Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Myśle że następnym razem uda Ci sie zjawić na spocik(i tak w piatek pewnie na siebie trafimy w Deblinie :good: ) Mam nadzieje ze reszta z was będzie :gwizdanie: choć na chwile :good:

A co do mojej obecnosci na spocie w Lublinie nie bedzie mnie ponieważ mam juz plany zwiazane z sobotnim wieczorem i sie nie wyrobie :kwasny:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może w końcu i mi się uda zawitać na spota - jeżeli znowu coś nie wyskoczy :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Zapraszam jak najbardziej :good:

Opublikowano

Pierwszy spot w Rykach a ja mam rozwalone auto i nie przyjadę ;(

Opublikowano

mam taką uwage małą Panowie:

może nie organizujcie spotów w dwóch miejscach w ty samym czasie (chodzi mi o spot w niedziele 14 Grudnia)

bo to troche bez sensu-jest ustalony spot w Chełmie a tu nagle i Ryki coś organizują,postarajmy się jakoś mijać co do terminów bo w ten sposób to nigdy sie nie spotkamy razem w jednym miejscu :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Z tym spotem to wyszło na spontanie prowadzonym w watku http://www.a4-klub.pl/smf/nocni_jezdzcyczyli_jazda_po_2300-t35331.3195.html wiec wtedy ustalalismy kiedy w ogóle by ktoś mógł. Głównym celem spociku było spotkanie sie LRY&LRA Team :kox::naughty: (nazwa zaczerpnięta z wątku nocnego :naughty: ) Tam uzgodnilismy że założymy oddzielny watek na ten temat. Nikt nie wspominał wtedy o spocie w Chełmie :no: ale następnym razem zrobimy tak żeby terminy sie nie pokrywały :good:

Opublikowano

spoko wiesz ja się nie chce czepiać ale fajnie by było jakby spoty się nie pokrywały wtedy będziemy mogli jeździć do siebie :)

Opublikowano

spoko wiesz ja się nie chce czepiać ale fajnie by było jakby spoty się nie pokrywały wtedy będziemy mogli jeździć do siebie :)

Rowniez jestem za aby spoty sie nie pokrywały :good: Chełm lubi czasem przyjezdzac na spoty do Lublina i odwrotnie :decayed: mysle ze jak nie beda sie pokrywac to Chełm i Lublin bedzie miał szanse odwiedzic kolegów z Teamu LRY&LRA :kox::good:
Opublikowano
  • Autor

Panowie to jest przypadek i mówie jeszcze raz nikt z pomysłodawców o tym widocznie nie wiedział :hi: Koledzy z Radzynia chcieli odwiedzić Ryki więc po propozycjach paru terminów najlepszym okazała sie własnie niedziela :gwizdanie:

Opublikowano

Jak będziecie coś działać to może i ja wpadne sie przywitać ... tak całkiem po trasie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No ty to na świeta chyba przez moje Richmond przejeżdzać bedziesz :gwizdanie: wiec mozesz też postuj zrobić :kox:

Opublikowano

Jak będziecie coś działać to może i ja wpadne sie przywitać ... tak całkiem po trasie :wink4:

jak będziesz leciał to dzwoń się dokleje po drodze :tongue4:

jak ostatnio tam śmigaliśmy to sporo a4 widziałem na LRY tyle że chyba 1/10 z nich jest tylko w klubie a może i mniej. jest fajny lokal w rykach pod wdzięczną nazwą "Hades" nie sugerujcie się nazwą :polew: :polew:

Opublikowano

No ty to na świeta chyba przez moje Richmond przejeżdzać bedziesz :gwizdanie: wiec mozesz też postuj zrobić :kox:

Sii.. :kox:

Ja cetralnie ..do Moszczanki ..później odbijam na Kock or Michów :naughty:

[br]Dopisany: Grudzień 05, 2008, 07:34:47 _________________________________________________

jak będziesz leciał to dzwoń się dokleje po drodze :tongue4:

Luz Krzyńku.. :kox::good:

Jak wypali to zabierzesz ze sobą słupek bod zegar :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jest fajny lokal w rykach pod wdzięczną nazwą "Hades" nie sugerujcie się nazwą :polew: :polew:

Co do tego lokalu Hades sa lepsze w Rykach :gwizdanie:

W sumie Garwolin to tylko 30km prostą drogą :naughty:

Dzisiaj zrobilismy sobie z kolegą mini spota na 2 auta :evil:

Opublikowano

Dzisiaj zrobilismy sobie z kolegą mini spota na 2 auta

Zawsze to coś .. :good: Kręćcie te spoty..mało istotne ile autek na początku ..na pewno z czasem ich przybędzie :wink4::good:

Grunt , że coś działacie ..macie chęci :hi:

Opublikowano

Dzisiaj zrobilismy sobie z kolegą mini spota na 2 auta

Zawsze to coś .. :good: Kręćcie te spoty..mało istotne ile autek na początku ..na pewno z czasem ich przybędzie :wink4::good:

Grunt , że coś działacie ..macie chęci :hi:

tyle samo mi udało się w Garwolinie zebrać :kwasny: ino 2

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi u nas o spoty miejscowe A4 to mozemy zrobic spocik na 5 autek :kox: ale reszta nie jest zarejstrowana na forum (brak chęci, brak internetu itp) a samych A4 z blachami LRY to tu sie dosć sporo kręci ale nie wiem gdzie oni po internecie buszuja ze na forum nie dotarli :wallbash:

Opublikowano

gdzie oni po internecie buszuja ze na forum nie dotarli

...może oglądają pocieracze :polew: :polew:

Jak będziecie sie zbierać regularnie ..to i reszta sie pojawi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No z tą regularnoscią to trudno bedzie :wallbash: ale jesli chodzi o mieszane marki to nawet codziennie są :polew: :polew:

Opublikowano

widzę że ostro działasz Kowi :naughty: