Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l no to przynajmniej mamy już pewne dni soboty lub niedziele wchodzą w gre jestem za niedzielą
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Autor Na Radzyń polecimy jakos w okresie letnim zeby Rafalekx mógł ogarnać troche kukuryn
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Na Radzyń polecimy jakos w okresie letnim zeby Rafalekx mógł ogarnać troche kukuryn Na nowych 17'' wszystkie pod biedronką, topazem, lidlem, itp. moje A tak serio odczułem brak xenonka ;( wieczorami sama fela nie wystarczy pod lidlem A tak na poważnie to lepiej będzie bliżej lata bo i u nas czasowo damy radę
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Autor heehhe i masz Ci los Xenon naganiał towarzystwo :tongue4: a teraz chciałes felą nadrobić a kukuryny na BMW pewnie wolą patrzeć bo ma żarówki Ala'xenon z lidla :nabijasie: W takim razie Radzyń podbijemy między majem a lipcem Ja mam koniec sesji 18 lipca wiec najlepiej bedzie dla mnie własnie po sesji. Piszcie jak wam sie to widzi???
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l hyhy ja mam zwykłe żółtki wsadzone, ale przynajmniej dowodzik nie poleci Ale fela, malinka dzisiaj jeszcze latałem z ostro skrzypiącym wahaczem ale był lans każdy się oglądał a ja myślałem że ze wstydu zwymiotuję A co do lipca to chyba może być, nie wiem... jeszcze nie mam planów na lipiec
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Autor heheh i ja mam już z wahaczami cyrk A co do lipca to chyba może być, nie wiem... jeszcze nie mam planów na lipiec To zacznij planować choćby parking i atrakcje zwiazane z kukurynami z radzyńskim dowodem Bo Ekipa LRY rośnie w siłe :kox:
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l To zacznij planować choćby parking i atrakcje zwiazane z kukurynami z radzyńskim dowodem Bo Ekipa LRY rośnie w siłe :kox: Widziałem A parkingów jest dużo tylko te kukuryny...
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Autor No własnie zawsze problem z kukurynami :gwizdanie: jak nie pod biedroną to pod GSem poszukamy ja mam światełka ty masz kółka jak nic są nasze :evil:
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l do lipca już będzie xenio do tego czasu ogarnę temat sprysków i samopoziomowania za 5 pln mam nadzieję
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Autor do lipca już będzie xenio do tego czasu ogarnę temat sprysków i samopoziomowania za 5 pln mam nadzieję eeeeee to odwalisz cała czarną robote za nas kukuryny wyjdą z GSu wkońcu
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Ja mam koniec sesji 18 lipca Patrzcie Go optymista się znalazł mi tam nigdy w terminie się nie kończy
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Jestem i ja. Spot jak dla mnie był MEGA Zdjęcia świetne, atmosfera też. Czekam na kolejny spot. Kowi, wiem gdzie parkujesz A i światła tylne już się świecą - musiałem wymienić kilka bezpieczników.
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Autor Jestem i ja. Spot jak dla mnie był MEGA Zdjęcia świetne, atmosfera też. Czekam na kolejny spot. Kowi, wiem gdzie parkujesz A i światła tylne już się świecą - musiałem wymienić kilka bezpieczników. hehe rzecz jasna pod chmurką [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 09:40_________________________________________________I po spocie w Garwolcu Pojechalismy we 2 ja i Janjazda. ogólnie było na 5 Fotke tylko jedna ogranałem bo jakos czasu nie było
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l szkoda chłopacy że musiałem pracować no szkoda, ale jeszcze będzie okazja
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Oj cos bidnie w tym garwolcu gdyby was nie było to tylko we 3 by byli A tu fotka z niedzielnego wypadu na LBN jak na załadowany samochód i 5 osób to niezle szedł a jakie spalanie szkoda ze hamować musialem
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Ja dzisiaj sprawdziłem swoją ile na 17'' poleci :gwizdanie: 2 paczki były ale musiałem hamować bo kolejny raz nikt na CB nie ostrzegł, że misiaki stoją Kuźwa i kolejny raz ostre hamowanko miałem
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Mnie na szczesie zblokowali bo Vectra tajniaków 500m dalej stała...mam jednak fuksa