Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] moja A4 ;) --> Nowe Focie ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Taka kupiona, jeszcze nic nie robiłem :)

---------------------------------------

Coś widzę że się nie spodobała ;(

Ale i tak jej nie oddam ;P

Opublikowano

No na foto to ta skóra okropna :naughty: Z zewnątrz bryczka ładna. Odkręć hak, zerwij naklejke PL i wypoleruj wydech. Kierunki w błotnikach też mogły by być białe. A tak to AFN fajny silnik tylko trzeba dbać o niego.

Opublikowano

gdyby nie ta zajebi....e nie dopasowana skórka autko było by ok

Opublikowano

Tak, zrób lepsze zdjęcia :>.. Bo ta skóra :thumbdown:.. Hak też kaplica :>.. Ale autko prezentuje się OK :good:

Opublikowano

no i tapicerka na boczkach tez by mogla byc w skorze :gwizdanie:

Opublikowano

Ciekawy kolor skóry. Ale na niekubełkowych fotelach chyba trzeba się mocno trzymać kierownicy na zakętach :gwizdanie: Mi natomiast nie podoba się obszycie czarnej kierownicy brązową skórą. Tak kupiłeś czy dawałeś do obszycia? Zamiast kiery trzeba było boczki zrobić :naughty:

Opublikowano

auto ąłdne skora tragedia, kolegom chodzi o wykonaine, to jest z kawałków !!!! kto tak robi - siedzenia nie robia reszta ok

Opublikowano

bardzo ładne :good:

Opublikowano

No na foto to ta skóra okropna :naughty: Z zewnątrz bryczka ładna. Odkręć hak, zerwij naklejke PL i wypoleruj wydech. Kierunki w błotnikach też mogły by być białe. A tak to AFN fajny silnik tylko trzeba dbać o niego.

Zmiany bez wiekszego wkladu finansowego a wplyna na duzy +

Ja bym jeszcze sciagnol znaczki a4 i 19 tdi

Opublikowano

brązowa skóra do czarnego środka pasuje jak świni siodło

Opublikowano

silnik :good: kolor :good: aby tapicerka :sick3: sory :wink4: i właśnie ta naklejka "pl" sio... pozdro :hi:

Opublikowano

dlaczego aż dwie osoby powiedziały hakowi nie?....

moja żona jeździ też autkiem i czuję sie bezpieczniej jak z tyłu ma jakiś element którym mogła by gdzieś wychaczyć naszą niunię:)

Opublikowano

Autko super :naughty::good:

moja żona jeździ też autkiem i czuję sie bezpieczniej jak z tyłu ma jakiś element którym mogła by gdzieś wychaczyć naszą niunię:)

z hakiem wygląda troszke dziwnie ale wieksze jest bezpieczenstwo :kox: około miesiaca temu widziałem udział stłuczki golfika i a4 golfik miał z tyłu hak przymocowany :cool1: a Audiczka nie wychamowala i zderzak połamała maskę pogięła oraz zgubiła pierścienie z grila :tongue4: a golfikowi zupelnie nic sie nie stało :naughty: sam czasem żałuje ze nie mam haka a tak ma sie kilka rysek na zderzaku przez nieuwaznych kierowców :thumbdown:
Opublikowano

Kurcze chłopak robi fotki a Wy mu to zaraz o skórze jedziecie :angry: ale mają rację troszkę to nie pasuje do reszty jak już to mogła być czarna :good: widzę ze nie masz kilimy to o grzanych fotelach trzeba zapomnieć pewnie zimno w tyłki ale jest plus w górnej części kobiecego ciała będzie ciekawy efekt :naughty: ale mi się podoba po za środkiem :wink4:

Opublikowano

z hakiem wygląda troszke dziwnie ale wieksze jest bezpieczenstwo :kox: około miesiaca temu widziałem udział stłuczki golfika i a4 golfik miał z tyłu hak przymocowany :cool1: a Audiczka nie wychamowala i zderzak połamała maskę pogięła oraz zgubiła pierścienie z grila :tongue4: a golfikowi zupelnie nic sie nie stało :naughty: sam czasem żałuje ze nie mam haka a tak ma sie kilka rysek na zderzaku przez nieuwaznych kierowców :thumbdown:

Jak by na to patrzeć to te haki trzeba by było pozakładać na boki i z przodu :polew:

Opublikowano

Jak by na to patrzeć to te haki trzeba by było pozakładać na boki i z przodu

haków to moze na całosci auta by nie pasiło zakładać :tongue4::wink4: ale jakies orurowanie :gwizdanie: :naughty: kozacko by to wyglądało :tongue4::zyzol::polew:
Opublikowano

To trzeba zalozyc hak z wyjmowana koncowka, i wcale go widac nie ma a w razie uderzenia z tyl to zderzak tylko oberwie :), autko ladne kolego, pomysl nad zmiana lampek, no i brazowa skora, bo troche nie pasuje do reszty wnetrza, ale to oczywiscie jest tylko moje zdanie :>