Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak sobie gospodarze ustalili :naughty: szkoda że hansona nie będzie :kwasny: wtedy byśmy mieli mocna paczke na Garwolin :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie a w sobotę na którą się ustawiamy??[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 20:52_________________________________________________dobra, wstępnie umawiamy się na 17 na parkingu koło budowlanki

Opublikowano

Też widziałem ciemne kombi na blachach DW, póki nie zobaczyłem tablic myślałem, że to może janjazda. To było w sobotę hmm jakoś po 20, na osiedlu w okolicach K2.

Na spota najprawdopodobniej zawitam (o ile uda mi się wyrwać ze szkoły- studia :disgust:)

Opublikowano

no to zapraszamy :hi:

a do Garwolina piszesz się??

Opublikowano
  • Autor

No to zapowiada sie niezły spocik :kox:

Opublikowano

Zjazd mam w ten weekend. Zobaczę co się da zrobić. Spróbuje się wyrwać, nawet po to żeby się przejechać kawałkiem garwolińskiej "autostrady" :naughty:

Opublikowano

Zjazd mam w ten weekend. Zobaczę co się da zrobić. Spróbuje się wyrwać, nawet po to żeby się przejechać kawałkiem garwolińskiej "autostrady" :naughty:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

A to gdzie studiujesz?? Zebyś pokazał sie choc na jednym spocie w ten weekend :good:

Opublikowano

Studiuję w Radomiu, chciałbym przyjechać tym bardziej, że planuje odwiedzić Marciniaka - zmienić opony i założyć już 17". Swoją drogą Marciniak bardzo dobrze w Rajdzie Warszawskim pojechał - 6 miejsce :kox:

Opublikowano

jak tam chłopacy wypucowane furki na spocik :polew: Ja dziś środek wyczyściłem na błysk :evil:

Opublikowano
  • Autor

Moja narazie brudna :gwizdanie: Narazie czekam na termin na strojenie :kox: wiec trza odkładać złotówki :przebiegly:

Armistead to znaczy ze bedzie prezentacja na nowych kółkach :kox: :kox: I ja powoli mysle nad zmianą bo 16ki zrobiły sie juz troche przymałe :decayed:

Opublikowano

moja też raczej będzie brudna :kox:

Opublikowano

Armistead to nazwisko generała z czasów wojny secesyjnej. Byłem świeżo po obejrzeniu filmu o bitwie pod Gettysburgiem, dlatego taki login :wink4:

Ja mam na imię Adam :hi:

Opublikowano
  • Autor

Armistead to nazwisko generała z czasów wojny secesyjnej. Byłem świeżo po obejrzeniu filmu o bitwie pod Gettysburgiem, dlatego taki login :wink4:

Ja mam na imię Adam :hi:

:hi: a ja Piotrek

A jaki wzór felg zakupiłeś :mysli:

Opublikowano

Jesli chodzi o spocik w Richmont to na 95% bede :cool1:

a co do garwolina to raczej nie a to dlatego ze 5 kwietnia jade do lublina a ze wczesniej miałem ustawiony lbn garwolin odpada....moze nastepnym razem

Opublikowano
  • Autor

Wazne że na sobotnim miejscowym sie pojawisz bo bedzie nas liczne grono :kox: :kox: szkoda tylko że hanson sie nie załapie :confused4: był by wtedy juz komplecik z forum :naughty:

Opublikowano

no szkoda ze Handsona nie będzie, ale i tak ekipa ładna się kroi :hi:

Opublikowano

Felgi od A6, mam zdjęcie w profilu (trochę lipne ale jest). Jutro będę w Rykach, ale w sądzie :disgust:

Wreszcie zobaczę faceta przez którego rozbiłem auto.

Opublikowano
  • Autor

Felgi od A6, mam zdjęcie w profilu (trochę lipne ale jest). Jutro będę w Rykach, ale w sądzie :disgust:

Wreszcie zobaczę faceta przez którego rozbiłem auto.

:kwasny: będzie okazja :baseball:

O masz takie felgi jakich ja ciągle szukam za dobrą kaske ale zastanawiam sie nad rozmiarem narazie 17 albo 18 :evil: załóż na spota :good: zobacze jak to sie prezentuje na A4 :naughty:

Opublikowano

a wszyscy mają naklejki klubowe? bo u mnie leżą ze 2 i mogę komuś odstąpić