Opublikowano 21 Maja 201610 l Wygląda ładnie i schludnie pokaż jeszcze zdjęcie montażu wtrysków bez plastikowej pokrywy silnika
Opublikowano 5 Czerwca 201610 l Stanley, czerwony AC R01 styknie Ci latem do jakiś 230-235ps max. Więcej raczej nie będzie w stanie wykrzesać. Zimą i w chłodne dni może być troche gorzej. Natomiast na spokojne 200-210ps powinno być ok. Ja go zmieniam na dniach na cos innego.. na większy zapas mocy.
Opublikowano 26 Lipca 201610 l Profesjonalna robota nie to co tu Na wiosnę też będę chciał założyć LPG Jak nie znajdę w Częstochowie lub okolicy to jadę na Śląsk długo czekałeś na wolny termin ?
Opublikowano 27 Lipca 201610 l Profesjonalna robota nie to co tu Na wiosnę też będę chciał założyć LPG Jak nie znajdę w Częstochowie lub okolicy to jadę na Śląsk długo czekałeś na wolny termin ? W Częstochowie jedyny sensowny zakład to Moto-as, a na Ślasku to już masz b.duży wybór.
Opublikowano 27 Lipca 201610 l Panowie, byłem dzis u gazownika i oto jaki zestaw został mi polecony. Zależało mi żeby cena nie przekroczyła 3000 zł i żeby spadek mocy nie był odczuwalny. Reduktor Gold Fi8 - KME Sterownik TECH 224 lub TECH ONE - LPG TECH Wtryskiwacze pojedyncze DRAGON SOLO - 4szt. LPG TECH PTS-01 czujnik ciśnienia i temperatury - LPG TECH Filtr Fazy Lotnej - 1szt. LPG TECH Zawór tankowania we wnęce wlewu paliwa - TOMASETTO Wielozawór Fi8 - TOMASETTO Elektrozawór z filtrem FC OMB - TOMASETTO Przewody elastyczne gazowe - Fi8 LPG TECH Zbiornik toroidalny de wew. 650/270 72l - BORMECH (-20% co daje 58l) Koszt instalacji to 2600-2700 brutto. Co sądzicie ?
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Witam panowie co byście polecili do mojego A4 B7 Quattro 1.8 t po modach aktualnie 236,4 HP 347,2 Nm ( będzie na pewno więcej także coś z zapasem było by idealne ) Pozdrawiam
Opublikowano 5 Sierpnia 20169 l Panowie, byłem dzis u gazownika i oto jaki zestaw został mi polecony. Zależało mi żeby cena nie przekroczyła 3000 zł i żeby spadek mocy nie był odczuwalny. Reduktor Gold Fi8 - KME Sterownik TECH 224 lub TECH ONE - LPG TECH Wtryskiwacze pojedyncze DRAGON SOLO - 4szt. LPG TECH PTS-01 czujnik ciśnienia i temperatury - LPG TECH Filtr Fazy Lotnej - 1szt. LPG TECH Zawór tankowania we wnęce wlewu paliwa - TOMASETTO Wielozawór Fi8 - TOMASETTO Elektrozawór z filtrem FC OMB - TOMASETTO Przewody elastyczne gazowe - Fi8 LPG TECH Zbiornik toroidalny de wew. 650/270 72l - BORMECH (-20% co daje 58l) Koszt instalacji to 2600-2700 brutto. Co sądzicie ? Mam prawie identyczny zestaw tylko z reduktorem silver, obecna moc w aucie to 191 HP w najbiższym czasie będzie ok. 220 HP i 330NM do tej pory zestaw bez najmniejszych problemów
Opublikowano 1 Września 20169 l Do mojego A4 Avanta 1,8T BFB 2005 - dostałem propozycję instalacji najnowszej BRC Seqvent 32. Koszt 3200 z wlewem obok benzynowego. Proszę o opinie doświadczonych kolegów. Pozdrawiam Dodam, szef firmy daje 2 lata gwarancji, niezależnie od ilości przejechanych kilometrów. Edytowane 1 Września 20169 l przez jpawlas
Opublikowano 1 Września 20169 l Nie opłaca się pchać w brc Witam A czemu nie warto ?? mam do kupienia A4 B6 po swapie na 2.7 Bit z gazem BRC stad moje pytanie ?? pozdrawiam
Opublikowano 1 Września 20169 l Bo ma drogie podzespoły z tego co czytam. A ten kto ma to nie narzeka. Ja nie mam wogole gazu zeby nie bylo reklamy. Pozdro. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Września 20169 l Nie opłaca się pchać w brcWitamA czemu nie warto ?? mam do kupienia A4 B6 po swapie na 2.7 Bit z gazem BRC stad moje pytanie ?? pozdrawiam Bo BRC jest drogie w serwisie,drogie podzespoły,a w aucie ktore już troche jeździ może coś być do wymiany,mało zakładów co dobrze ogarniają-nawet autoryzowane BRC.Pozatym w 90% przypadkach jest to tak założone,że szkoda gadać.
Opublikowano 1 Września 20169 l Jak ktoś to dobrze zamontował i wystroił, to będzie ok jak coś się zepsuje to więcej zabulimy i tyle Nie wiem czy tego bita w tamtym roku ktoś z forum nie sprzedawał.
Opublikowano 7 Września 20169 l Mało wpisów na temat instalacji lpg BRC Seqnent 32 w A4 1.8T,BFB, 2005, czy to znaczy, że Panowie (Panie) nie macie raczej doświadczenia z tą instalacją? Jakoś trudno znaleźć informacji o BRC+A4
Opublikowano 7 Września 20169 l Mało informacji jest bo każdy zakłada tańsze polskie odpowiedniki które dają rade więc poco przepłacać.
Opublikowano 7 Września 20169 l Mało wpisów na temat instalacji lpg BRC Seqnent 32 w A4 1.8T,BFB, 2005, czy to znaczy, że Panowie (Panie) nie macie raczej doświadczenia z tą instalacją? Jakoś trudno znaleźć informacji o BRC+A4 z tego co widzę coraz więcej STAGa i LPG TECH, niższe koszty polski produkt, jakością nie odbiegający, po co przepłacać