Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

cycki macie jutro albo w srodę czasa na spota Cponowskiego tam gdzie zawsze :decayed:

Ja moze bym i co znalazł, niewiem jak Adam :gwizdanie:

A co masz jakieś fanty :naughty:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 159 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No Dzieselowcy :> powiedzcie mi co może być przyczyną nagłego dymienia diesla? wczoraj zaczął kopcić jak ciężarówka z naczepą w górach :kox:

silnik to 1,9 JTD 116PS

Do głowy mi przychodzą wtryski ale jakoś nie odczułem zmiany w mocy :mysli:

nigdy nie miałem diesla wiec nie wiem od czego zacząć.

problem tkwi w ... ALFIE i silniku fiatowskim, dobrze ze blach FORDOWSKICH nie masz :polew: :polew: :polew:

A tak poważnie jesli czarny dym to układ paliwowy, moze to być dziura w dolocie ale wtedy odczuł byś różnice w mocy

No dym zdecydowanie czarny, a przynajmniej na taki wygląda przez lusterko wsteczne .

A może być to od jakości zatankowanego paliwa ?

Opublikowano

Ten spot to lepiej w środę zrobić ;)

Opublikowano
  • Autor

Ten spot to lepiej w środę zrobić ;)

tez moze być :naughty:

karwa byłem na kolejnym szrocie, nigdzie nie ma tych jarzm wszedzie są 288 :thumbdown:

Opublikowano

DSC00169_JPG_300x300_q85.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

DSC00169_JPG_300x300_q85.jpg

hehehe :kox: kumpel mi to dzisiaj nabazgrał :polew: Miałem umyć ale nie chciało mi sie wychodzić juz :decayed: A ty co robiłes u mnie pod blokiem :mysli:

Jutro zniknie

Opublikowano

wpadłem na pomysł że wyjeżdżę stare paliwo zaleje nowym i dodam te STPy do wtrysków

a że po mieście to żadna jada to wybrałem się do Ryk - pod twoim blokiem zrobiłem nawrotkę i rzuciły mi się w oczy te twoje graffy :kox:

Na obwodnicy go pocisnąłem i chyba będzie trzeba się wybrać z tym dymieniem do lekarza bo jakieś iskry zaczęły mi przy 170 z wydechu lecieć :heat: (normalne to chyba nie jest :mysli:)

Kwestia paliwa kiepskiej jakości obalona bo zalałem nowe i dymi dalej po przejechaniu do Ryk i z powrotem.

wstaw.org

Opublikowano
  • Autor

wpadłem na pomysł że wyjeżdżę stare paliwo zaleje nowym i dodam te STPy do wtrysków

a że po mieście to żadna jada to wybrałem się do Ryk - pod twoim blokiem zrobiłem nawrotkę i rzuciły mi się w oczy te twoje graffy :kox:

Na obwodnicy go pocisnąłem i chyba będzie trzeba się wybrać z tym dymieniem do lekarza bo jakieś iskry zaczęły mi przy 170 z wydechu lecieć :heat: (normalne to chyba nie jest :mysli:)

Kwestia paliwa kiepskiej jakości obalona bo zalałem nowe i dymi dalej po przejechaniu do Ryk i z powrotem.

stary jedź w strone LU tam juz pewien Pan Flak z magnesem nad wiaduktem czeka na tą trumne alfoską :kox: i wszyscy będą zadowoleni, wracaj do słusznej marki a nie tym parpocem kopicisz mi po miescie :polew: :polew: :polew:

Pewnie masz dziure gdzies w dolocie i łapie lewe powietrze stąd ten dym

Opublikowano

dziadu.gif

Ja jeżdżę moją A4, Alf jest kobiety

Opublikowano
  • Autor

dziadu.gif

Ja jeżdżę moją A4, Alf jest kobiety

Co by nie było zostawcie wpesdu tego szrota :decayed:

Opublikowano

Kowi miałeś rację :good: dziura w dolocie się znalazła. potraktowałem ja puki co srebrną taśmą i jest o niebo lepiej.

Thx :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Kowi miałeś rację :good: dziura w dolocie się znalazła. potraktowałem ja puki co srebrną taśmą i jest o niebo lepiej.

Thx :notworthy:

tunning mojego strucla troche mnie nauczył :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 15:16_________________________________________________Jutro o 13 mały spontan z Janjazda urządzamy :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj odbył się spontaniczny spot w Kurowie :decayed:

Na listę obecności zapisali się:

-Solar

-Kowi

-Paput

-Armistead :naughty:

Są fotki niestety bez Paputa i kiepskiej jakosci... :confused4:

fbOY0.jpg

fbYWA.jpg

fcfoA.jpg

fcpn9.jpg

fcQOJ.jpg

Opublikowano
  • Autor

Spontan jak spontan jest w sumie już co 2tyg :decayed: Wcześniej to był spontan z Moskalem, Kolkovem i Łatkiem :decayed:

Niestety bez fotek

[br]Dopisany: 11 Październik 2010, 22:26_________________________________________________20101011886.jpg

Opublikowano

Da :decayed:

И вы никогда не были в русинском девочек :mysli:

солнечный водки Руси, вероятно, принесли :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Da :decayed:

И вы никогда не были в русинском девочек :mysli:

солнечный водки Руси, вероятно, принесли :naughty:

в следующий раз мы пьем :drunk:

Opublikowano

Witajcie :)

Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe

Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html

ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH :good:

Opublikowano
  • Autor

http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/72885

:polew: :polew: :polew: krążownik ryckich dróg, warcy bucy pyrka i nie jedzie i jeszcze bije ultrafioletem po oczach 10k HIDY :wallbash:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: krążownik ryckich dróg, warcy bucy pyrka i nie jedzie i jeszcze bije ultrafioletem po oczach 10k HIDY :wallbash:

nie jest taki zly, szkoda ze wlasciciel tak stawia na oryginalnosc... kasy wlozone lakier ladny ale ogolnie troche pachnie kupa..

Opublikowano
  • Autor

nie jest taki zly, szkoda ze wlasciciel tak stawia na oryginalnosc... kasy wlozone lakier ladny ale ogolnie troche pachnie kupa..

troche :shocked:

Dla mnie to istna kupa spod biedronki :decayed: zrobił swapa na 2,8 to teraz dopiero bedzie rycał bucał :polew: :polew: