czajul Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Witam przedstawiam wam moje Audi. Tak było : -2.0 tdi caga fwd -przedlift -non sline - wnętrze bieda edition - felgi 16 Itd Tak wyglądała kilka dni po kupnie ? Tak jest: - swap 4.2 v8 quattro - kompletna przebudowa polift s4 - felgi lato jr 21 20x10j -zima ori s4 18x8.5j - zawieszenie s4 eibach - heble s5 - wnętrze lift full elektryka biała alkantara - kiera lift s4 Edytowane 2 Czerwca 2018 przez czajul
marcinch001 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Od razu lepiej to wygląda , powodzenia w modach . Super koła - oryginalne ?
LukiKRK Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Piękna. Co to za hamulce masz? Znaczki sline na boki dokup Tapniete z SGS7
Gibons Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Tył coś nisko siadł co to za eibach dokładnie ? ten -35/30 ? jak lecisz w 4 osoby i coś w bagażniku zapakowane to nic Ci tam nie przyciera ? bo mega nisko siedzi w porównaniu do przodu. Daj jakieś foto z boku
krystian3769 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Fajnie wygląda i powodzenia w dalszym modzeniu
Piotr Czarnojan Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 ładne auto powodzenia w modach i jakie masz sprezyny -35 -30?? amorki tez zmieniałes?
czajul Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Od razu lepiej to wygląda , powodzenia w modach . Super koła - oryginalne ? Niestety kupiłem dwa razy orginalne używane kola przez internet i dwa razy trafiłem na badziew Wiec skończyłem bawić się w używki i kupiłem nowe ale not oem ☺ Tył coś nisko siadł co to za eibach dokładnie ? ten -35/30 ? jak lecisz w 4 osoby i coś w bagażniku zapakowane to nic Ci tam nie przyciera ? bo mega nisko siedzi w porównaniu do przodu. Daj jakieś foto z boku Tak mam eibacha 35/30 ale ku mojemu zdziwieniu auto siadlo niżej o 5cm Jak mam załadowane auto (5os + jakiś bagaż ) nic nie trze ☺ Piękna. Co to za hamulce masz? Znaczki sline na boki dokup Tapniete z SGS7 Dzięki. Znaczki kiedyś wpadna. Na takich heblach juz kupiłem nie mam pojęcia co to za jakie wyglądają na stockowe
griga-st Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Świat się już kończy jak lachony magnesuje tedeji :-P Felunek oklepany, ale 5 lat temu cholernie mi się podobał w szarości. Zresztą nadal mi się podoba:-) Fajne mody:-) Bezawaryjnosci;-)
czajul Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Świat się już kończy jak lachony magnesuje tedeji :-P Felunek oklepany, ale 5 lat temu cholernie mi się podobał w szarości. Zresztą nadal mi się podoba:-) Fajne mody:-) Bezawaryjnosci;-) Felgi może i oklepane ale zawsze chciałem takie mieć. Żałuję że nie wziąłem odrazu 20cali no ale kiedyś będą ☺
black dragon 5 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Fajnie teraz wygląda i te felgi pasują do białego koloru. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
czajul Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Opublikowano 2 Maja 2016 Kolejny mały modzik , Pstryczki z a5 fl ? Ps jakby ktoś chciał mam dużo gratów na sprzedaż w dobrej kasie bo kupiłem prawie cały środek z a5 i nie jest mi to potrzebne (przyciski szyb i pamięci , wiązki, boczki , blendy b&o szare, dekory, itp itd)
Osta Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Czyli podróbki tak? Sorry ja nie w temacie (wikipedia sugerowałem się) Jak z ich jakością?
czajul Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Czyli podróbki tak? Sorry ja nie w temacie (wikipedia sugerowałem się) Jak z ich jakością? No tak podróbki xd Jeżdżę na nich już 20tys km i są jak nowe zero bicia czy jakiś defektów. A kilka przygód bylo
Rado6 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Też się do tych felg przymierzam. Na allegro je kupiłeś? bo kilku sprzedawców je oferuje, tylko o 18 myślałem
czajul Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Dokładnie na allegro. 18 cali tez dobra opcja ale wizualnie nie będzie tak się prezentować ☺ Dzisiejsza walka z wydech zakończona Oczywiście komin z 3.0 tdi ? Ps. Mam ma sprzedaż dokładke na rurki po lewej stronę z slina polift oraz wydech i końcówki chrom do 2.0tdi ☺
Rekomendowane odpowiedzi