Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no mnie już standardowo nie będzie. wybieram się teraz do Ryków 03.05 i to też na 1 dzień - jakaś komunia czy coś...

Ja zmykam Pany bo to już 20:49 - czas zamykać ten kur...dołek kończyć tzw. pracę :wink4: i jechać do domu. :dance2:

no to trzymaj się :hi:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Pusto dziś na ulicach wykręciłem dobry czas 25 min :JC_fan: i w domu.

Kowi twoich felg już nie było jak je chciałem oblukać w czwartek przed świętami. Tylko patrzeć jak wyjadą na ulicę i zaczną nam wyrywać najlepsze lachony spod biedrony. :witch1:

Opublikowano

Kowi twoich felg już nie było

Jakich felg :mysli:

Kowi miałeś jakieś fele na oku? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no bo to był dobry konsek kurde za dobrą kase :kox: a prawie je kupiłem bo ojcu cos sie ubzdurało z felgami ale ostatecznie wzór mu sie nie spodobał :wallbash: a był chętny mi dofinansować :przebiegly: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 22:35_________________________________________________

Kowi twoich felg już nie było

Jakich felg :mysli:

Kowi miałeś jakieś fele na oku? :wink4:

18ki S-line orginalne na oponkach na zasadzie zostawienia moich starych plus jakaś tam skromna dopłata :wallbash:

Opublikowano

podobno ma teraz jakieś nowe ale był mocno zalatany przed świętami i już mu nie trułem żeby szukał i pokazywał. Może warto podjechać i pooglądać, teraz pewnie ma więcej czasu.

coś wspominał o S-line

Opublikowano

kosa by była :decayed: chociaż mam porównanie, bo od wczoraj obok mnie stoi A6 na 18'' s-line i powiem że nie wyglądają na większe od moich :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak byłem u niego to miał duzo orginalnych do Audi był RS4 w 19cali ale ceny nie było jeszcze były od Q7 wieeeelkie koła :kox: noi te 18ki, ja to czekam az bedzie miał alu RS6 :naughty:

Opublikowano

kosa by była :decayed: chociaż mam porównanie, bo od wczoraj obok mnie stoi A6 na 18'' s-line i powiem że nie wyglądają na większe od moich :decayed:

Bo to A6 :naughty:

na mniejszej bryle efekt 18-tki byłby pewnie bardziej dostrzegalny.

Opublikowano

A gdzie Wy macie takie dojście? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A gdzie Wy macie takie dojście? :decayed:

:gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

bo rozumiesz tego tam :kox:

wiesz jak jest :gwizdanie: jak to bywa gdy dajesz zlecenie Saszy :paker: on się pojawia :dziura: robi :piroman:

i S-line już czekają za flaszkę :zyzol:

Opublikowano
  • Autor

bo rozumiesz tego tam :kox:

wiesz jak jest :gwizdanie: jak to bywa gdy dajesz zlecenie Saszy :paker: on się pojawia :dziura: robi :piroman:

i S-line już czekają za flaszkę :zyzol:

dokładnie tak jest :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

To ja idę swoje avusy łańcuchem przywiązać i każdą felę zaznaczyć w jakiś charakterystyczny sposób :disgust:

Opublikowano

Proponuję DNA :tongue4:

A tak na serjo to oznaczenie DNA to jakiś nowy sposób zabezpieczeń aut - wczoraj jakis program o tym oglądałem.

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

rafalekx a ty kiedy zrobisz w swoim watku wiekszą galerie :mysli::naughty: :naughty:

Opublikowano

rafalekx a ty kiedy zrobisz w swoim watku wiekszą galerie :mysli::naughty: :naughty:

Nie miałem czasu żeby dzisiaj się bawić w ulepszanie tej mojej nowej sesji :decayed:

Opublikowano

Ty sie nie śmiej to prawda z tym DNA. no chyba że mi sie to śniło :gwizdanie:

psiukają ci po całym aucie takim środkiem z DNA i dostajesz jakiś tam kod tego DNA który też trafia do bazy danych - jest to praktycznie nie do usunięcia z auta. Jak by to miało sie upowszechnić, sprawdzić i zmniejszyć ilość kradzieży to ja za nich trzymam kciuki :good: niech kombinują.[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 23:16_________________________________________________Kowi87 tak swoją drogą to Majek chyba te fele to z DE ciągnie nie?

Opublikowano
  • Autor

nooo to by było ciekawe posuniecie w kierunku zabezpieczeń, ale jeśli ogladałeś to na discovery to do Polski to szybko nie dotrze :wallbash: :wallbash: