Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam do was też kiedyś zawitam :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

No z Chełma to troche drogi jest :naughty: bo ta moja mieścina to już pogranicza lubelskiego i mazowieckiego ale jak najbardziej zapraszam :good: jak byś kiedys gonił do np Warszawki przez Lublin to pisz bo i Ryki będziesz przejeżdzał to jakiegos spontana sie wykręci :kox:

Opublikowano

No z Chełma to troche drogi jest :naughty: bo ta moja mieścina to już pogranicza lubelskiego i mazowieckiego ale jak najbardziej zapraszam :good: jak byś kiedys gonił do np Warszawki przez Lublin to pisz bo i Ryki będziesz przejeżdzał to jakiegos spontana sie wykręci :kox:

właśnie tak planuje ze jak bede leciał na Wawe to jak byscie mieli jakiegos spontana to chetnie bym zawitał :kox: ale myśle ze to dopiero jak przyjdą cieplejsze dni :JC_fan::cool1:
Opublikowano
  • Autor

w takim razie pisz kiedy będziesz jechał my coś spróbujemy ustawić wtedy, grupa nieliczna ale zawsze ktos będze mógł sie pojawic chyba :kox:

Opublikowano

w takim razie pisz kiedy będziesz jechał my coś spróbujemy ustawić wtedy, grupa nieliczna ale zawsze ktos będze mógł sie pojawic chyba :kox:

jak bede wiedziedział konkretnie ze mam wyjazd na wawke to na pewno sie odezwe wczesniej na wątku :wink4::good:
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj spocik od 16 zapraszamy na parking pod "budowlanką" :good:

Opublikowano

No to się spóźniłeś chłopaku :gwizdanie:

« Odpowiedz #146 : Dzisiaj o 16:01 »
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No to się spóźniłeś chłopaku :gwizdanie:

« Odpowiedz #146 : Dzisiaj o 16:01 »

heheh napisałem ze od 16 :P własnie wróciłem [br]Dopisany: 07 Marzec 2009, 20:03_________________________________________________Dobra z racji tego ze planowany jest spot w Garwolinie w następny weekend prawdopodobnie pisał by sie ktos moze na niego???

http://www.a4-klub.pl/smf/moze_jakis_spocik_w_garwolinie-t23787.30.html

jeszcze tam nie ma info co do terminu ale niebawem ktoś zamieści

Jest ktos chętny???

Opublikowano

pisać co i jak komu pasuję, ja się na to piszę

a dodatkowo możemy w ten sam weekend zrobić małego spota w Rykach albo w Dęblinie

Opublikowano

ja bym się pisał na garwolin:) i ewentualnie na spot miejscowy

Opublikowano
  • Autor

Jesli z garwolcem nie wypali to zawsze mozemy zrobić na miejscu jest nas 4 na forum tzn jest nas wiecej ale 4 wie o spotach wiec na poczatek moge zaproponowac sobote następną :gwizdanie:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

hmm nastepna sobota brzmi kuszacą możliwe ze bede wolny wtedy jestem za :cool1:

która godzina ??

Opublikowano
  • Autor

Godzina raczej popołudnowa myśle ze tak 16-17. Pisać czy wam odpowiada wstępnie taki termin :gwizdanie: Miejsce do ustalenia, ale zapewne parking budowlanka. :good:

Ewentualnie jakąś egzotyke :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 27 Marzec 2009, 21:41_________________________________________________Gadzior.exe czy ja Ciebie czasem nie widziałem w tygodniu w Rykach na parkingu koło ubezpieczalni&bankomatu po 17ej :mysli::chytry:

Opublikowano

no to ładnie, może być na 16 :good:

Opublikowano

No niestety nie bede mogł sie pochwali nową furką w następny weekend. Mam wyjazd i nie będzie mnie do poniedziałku :( Plus jest taki że zrobie sobie ponad 1k km - bedzie fajny teścik po trasie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No niestety nie bede mogł sie pochwali nową furką w następny weekend. Mam wyjazd i nie będzie mnie do poniedziałku :( Plus jest taki że zrobie sobie ponad 1k km - bedzie fajny teścik po trasie :naughty:

szkoda :confused4: Dzisiaj jeżdziłem tam u Ciebie po osiedlu zdaje mi sie ale chyba widziałem na parkingu na DW stało ciemne kombi :naughty: pewnie bedziemy sie nieraz mijać na Rykach teraz :kox:

Opublikowano

No dokładnie to jest ten moj parch :decayed: Jakoś pewnie sie spotkamy na mieście wieczorkiem Na razie musze popracowa nad nim bo trzeba pare rzeczy poprawic

Opublikowano

no i jest ustalona data co do spotu z Garwolinem: 5 kwietnia o godzinie 13 parking tesco

pisać kto jest chętny

Opublikowano

Wiesz co kowi to mogłem być ja byłem kilka razy na tygodniu w richmont...:)

Odnośnie garwolina to ja na 90% bym sie pisał. I naturalnie na sobotę w rykach.

Co taka młoda godzina :kox: ??