Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to sorry :gwizdanie: d*pę ci tuje bo myślałem że tylko potrzebujesz urządzenia :kox:

Ty masz AVG ? jaka turbinę wsadziłeś?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

AVG/AFN jedno i to samo :rolleyes: a turbo wsadziłem od AWX :evil: dlatego chce go sprawdzic czy jest wszystko Ok :good:

Opublikowano

Nie wiem jak jest z BMW ale koles ma sprzęt do wszyskiego i nawet jak czego nie wie to bedzie tak długo drążył temat aż znajdzie rozwiązanie. A Audi to na pewno podłącza bo sam sie wpinałem u niego.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak jest z BMW ale koles ma sprzęt do wszyskiego i nawet jak czego nie wie to bedzie tak długo drążył temat aż znajdzie rozwiązanie. A Audi to na pewno podłącza bo sam sie wpinałem u niego.

a ten koleś z Ryk jest??

Opublikowano

no pod rykami mieszka także nie trzeba daleko jechac albo w ogóle w rykach wszystko załatwisz

Opublikowano

Kowi weno się pochwal..... to po modach jakich osiągów sie spodziewasz ?

Opublikowano
  • Autor

Hmm szczerze nie wiem ile moge sie spodziewac bo Fmic nie mam :disgust: Mam hybryde i wtryski 216ki moze być cos koło 160km zalezy w jakim stanie będzie pompa :gwizdanie: Mekto na takim setupie wyciagnął 173km i też nie miał fmic, ale ja niechce takiego hardkora żeby zaraz sprzęgła szukać :przebiegly: najbardzoiej zadowolił by mnie wynik 160km i jakieś 330Nm, ale póki co to musze sprawdzić kondycje sprzętu

Noi laptopa wkońcu nabyc :evil:

Opublikowano

no 330 Nm to już imponujący wynik

od 110 do 160 to już spora różnica w sumie to już chyba granica wytrzymałości pozostałych podzespołów - hamulce, sprzęgło itp....

ostatnio jechałem kumpla 130 konnym TDCI w mondeo na odcinku Leopoldów Ryki i powiem ci że w szoku byłem z wrażeń jakie mi dostarczyła ta jednostka (w sumie to pierwszy raz jechałem dieslem)

i jestem zachwycony - ciekaw jestem efektów 160KM 330Nm :evil:

Opublikowano
  • Autor

Te mondeo sie extra zbierają :naughty: kolega ma takiego w 2.0, ale Audi B6 jest mocniejsze w wersji 130km a po programie to juz mistrzostwo

Artek Storczyk(pewnie znasz) ma 1,9 po programie na ok 170km to zamiata konkretnie :kox:

Opublikowano

storczyk to teraz szaleje rx8

to jest fura - gwozdz programu to silnik :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

storczyk to teraz szaleje rx8

to jest fura - gwozdz programu to silnik :gwizdanie:

Noo to autko to jest masakrator w Rykach jeśli chodzi o dynamike :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Siema dzieciaczki :wink4: Z Lublina pojawi się kilka osób na 1/4 mili. Może zrobimy przy okazji mini spota? :) Tylko musimy uzgodnić jakieś miejsce, żeby każdy tam jechał, albo coś :mysli: Wy znacie teren to podajcie jakieś charakterystyczne punkty :)

Opublikowano

Storczyka nie znam - w sumie to bardzo malo ludzi znam z Ryk

pewnie dlatego że podstawówkę w Leopoldowie a technikum w Dęblinie robiłem.

ten mondek co leciałem w święta tez 2.0 TDCi ele efekt wciskania gazu przy 140 na blacie :evil: ehhh rewelacja nawet wtedy czuć jak ciągnie szalony a to tylko 130 koni i to nie niemieckich :wink4:. kiedy mój ADP się tak nauczy :nabijasie:

Mój współlokator że go tak nazwę, ma 406 coupe 3.0 V6 bęzyna i wcale takiej bardzo dużej różnicy nie widziałem. jednak ten TDCI motorek fajny zrobili a co najciekawsze pali połowę dawki mojej nadprzestrzennej jednostki ADP :kox:

Opublikowano
  • Autor

Spota to mozemy zrobić ogólnie na tej imprezie :good: a jeśli chodzi o samo miejsce jak tam dojechać to zaraz ogarne jakaś mapke dojazdową. Lotnisko jest tak wielkie ze spokojnie znajdziemy jakieś miejsce dla wielu :a4fan: a przy okazji poogladamy furki zmodyfikowane jedyne co moze popsuć impre/spota to pogoda :gwizdanie:

Opublikowano

Kurcze ja w sobote odpada znowu mam wyjazd

Jedyna szansa w tym że jestem chory i sie może nie wykuruje do soboty :decayed:

co do rx8 to jest na wanklu i w rykach nie ma lepszej fury do palenia gumy

Opublikowano
  • Autor

mapa.gif

Jadąc jak na mapce główną drogą w kierunku Kocka skręcamy w lewo (od Ryk) na miejscowosć Nowodwór. Na trasie po prawej stronie będzie brama w lesie to jest wjazd na lotnisko ale to raczej będzie oznaczone juz :good:

Opublikowano

Ale mi chodzi o miejscówkę na lotnisku :) Może jest jakieś charakterystyczne miejsce gdzie wszyscy byśmy jechali zaparkować :wink4: A np. o konkretnej godzinie byśmy się tam pojawili, bo ludzi może być sporo i się nie znajdziemy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

W sumie to na lotnisku nie ma chrakterystycznego miejsca tam wszędzie płaski teren, a parkuje sie na trawie, asfalt będzie zagrodzony dla uczestników, a godzina moze 12 była by odpowiednia :mysli:

Opublikowano

chłopacy to może ustawmy sie na na BP w Moszczance czy coś takiego i pojedziemy razem na ułęż :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Ja to jade z robertem wiec mozemy sie gdzieś ustawić w sumie ale to trzeba by godzinke jakaś ustalic konkretnie :mysli:

Gadzior napisz gdzie ta geometrie sie robi w Deblinie :notworthy: