Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa dawać respirator bo nam wątek zdycha :decayed:

Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Jakby któryś wylukał jakieś ładne b6 czarne w sedanie do kupienia w LRY to pisać.

bede patrzał :decayed:

Opublikowano

Ty to teraz chyba w stolicy urzędujesz - tam jak Ci się coś żuci w oko to też poproszę :)

Opublikowano
  • Autor

Ty to teraz chyba w stolicy urzędujesz - tam jak Ci się coś żuci w oko to też poproszę :)

tam tez będe patrzał :decayed:, swoje bydlecie z tamtąd przywiozłem :decayed:

Opublikowano

widział ktoś takie połączenie kolorów w środku ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-130km-bose-skora-el-fotele-i2051646628.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 10:33_________________________________________________coś ona podejrzanie tania.

Opublikowano
  • Autor

widział ktoś takie połączenie kolorów w środku ? http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-130km-bose-skora-el-fotele-i2051646628.html[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 10:33_________________________________________________coś ona podejrzanie tania.

kolorystyka normalna, a cena dla mnie tez :wink4: 10 lat panie 10lat :decayed:

Opublikowano

No właśnie już kurwicy dostaje :gwizdanie:

jak coś kosztuje poniżej 35k to mówią że szrot. Za 24k to ogólnie w ogóle nie powinno jeździć :wallbash:

a ja już sam nie wiem kogo słuchać.

Właśnie próbowałem polatać bokiem u was pod budowlanką i ................ tym małym pierdzielem po prostu się nie da :kox:

najwyższa pora zakupić OOOO

Opublikowano
  • Autor

na ten parking to wjeżdzaj pod górke inaczej to zaraz gdzieś walniesz, bo ciagnie niemiłosiernie z górki na znaki i krawęznik :good:

20min driftu na miescie juz dwa radiowozy, h*** nie robota ide na piwo :decayed: nawet nie zdazyłem zagrzać silnika :decayed:

Opublikowano

No ja prawie przez rondo prosto przejechałem :decayed: a na tym parkingu to kolejka była do driftu :kox:

Opublikowano
  • Autor

No ja prawie przez rondo prosto przejechałem :decayed: a na tym parkingu to kolejka była do driftu :kox:

tam zawsze sie ustawiają, a na parkingu obok stoi brawa tajniaków juz jechali za nami, mysleli że bedziemy głupieć :decayed:

niech wiecej śniegu zapada, bo narazie kostka śliska że hui, ale i tak lepiej jak przy ostatnich śniegach, juz mozna z powodzeniem kółko wykręcić :kox: w tygodniu bedzie lepiej, póki co pierwszy tam wykreciłem oberasa na srodku :evil:

Opublikowano

Nikogo nie było.

Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały :wink4:), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie:

Opublikowano

Nikogo nie było.

Żadnych BMW (może rzeczywiście pouciekały :wink4:), żadnych FWD. Pustki :gwizdanie:

boją się widocznie strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą :polew:
Opublikowano

Nikogo nie było.

boją się strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą :polew:

Poważnie?

Gdzie takie coś widziałeś?

Opublikowano

Nikogo nie było.

boją się strasznego FWD które na śniegu łoi wszystko i łapie przyczepność nawet tam gdzie gdzie rajdowe kolce nie mogą :polew:

Poważnie?

Gdzie takie coś widziałeś?

pod Tesco, tam często krąży mściciel w sedanie :polew:
Opublikowano

Pod którym tesco?

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

Nie wiem jak u was ale u mnie to dupe narzuca przy każdej krzyzówce i dalej szukam garazu, jesli po pomiedziałku nie trafie do wawy to mam 4 dni garaż ogrzewany z prądem na miejscu wiecj nie dosć że cos sklepie to sie najebie :D[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 03:18_________________________________________________bigos jest B6 1,8t pod puławami :wink4: kolega sprzedaje z forum

Opublikowano

1.8T :kox:

1.9Tdi planowałem :mysli: ale jak czarny sedan to obejrzeć można :decayed:

Masz jakieś namiary ?

Wczoraj poszedł mi sprzed nosa 6biegowy sedan w Q i to w Wawie. zwlekałem z telefonem jakieś 2h i właśnie wtedy znalazł kupca :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

no toś spiertolił :thumbdown: a ten B6 to kolegi pawełek10 ale to chyba angol był :disgust:

Opublikowano

on chyba nie ma swojego topiku z tym BEXem ?

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 11:04_________________________________________________skąd wiesz że sprzedaje ? ma jakąś aukcję ? jak coś to podeślij.

Opublikowano
  • Autor

on chyba nie ma swojego topiku z tym BEXem ?

[br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 11:04_________________________________________________skąd wiesz że sprzedaje ? ma jakąś aukcję ? jak coś to podeślij.

no nie ma, gadałem na PW