Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bedzie miał ktoś u was na spocie vaga no i radio CB bo jak bym był to jakoś bym krzyknął na radiu :wink4:

Z vagiem to problem jest, póki co nikt sie jeszcze nie wyposażył :disgust: a co do CB pare osób ma w tym mam i ja :tongue4: Moge na Ciebie czekać na wjeździe do Ryk

VAG jedynie odpłatnie jest do załatwienia :disgust: kolega Hanson ma znajomego obcykanego w tych sprawach

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak bede w tych godzinach to krzyknę na radiu to najwyżej wyjedziesz po mnie :cool1: tylko jeszcze radio muszę pożyczyć bo własnego nie posiadam :disgust: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak bede w tych godzinach to krzyknę na radiu to najwyżej wyjedziesz po mnie :cool1: tylko jeszcze radio muszę pożyczyć bo własnego nie posiadam :disgust: :gwizdanie:

To mozemy ustawić sie tak samo jak kiedyś z ekipą z Rodzyna :decayed: na pierwszych krzyżówkach w Rykach od strony Lublina skręcasz w Lewo i odrazu bedzie parking z lewej strony i tam możemy czekać :good:

Opublikowano

mam nadzieję ze jak w granicach godz 18 będę w Rykach to jakoś dojade na spota zobaczymy jak to jeszcze wyjdzie.Muszę już sobie obmyślić plana zebym był po 18 :kox:

Opublikowano
  • Autor

Hmm no to staraj sie :naughty: wysle Ci na PW numer do mnie to napiszesz esa czy tam zadzwonisz o której bedziesz :good:

To spocik robimy na godzine 18tą mozna być wczesniej :naughty:

A ja teraz uciekam na grilla z okazji majówki :kox: :kox:

Jutro ustalimy wszystkie szczegóły :cool1:

Opublikowano

Ja dziś nie dam rady przyjechać jednak :confused4:

Opublikowano
  • Autor

Ja dziś nie dam rady przyjechać jednak :confused4:

:bicz: :bicz3:

Opublikowano

dziś macie spota :mysli::naughty:

Opublikowano
  • Autor

dziś macie spota :mysli::naughty:

Tia :naughty:

Solar przejeżdza przez Ryki wiec jakis tam spontan zrobimy tak postać pogadać, ogniska, grile zawody wszelkiej maści odpadają :gwizdanie: ze wzgledu braku atrakcyjnych miejsc, w planie przewidziana sesja zdjeciowa :decayed:

I jak Ci sie to widzi Krzyniek :tongue4:[br]Dopisany: 01 Maj 2009, 14:15_________________________________________________Spocik w bardzo wąskim gronie

dscn7072.th.jpg

A gdzie reszta sie podziewała :angry::bicz::tongue4:

Była jeszcze 80ka ale do zdjecia nie doczekała

Opublikowano

ale dałem plamę :thumbdown: wybaczcie :notworthy: więcej sie nie będe umawiał jak wiem ze jadę z pasażerami :angry:

Opublikowano

No i żeby nawet chłopakom nie dać numeru do siebie :thumbdown: Oj Solar Solar... Trzeba było dac im znać że nic z tego.

Opublikowano
:embarrassed:
Opublikowano
  • Autor

:embarrassed:

:bicz3:

żle nie było, fota jest :naughty:

Opublikowano

Robert (janjazda) chcesz sprzedać swojego avancika? :gwizdanie: Bo być może mam kupca na niego :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Robert (janjazda) chcesz sprzedać swojego avancika? :gwizdanie: Bo być może mam kupca na niego :przebiegly:

kupił co dopiero a ty juz chcesz go odkupić, z kim ja będe sie spotował :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie ja... mój brat szuka czegoś takiego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to mówisz zaraziłeś rodzine manią :a4fan::naughty: Jak ja bym teraz kupowałto też bym rozglądał sie za AJM i oczywiscie odrazu mody bym robił :evil:

Opublikowano

kupił co dopiero a ty juz chcesz go odkupić, z kim ja będe sie spotował :polew: :polew: :polew:

nie myślałem o tym raczej, ale jak by ktos dawal dobra cenę :gwizdanie:

Opublikowano

nie myślałem o tym raczej, ale jak by ktos dawal dobra cenę :gwizdanie:

No właśnie podasz dobrą cenę to mam kupca choćby zaraz :gwizdanie:

Opublikowano

nie no raczej nie sprzedaje