Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

widzę że ostro działasz Kowi :naughty:

Widać , że chce awans na Nowicjusza :polew::tongue4::decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Sebek to taki spontan był a widze teraz jakieś zainteresowanie jest :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 20:12_________________________________________________

widzę że ostro działasz Kowi :naughty:

Widać , że chce awans na Nowicjusza :polew::tongue4::decayed:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehe :) może kiedyś zalecę jak będę miał czas :naughty: jeśli mi pozwolisz :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe :) może kiedyś zalecę jak będę miał czas :naughty: jeśli mi pozwolisz :polew:

hahahah no proste że pozwole :naughty:

Opublikowano

dziękuję mistrzu :polew:

a może w Puławach byś coś rozkręcił bo jest dużo osób na forum :wink4:

Opublikowano
  • Autor

są ale cos nie widze z ich strony odezwu :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze się odezwą :)

Opublikowano

Ragguś wbijaj w niedzielę 14stego :) wreszcie będę mógł osobiście ochrzcić te Twoje autko (sikiem prostym... :tongue4: ) :polew: Żarcik ale fajnie by było się spotkać. A jak będziesz na ten weekend w Lubartowie to zajedziesz przy okazji na spota :)

Tak jak mówi Kowi87 , to był spontan :naughty: Demor chciał nawiedzić Ryki to LRA team się tam wybierze, no cały raczej nie, ale chociaż 50% :wink4: 2 autka na bank :cool1:

Gelo, trzeba jakoś to rozkręcić, bo na spoty do Lublina mało A4rek przyjeżdża. Wydaje mi się że można co jakiś czas, niekoniecznie co tydzień, czy co miesiąc, ale np. raz na 2 miesiące zwołać ludzi z okolic Lublina, ode mnie z Radzynia nie jest aż tak daleko, ekipa LRY też pewnie by przyjechała, Chełm obowiązkowo :naughty: Puławy, itd. Mało jest ludzi na forum LKAudi dlatego nikt nie przyjeżdża na spoty do Lublina. Tutaj trzeba to trochę rozkręcić. Bo z okolic Lublina sporo by się ludzi zebrało, a takie miasta jak Radzyń, Ryki, i parę innych, robią swoje małe spociki i wydaje mi się że raz na 2 miesiące można zrobić jakiegoś wojewódzkiego spota i nie zawsze musi to być Lublin :) Oczywiście ludzie z LKA też mogliby się pojawiać na takich spotach. Po tym temacie widać, że jakieś zainteresowanie jest, trzeba tylko ustalać termin jaki odpowiadałby większości. No i miejsce spotów takie żeby odległość ludzi nie odstraszała :)

Opublikowano

rafalekx

W ten weekend to na 200 % nie bede u rodziców .. w ten weekend ..odpoczywam :cool1:

Za tydzień coś planuje wyruszyć w kierunku LLB :wink4:

I olać to ja mogęTwojego srebrnego paździerza :polew: :polew:

Opublikowano

I olać to ja mogęTwojego srebrnego paździerza :polew: :polew:

Potem byś to zlizywał dzieciaczku :tongue4:

A tak serio to właśnie o następnym weekendzie mowa :) 14.12 to następny weekend więc wbijaj :good:

Opublikowano

Potem byś to zlizywał dzieciaczku

Wynik połączenia mojego moczu z Twoją padliną byłby taki ..że nie było by co zlizywać :polew:

Pamiętaj ..dbaj o powłokę lakierniczą ..bo nie znasz dnia ani godziny :decayed:

Pozdro dzieciaku :good: :good:

Opublikowano

Ragguś młody jeszcze jesteś i mało wiesz :tongue4: Moja powłoka lakiernicza jest solidnie zabezpieczona... 2 centymetrową warstwą brudu :polew:

Opublikowano

widze ze cos dzalacie tutaj chłopcy :good: u nas w Chełmie tez coraz wiecej ludzi przybywa na spoty :naughty: Spoty Ryckie na pewno z czasem sie powieksza :tongue4::naughty:

wydaje mi się że raz na 2 miesiące można zrobić jakiegoś wojewódzkiego spota

rafalekx bardzo dobry pomysł z tymi wojewodzkimi spocikami :decayed: W koncu moze cos by się zaczęł dziac konkretnego :kox::cool1:
Opublikowano

Ragguś[/b] młody jeszcze jesteś i mało wiesz

Zdziwił byś się :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

To jak ragga zajedziesz w niedziele :gwizdanie: pokażesz padlinke :naughty:

Opublikowano

Hie :polew:

Planowo pracuje do 15 Grudnia ..tylko nie wiem czy z 15 stym włącznie :evil: .. jak nie ..to po szkole w Niedziele planuje wylot na Lubartów :naughty: ..i wtedy zalece :wink4:

A moja padlina to nic szczególnego :tongue4: Seria .. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to w trakcie tego wylotu chyba przez Ryki sie przewiniesz ok 16 :mysli: daj jeszcze znać na temacie jak to będzie wyglądało z tą niedziela pod koniec tygodnia :gwizdanie:

Opublikowano

no to w trakcie tego wylotu chyba przez Ryki sie przewiniesz ok 16 :mysli: daj jeszcze znać na temacie jak to będzie wyglądało z tą niedziela pod koniec tygodnia :gwizdanie:

O 16 :blink: No way :no::tongue4:

Prędzej tak ..18/19 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

18-19 :shocked::kwasny: zobaczymy co da rade zrobić :gwizdanie: Robercik co o tym myslisz II część spotu :naughty: niedzilenego

Opublikowano

jak dla mnie bomba :kox:

i tak pewnie w poniedziałek do wawy dopiero będę leciał,wiec gites :decayed: