Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A przy królewskiej to czaje tam chyba jest szyld "wulkanizacja" dzięki za cynk :cool1:

dokładnie tam :good:

A mi własnie turbinka z reklamacji przyszła zara jade na warsztat :naughty: końcówka drążka do wymiany i geometrie kół musze ogarnać bo jakos buja autem :disgust:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak z ciekawości - za ile poszły? i jaki rozmiar miałeś?

Miałem właśnie takie 16'' jak w tej aukcji co podał De8bole :wink4: ori 5cio ramienne 16'', oponki BFGoodrich Profiler² rocznik '05, bieżnik jeszcze na sezon spokojnie, zostały w rodzinie za 9 stówek, stan b. dobry.

Opublikowano

a właśnie właśnie gdzie robicie geometrię i za ile? bo ja jak ostatnio brałem części od TOM77 to nakrecił mnie od razu na jakiegoś mechanika tuż obok i zakład z ustawianiem zbieżności też się znalazł na jednym podwórku tyle że cenią sobie 100 PLNów i to jak nie było szefa :wink4: bo jak jest szef to z paragonem 150 wtedy to kosztuje :shocked:

Opublikowano

ja robiłem u Głodka w Owni, koszt to 50 zł, polecam

Opublikowano

tak też myślałem :wallbash: zdzierstwo :evil:

Opublikowano
  • Autor

Dęblin geometria kół 40zł :gwizdanie:

hmm moze bym sie wybrał :gwizdanie: Potrzebny będzie mi VAG :mysli: Zna ktos taniego obcykanego goscia??? a najlepiej jak by ktos w ogóle miał vaga :naughty: Bo bede chciał skontrolować turbinke czy dmucha należycie bo dzisiaj montaż

Ps. to w końcu kto sie wybiera na Nowodwór/Ułęż 1/4mili w sobote :kox:

Opublikowano

no ja wracam do domu w piątek wieczorem i na sobotę się piszę, a Ty jak??

Opublikowano

Ps. to w końcu kto sie wybiera na Nowodwór/Ułęż 1/4mili w sobote :kox:

ja :decayed:

Opublikowano

Dęblin geometria kół 40zł :gwizdanie:

hmm moze bym sie wybrał :gwizdanie: Potrzebny będzie mi VAG :mysli: Zna ktos taniego obcykanego goscia??? a najlepiej jak by ktos w ogóle miał vaga :naughty: Bo bede chciał skontrolować turbinke czy dmucha należycie bo dzisiaj montaż

Interfejsem służę :hi: VAG też gdzieś na płytce leży.

jak jesteś w Wawie to mogę użyczyć do zabawy.

Opublikowano
  • Autor

Kurde bigos szkoda ze na Rykach Cie nie ma :wallbash: bo do wawki za daleko aby jechać zvagować sie :gwizdanie: Turbine mam załozona na aucie aktualnie i chyba jest juz dobrze bo autko ma kopa a nie kręce wiecej niz 3tys obr, tylko czuć tą turbodziure troszeczke

Jutro pojade na odpłatne chyba bo nic nie wymyśle

Gadzior napisz gdzie ta geometrie robią za 40zł w Dęblinie :notworthy:

Opublikowano

Rodzyn z PodLaski.. :decayed:

Opublikowano

O Łykku tutaj :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Rodzyn z PodLaski.. :decayed:

wiem wiem ale to też daleko ode mnie :gwizdanie: na jedno wyjdzie u mnie podpiecie kosztuje ok 40zł wiec jakos przeboleje chyba :disgust: no chyba ze rodzyn do Ryk zjedzie :naughty:

Opublikowano

Kowi a jakiś ziomal na weekend z Wawy do Ryków nie będzie się wybierał ? może Janjazda :gwizdanie:

A jak chcesz dynamiczne robić to trochę będziesz pewnie musiał namęczyć mechaników by wyszli z tobą na prostą się logować.

Opublikowano

no ja wracam w piątek do Ryk :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No ale robert masz vaga?? Ja musze sprawdzic doładowanie turbiny czy dmucha tyle co program każe, nic wiecej mi nie trzeba :naughty: bo w Piątek prawdopodobnie bede musiał z ojcemdo wawy jechać a niechce jechać niepewnym autem :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi ja mam kumpla z wagiem pasjonat BMW i młody mechanior Jutro do niego zadzwonie i sie spytam ile bedzie chciał za podłączenie. A może zrobi za free, no ale tego nie moge obiecac. Jak jestes zainteresowany to na PRV

Opublikowano

oj Kowi Kowi nie pij tego metylu ja Ci mówie :decayed:

no plan jest taki że ja daję interfejs Robertowi który zawozi Ci go do Ryków.

Ewentualnie jak jakiś twój znajomy będzie jechał wcześniej to daj cynk kiedy gdzie i komu.

z moich znajomych raczej nikt na tygodniu nie bedzie jechał do Ryk.[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 22:29_________________________________________________hanson1982

w BMW też jest OBD2 ?

Opublikowano
  • Autor

chyba w BMW jest inaczej niz w Audi :gwizdanie: Bigos ale ja nie umiem sie obsługiwać vagiem póki co jeszcze dopiero zamierzam zakupić niebawem :naughty: