Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

rok temu tak sie wycfanic chciałem, skończyło sie na tym ze sie zakopałem przednionapedowcem na jakimś polu :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no najprosciej by było rowerem tam wbić :polew:

kiedyś wszystkie dziury w płocie znałem a teraz ogrodzenie poprawili wały wykopali i ni huhu ech to lotnisko schodzi na psy lata 03-04 wtedy były lata swietności aż sie łezka kreci to były czasy ;(

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia czy pojawi się ktoś z tej naszej narodowej śmietanki na tej 1/4 mili... bo na listach startujących nie ma zbyt wiele kozaków :decayed: Ale z chęcią się wybiorę. Brynia coś pisała że może zawitać :mysli: Trzeba ruszyć temat w imprezach, może ktoś się odezwie i też zapowie swoją obecność, to spocik będzie większy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

rzuciłem hasłem o tym w imprezach ale znacznego zainteresowania nie było tym :disgust:

Opublikowano

moze dlatego ze na tych imprezach strasznie zdzierają wogóle ci organizatorzy nie mają pojecia o organizaci takich imprez chcą za bilety nie wiadomo ile i myslą ze na tym zarobią błąd jakby bilety były tańsze chociażby po dychu to było by wiecej chetnych takie to już nasze społeczeństwo polskie :tongue4:

a 60 dych za zlot vaga to wogóle przegiecie a niech robią jak uważaja pijani nie sa :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

No z tymi 70 dychami to fakt :wallbash: imprezka moze być przednia, ale jedyne co mnie drażni to to że jest imprezą zamknietą i trzeba sie zdecydować i zadeklarować że sie będzie :gwizdanie: a mi akurat w najciekawszy dzień wypada zjazd czyli w sobote, bo myśle że bedzie najbardziej interesujacym dniem na tej imprezce :blink:

Opublikowano

pytałem sie organizatora czy mozna bedzie tylko na niedziele wpaść a ten napisał ze moge sobie pod bramą postać bo sam nie wie czy da sie w niedziele wjechac :wallbash:

a w sobote 60zł nie 70 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Pod brame to ja zajde na pewno oblukać co sie dzieje :rolleyes:

Moze ustalmy jakieś warianty następnego naszego spotu :naughty:

Opublikowano

No chłopaki namierzają ... Podjade jak zrobie porządek z furką

Jeszce letnie 17" leżą w garazu :naughty:

a i polerke chce zrobic bo jakas troszke mało efektowna ta czarna perła

A dygresja do antenek na dachu niuni - to polecam bo mnie brak w niedziele kosztował 300 pln ;(

Opublikowano
  • Autor

Hanson znowu Cie widziałem wczoraj na zjeżdzie na stadion stałeś :naughty: Nie jest źle z tym lakierkiem :good:

Opublikowano

No ale rewelacji tez nie ma. Ty moze bys w koncu sie sam ujawnił a nie tak ludzi podglądasz :polew:

Chociaż w sumie i ja Cie już obciąłem pare razy na kościuszki :evil:

Opublikowano
  • Autor

Ja Ciebie z reguły widze idąc pieszo bądź na rowerku :naughty: jeszcze nie udało mi sie na ciebie trafić jadąc autkiem :cool1:

Na kolejnego spota mysle że zawitasz w końcu :naughty:

Opublikowano

No postaram sie Czesto weekendy mam zajete ale na 1/4 mili to sie juz z kochanką szykuje :chytry:

Także prezentacja autka wyjdzie im plus :>\

Opublikowano

hanson1982 Ad.

a i polerke chce zrobic bo jakas troszke mało efektowna ta czarna perła

W Rykach będziesz się polerował ? jacyś specjaliści? czy raczej robótki ręczne :ad:

Opublikowano

Widziałem, że w Rykach/okolicach pojawiła się nowa a4. Rocznik i kolor jak moje auto,tyle że ma grill od s4. Widziana oczywiście pod K2. Szkoda, że nie miałem przy sobie klubowej naklejki bo bym zostawił pod wycieraczką :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

W tych Rykach na dobrą sprawe to bardzo duzo A4 jeździ :naughty:

Opublikowano

Bigos - robota samemu ale mam mechaniora co powie co i jak żeby nie spaprać No i ma polerke co ułatwi prace

Opublikowano

W tych Rykach na dobrą sprawe to bardzo duzo A4 jeździ :naughty:

Racja racja - ja to zawsze jak się pokręcę po Rykach to w szoku jestem - co 3 auto to AUDI :chytry:

ostatnio nawet widziałem takiego jednego czarnego AVANTA z naklejkami na bocznych szybach :gwizdanie: machałem, krzyczałem, już nawet śnieżką miałem w szybę rzucić :wink4:

ale i tak był na co innego zapatrzony :boobs: w sumie nie ma co się chłopakowi dziwić, incydent miał miejsce w okolicy zbiórek najlepszych Ryckich kukuryn (czyt. parking pod BIEDRONKĄ) :polew:

Tak tak panie janjazda o Tobie mowa :hi:

Opublikowano
  • Autor

no to ładnie :polew: :polew:

Biedronka :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Jest jeszcze możliwość że nie widział bo oślepił Go blask bijący od mojego świeżo wypolerowanego lakieru pastą TEMPO :polew: lecz biorąc pod uwagę fakt iż strzelił tempem patrolowym :JC_fan: 3 oesy na około parkingu to raczej jedno mu było w głowie :acute:

i jeszcze pewnie będzie próbował nam wmówić że szukał miejsca parkingowego :naughty: