Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
e tam, dobrze wygląda :D

ale już ojciec na 17 jeździ tylko węższych :P

225? czy 215? :decayed: U mnie już 19 czeka na wiosnę :jerk:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatecznie poszło 225.

nie wiem tylko, czemu VW nie zrobił w cc świateł do jazdy dziennej, chociaż tak jak w b7 było, już nie mówie o ledach, no chyba, że były ale to zależnie od wyposażenia?

Opublikowano

nie wiem tylko, czemu VW nie zrobił w cc świateł do jazdy dziennej, chociaż tak jak w b7 było, już nie mówie o ledach, no chyba, że były ale to zależnie od wyposażenia?

:facepalm: jasne że są! :decayed: Ja mam :decayed: Ori dzienne w lampach właśnie jakiś miesiąc temu wylądowały ledziuchy :jerk:

20121122758x.jpg

Co prawda mimo canbusa błąd na fisie jest... ale... nawet podłączenie rezystorów nie pomogło, zbyt inteligentne k#restwo :kwasny:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

A tak wyglądały zwykłe "żółte" P21 :wink:

3423_470312443012153_1699197851_n.jpg

:decayed:

Opublikowano

hmm

to masz jakieś dodatkowe żarówki?

kurde, a może u mnie nie ma bo wersja amerykańska?

bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma.

jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze

bo u mnie od razu się mijania włączają xenony.

Opublikowano
hmm

bo ja mam tylko mijania, drogowe, przeciwmgielne i doświetlanie zakrętów i więcej nawet żarówek nie ma.

jak możesz i będziesz miał chwile, zrób fotke jednej swojej lampy, żebym zobaczył jak to u ciebie jest a jak będę na świeta w domu to zrobie cc ojca i sprawdze

Ale te lampy co masz to są USA? Czy wkładałeś xenony europejskie? Masz obrysówki pomarańczowe w nich?

Moja lampa ma 3 żarówki (wg foto poniżej kolejno od prawej): xenon D1S chyba (nie zagłębiałem się jeszcze w temat żarników), jedna pod drugą W5W - postojowa i duża P21W od świateł dziennych, no i w narożniku lampy pratycznie niewidoczna jak patrzymy na lampę H7 od doświetlania zakrętów.

(moja lampa):

lampa_cc.jpg

A halogeny to swoją drogą na dole w zderzaku.

A tu masz USA z obrusem pomarańczowym:

Volkswagen-passat-cc-2009_i01.jpg

Widocznie lampa USA różni się nie tylko obrysem od europejskiej. A masz spryski w zderzaku przy tym xenonie USA?

Opublikowano

obrysówki mam pomarańczowe i spryski xenonów są, to jak będę z rodzinką na świeta, to sprawdze ile u mnie żarówek jest :P

Opublikowano

Klubowicze życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro jakiś mały spocik? :wink: jakoś rano? :whistling: 11-12? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze se o 8ej jedź:facepalm:

Opublikowano

no dobra 13-14 :decayed: komuś pasuje nie licząc Kowiego? bo tylko na jego mordę nie chce mi się już patrzeć :decayed:

Opublikowano

Ja to o tej porze będę pewnie dopiero ze stolycy na LRY wyjeżdżał. A ty w te czy w tamte lecisz :decayed:

Opublikowano
Ja to o tej porze będę pewnie dopiero ze stolycy na LRY wyjeżdżał. A ty w te czy w tamte lecisz :decayed:

w stronę Grójca :decayed: więc może w okolicach rondka Kołbieli się spotkamy :decayed::wink: wypatruj CC :decayed:

Opublikowano

Ta............... CC, VECTR i PASSATÓW zawsze wypatruje, a zwłaszcza na dwupasmówkach z ograniczeniem :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
hmm

Ale te lampy co masz to są USA? Czy wkładałeś xenony europejskie? Masz obrysówki pomarańczowe w nich?

Moja lampa ma 3 żarówki (wg foto poniżej kolejno od prawej): xenon D1S chyba (nie zagłębiałem się jeszcze w temat żarników), jedna pod drugą W5W - postojowa i duża P21W od świateł dziennych, no i w narożniku lampy pratycznie niewidoczna jak patrzymy na lampę H7 od doświetlania zakrętów.

(moja lampa):

http://s8.postimage.org/bwe17ndo5/lampa_cc.jpg

Widocznie lampa USA różni się nie tylko obrysem od europejskiej. A masz spryski w zderzaku przy tym xenonie USA?

u mnie to tak wygląda:

2013_02_25_12_25_17.jpg

wychodzi na to, że dzienne też są, hm czyli to tylko kwestia kodowania? bo jak przełącznik jest na auto to świecą xenony

Opublikowano

Ale kotleciora odgrzaliście :decayed:

Opublikowano

oj tam, akurat miałem czas, żeby napisac i fotke ściągnąc:P

Opublikowano
hmm

(moja lampa):

http://s8.postimage.org/bwe17ndo5/lampa_cc.jpg

u mnie to tak wygląda:

http://s13.postimage.org/3wkqhwper/2013_02_25_12_25_17.jpg

wychodzi na to, że dzienne też są, hm czyli to tylko kwestia kodowania? bo jak przełącznik jest na auto to świecą xenony

Ale Ty w nich nie masz obrysówek pomarańczowych? Więc Ty masz lampy europejskie zaaplikowane do auta USA, a ori USA nie mają dziennych, możesz nawet nie mieć instalacji pod dzienne... Ty wkładałeś te lampy? Czy już one były?

Opublikowano

Były już takie z kupionym autkiem. Te wąskie nad przeciwmgielnymi mam pomarańczowe cale.

Sprawdze czy i kiedy ta żarówka się świeci, ostatnio montowałem inny przełacznik, bo nie miałem tylnych przeciwmgielnych we włączniku świateł a żarówki były o dziwo

Tapatalk

Opublikowano

Chodzi mi o obrysówki w lampach takie jak na fotkach z linków:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/2009_Volkswagen_Passat_CC.jpg/800px-2009_Volkswagen_Passat_CC.jpg

http://www.yiparts.com/2008/pic/modelpic/VOLKSWAGEN/PASSATCCUSA/2009052201395530966.jpg

Górne rogi lamp, pomarańczowe obrysy. A kierunki w zderzaku to też znak rozpoznawczy USA, ale obrysy w lampach też powinny być.

Amerykańcy montują dzienne zamiast kierunków, kupują jakieś chińskie gówniane ledy co mają też kierunki :wink: