Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FOTY :kox:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to przynajmniej mamy już pewne dni soboty lub niedziele wchodzą w gre jestem za niedzielą :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Na Radzyń polecimy jakos w okresie letnim zeby Rafalekx mógł ogarnać troche kukuryn :naughty::banan1:

Opublikowano

Na Radzyń polecimy jakos w okresie letnim zeby Rafalekx mógł ogarnać troche kukuryn :naughty::banan1:

Na nowych 17'' wszystkie pod biedronką, topazem, lidlem, itp. moje :polew: A tak serio odczułem brak xenonka ;( wieczorami sama fela nie wystarczy pod lidlem :polew:

A tak na poważnie to lepiej będzie bliżej lata bo i u nas czasowo damy radę :good:

Opublikowano
  • Autor

heehhe i masz Ci los Xenon naganiał towarzystwo :tongue4: :tongue4: a teraz chciałes felą nadrobić a kukuryny na BMW pewnie wolą patrzeć bo ma żarówki Ala'xenon z lidla :nabijasie: :nabijasie:

W takim razie Radzyń podbijemy między majem a lipcem :cool1: Ja mam koniec sesji 18 lipca wiec najlepiej bedzie dla mnie własnie po sesji. Piszcie jak wam sie to widzi???

Opublikowano

hyhy :naughty: ja mam zwykłe żółtki wsadzone, ale przynajmniej dowodzik nie poleci :decayed: Ale fela, malinka :kox: dzisiaj jeszcze latałem z ostro skrzypiącym wahaczem :polew: ale był lans :polew: każdy się oglądał :polew: a ja myślałem że ze wstydu zwymiotuję :sick3::decayed:

A co do lipca to chyba może być, nie wiem... jeszcze nie mam planów na lipiec :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheh i ja mam już z wahaczami cyrk :wallbash:

A co do lipca to chyba może być, nie wiem... jeszcze nie mam planów na lipiec :naughty:

To zacznij planować choćby parking i atrakcje zwiazane z kukurynami z radzyńskim dowodem :nabijasie: Bo Ekipa LRY rośnie w siłe :kox: :kox:

Opublikowano

To zacznij planować choćby parking i atrakcje zwiazane z kukurynami z radzyńskim dowodem :nabijasie: Bo Ekipa LRY rośnie w siłe :kox: :kox:

Widziałem :cool1: A parkingów jest dużo :wink4: tylko te kukuryny... :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

No własnie zawsze problem z kukurynami :gwizdanie: jak nie pod biedroną to pod GSem poszukamy ja mam światełka ty masz kółka jak nic są nasze :evil: :evil: :evil:

Opublikowano
:polew: do lipca już będzie xenio :przebiegly: do tego czasu ogarnę temat sprysków i samopoziomowania za 5 pln :polew: mam nadzieję :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:polew: do lipca już będzie xenio :przebiegly: do tego czasu ogarnę temat sprysków i samopoziomowania za 5 pln :polew: mam nadzieję :decayed:

eeeeee to odwalisz cała czarną robote za nas :naughty: kukuryny wyjdą z GSu wkońcu :lol1:

Opublikowano
Ja mam koniec sesji 18 lipca

Patrzcie Go :tongue4: optymista się znalazł :wink4: mi tam nigdy w terminie się nie kończy :decayed:

Opublikowano

Jestem i ja.

Spot jak dla mnie był MEGA :kox:

Zdjęcia świetne, atmosfera też. Czekam na kolejny spot.

Kowi, wiem gdzie parkujesz :cool1:

A i światła tylne już się świecą - musiałem wymienić kilka bezpieczników. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jestem i ja.

Spot jak dla mnie był MEGA :kox:

Zdjęcia świetne, atmosfera też. Czekam na kolejny spot.

Kowi, wiem gdzie parkujesz :cool1:

A i światła tylne już się świecą - musiałem wymienić kilka bezpieczników. :decayed:

hehe rzecz jasna pod chmurką :wink4:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 09:40_________________________________________________I po spocie w Garwolcu :kox: Pojechalismy we 2 ja i Janjazda. ogólnie było na 5 :kox:

Fotke tylko jedna ogranałem bo jakos czasu nie było :naughty:

garwo.th.jpg

Opublikowano

szkoda chłopacy że musiałem pracować :wallbash:

no szkoda, ale jeszcze będzie okazja

Opublikowano
  • Autor

Gadzior wrzucaj fotki ze spotu z soboty :naughty:

Opublikowano

Oj cos bidnie w tym garwolcu gdyby was nie było to tylko we 3 by byli :polew:

A tu fotka z niedzielnego wypadu na LBN jak na załadowany samochód i 5 osób to niezle szedł a jakie spalanie :polew: szkoda ze hamować musialem :polew:

img4214l.jpg

Opublikowano

Ja dzisiaj sprawdziłem swoją ile na 17'' poleci :gwizdanie: 2 paczki były ale musiałem hamować bo kolejny raz nikt na CB nie ostrzegł, że misiaki stoją :disgust: Kuźwa i kolejny raz ostre hamowanko miałem :decayed:

Opublikowano

Mnie na szczesie zblokowali bo Vectra tajniaków 500m dalej stała...mam jednak fuksa :polew: