Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Roberto jesteś w ten week w Ry :mysli: grubszy spocik 70km dalej sie szykuje jechał byś :mysli: na sobote tylko :mysli:

Opublikowano

A Ty Kowi tylko na sobotę się piszesz?

Opublikowano
  • Autor

A Ty Kowi tylko na sobotę się piszesz?

yhy

Ale może kierowniczke sobie ogarne :przebiegly: ale anrazie to odległy pomysł :tongue4:

Opublikowano

bierz kierowniczkę pod namiot... :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Spot w Rykach godzina 16, parking pod budowlanką

Zapraszam :hi:

Opublikowano

Żebyś pisał wczoraj to bym wpadł,a tak mnie nie będzie.

Ale jutro będę to się odezwę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Żebyś pisał wczoraj to bym wpadł,a tak mnie nie będzie.

Ale jutro będę to się odezwę :decayed:

Synu raptem 35min dzieliło mnie od wczoraj :polew: :polew: :polew:

a tak godzina 16 jest terminem nie stabilnym :naughty:

Opublikowano

kuźwa znów rozkopali wjazd do Richmond :disgust: co się stało że się posrało ze starą-nową nawierzchnia ?

Jeździł może ktoś na Pirelli P7 ???

Opublikowano
  • Autor

wy***ali cała nową ulice dogóry nogami bo podobno czegoś tam nie spełniała i to w ramach reklamacji robią :blink:

:wallbash: :wallbash:

Opublikowano

wy***ali cała nową ulice dogóry nogami bo podobno czegoś tam nie spełniała i to w ramach reklamacji robią :blink:

:polew: :polew:życie :kox:
Opublikowano
  • Autor

mi to tam rybka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

mi to tam ryvka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew: :polew: :polew:

dobrze że się nie wybieram w najbliższym czasie w te strony :decayed:

Opublikowano

Lepiej niech zrobią w ramach reklamacji niż mielibyśmy rok czasu pojeździć po równej nawierzchni a później po koleinach i mówić, że ryckie drogi :thumbdown:.

Nie narzekać jak ....... proszę :> :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 23:27_________________________________________________

mi to tam ryvka ale przejezdni maja lipe bo stoja w kilometrowych korkach, dzisiaj był spokój bo wycinali resztki nawierzchni po obrzeżach, ale jak zaczna kłaść i wróci wahadełko, to narody nie jezdzijcie przez ryki :polew: :polew: :polew:

dobrze że się nie wybieram w najbliższym czasie w te strony :decayed:

Ryckie rozkopańce są lepsze niż Lubelskie nierozkopane :evil::wink4:

Opublikowano
  • Autor

na równi z moim oknem zrobili ucinke asfaltu i co noc teraz słysze tylko łomot nie zwalniajacych debili :wallbash: a jak postawia wahadło to juzw ogóle apokalipsa cała noc bedzie warczał jakis tir czekajacy na zielone :wallbash:

Opublikowano

Kowi z drogowcami nie gadałeś o lewoskręcie do Orlena :decayed: może tym razem dało by się coś wynegocjować za porządne 0.7 :wink4: przynajmniej jakaś przerywana :polew: \

Opublikowano

Stopery w uszy i śpisz spokojnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

taaa zapomnijcie o lewoskręcie :sick3: :sick3: zrobia kolejna lipe :confused4:

Opublikowano

Kowi z drogowcami nie gadałeś o lewoskręcie do Orlena :decayed: może tym razem dało by się coś wynegocjować za porządne 0.7 :wink4: przynajmniej jakaś przerywana :polew: \

To ja później jak przyjeżdżam w domowe rejony to się dziwie kto miał takie pomysły na różnego rodzaju patenty drogowe a to Wasza sprawka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To ja później jak przyjeżdżam w domowe rejony to się dziwie kto miał takie pomysły na różnego rodzaju patenty drogowe a to Wasza sprawka :polew: :polew: :polew:

Widziałeś ronda w Dbl :polew: ?