami
walada1987 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Pany sprawy się komplikują moja idzie do roboty w sobotę na nic zobaczymy ci lekarz powie w temacie małego bo coś nam drugi dzień kaszle jak h*j i mogę być uzieminony jak chcecie ten przedluzacz i kabel audio a nie pojadę to podrzucę to mironowi jak się zgodzi wziąć z soba Naciapane z GT-N7105 Jestem zły w h*j ale mogę nie być w stanie przeskoczyć niektórych spraw Naciapane z GT-N7105
Sensei Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) na pewno nie piję w sobotę od rana To ja nie jadę Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Sensei
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 No to Keżor zróbmy tak, ja mam się zdzwonić z Uchem koło 14 jeśli Ucho nie da rady mnie zawinąć to jadę z Wami - będziemy w kontakcie i daj na pw swój nr tel Stanley dzięki albo w ogóle to wszyscy po mnie przyjedźcie
tolek85 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 ja też na 17 najwcześniej będę gotowy więc pojedziemy wszyscy razem. Pajda, przecież wózek wchodzi do mnie. Możemy torby komu innemu wrzucić. Ze mną jedzie bulczas i ty więc byłby komplet. Zgadamy się po 12 bo idę na spotkanie własnie...
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak ktoś dojedzie to niech napisze że jest Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siema Pijoki! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Cyba moralnego miszka No nic jeszcze dzis w robocie w Twoich rejonach Pucek i pozneij do Knurowa na zbiórke
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 witam w dniu z nocką bez spania Dziś od południa w całym kraju ma lać - oby się pomylili przynajmniej jeżeli o nas region chodzi
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Boisko skoszone perfekt Naciapane z Z2
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak ktoś dysponuje vagiem i potrafi po zmianie kierownicy uaktywnić łopatki przy kierownicy to będę wdzięczny za pomoc Boisko skoszone perfektNaciapane z Z2 jak ci się nudzi to możesz przynieść bramki z pierwszego boiska
Mario22 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 witam w dniu z nocką bez spania Dziś od południa w całym kraju ma lać - oby się pomylili przynajmniej jeżeli o nas region chodzi Pogoda ma byc bez opadow tak pokazuje moj telefon. Niebo nad zatorem idealnie czyste No to Keżor zróbmy tak, ja mam się zdzwonić z Uchem koło 14 jeśli Ucho nie da rady mnie zawinąć to jadę z Wami - będziemy w kontakcie i daj na pw swój nr tel Stanley dzięki albo w ogóle to wszyscy po mnie przyjedźcie Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 witam w dniu z nocką bez spania Dziś od południa w całym kraju ma lać - oby się pomylili przynajmniej jeżeli o nas region chodzi Jakie auto kupiłeś? Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sensei Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Ja już dziś pograłem więc jutro tylko... mogę...pokibiciwać [emoji12] Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Sensei
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sprawa wygląda tak ze qurwa mam jeszcze prawie 600km do chaty,ale jak się nic nie poebie to koło 18tej chce ruszać z chaty Pajda nie bój nic ponoć awanta mam to woźidła twoje wejdzie
Rekomendowane odpowiedzi