Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to szał :decayed::decayed:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Siema

A tutaj to jak popadnie, to był pierwszy spot chyba w tym roku:facepalm: i to też taki na wyrywke:wink:

:slina: idziemy po bandzie:decayed:

to kiedy coś organizujemy?

---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ----------

Siema

A tutaj to jak popadnie, to był pierwszy spot chyba w tym roku:facepalm: i to też taki na wyrywke:wink:

:slina: idziemy po bandzie:decayed:

to kiedy coś organizujemy?

widzę duże zainteresowanie tematem, każdy obejrzał i zwisa mu to, chyba era spotów dobiegła końca przynajmniej u nas w powiecie:decayed:
Opublikowano

Chyba nie tylko u Was w powiecie... spoty "umierają", ludzie którzy bawili się w to 2-3 lata temu teraz nie mają na to czasu albo już im sie nie chce. A nowi jakoś się nie garną do tego. Szkoda...

A może u Was gdzieś ogarniecie większego spota coś ala wojewódzkiego. Tylko paput bez przekrętów nie musisz robić konkurencyjnego :decayed:

Opublikowano
Chyba nie tylko u Was w powiecie... spoty "umierają", ludzie którzy bawili się w to 2-3 lata temu teraz nie mają na to czasu albo już im sie nie chce. A nowi jakoś się nie garną do tego. Szkoda...

A może u Was gdzieś ogarniecie większego spota coś ala wojewódzkiego. Tylko paput bez przekrętów nie musisz robić konkurencyjnego :decayed:

:decayed:

powiem szczerze i ja już mam mniej czasu, nawet na grzebanie przy aucie:kwasny:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

z drugiej strony nie rajcuje mnie już to aż tak jak wcześniej:kwasny:

chyba się starzeje:facepalm::grin:

Opublikowano

no taka prawda... samo odwiedzanie forum już nie wygląda tak samo jak 2 lata temu... Kiedyś nie wyobrażałem sobie dnia bez forum, a teraz... odwiedzam 2 góra 3 tematy w kilka minut i tyle... w dodatku tylko i wyłącznie w pracy, bo poza nią na forum praktycznie nie bywam.

Pomyślcie o jakimś wiekszym spocie, ale musi być jakiś nocleg czy coś :wink: Bo dawno się całą "starą" ekipą nie widzielismy :kwasny:

---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

z drugiej strony nie rajcuje mnie już to aż tak jak wcześniej:kwasny:

chyba się starzeje:facepalm::grin:

dokładnie... :decayed:

Opublikowano

Generalnie sporty byly i są dla nowych - a że nie ma zbyt wielu nowych....

Stara ekipa sie zna, ma telefony itd. Nie musi się zgadywac na forum:whistling:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie tak:wink:

Opublikowano

Tyle że nowych w naszych okolicach jakoś nie widać :whistling:

Przez pięć lat życia wątku LRY przewinęło się dosłownie kilka nowych osób którym i tak nie starczyło zapału na więcej niż 3 posty :grin:

Opublikowano
  • Autor

:jerk:

A na mieście A4ek przybywa:polew::polew:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ----------

Ale dobrze że nie siedzą, bo by za dużo wiedzieli, za dużo by było projektów na mieście:polew:

Opublikowano

No chyba że czytają jak nikt nie widzi :dziura:

Opublikowano

Nie piertolcie głupot tylko ogarniajcie większego spota, bo dawno nie widziałem tych waszych brzydkich ryjków :decayed:

---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

dokładnie tak:wink:

taaa jasne, tylko co napiszę do Ciebie jak jadę przez Richmond, to Ty kurfa wiecznie nie masz czasu albo Ciebie nie ma :decayed:

Opublikowano
  • Autor

gdzie byłeś w sobote:facepalm: był spot

Opublikowano

No dobra to sobota wieczór ale pod Biedroną bo Kowi cały czas liczy że coś tam łatwego wyrwie :banan: No i może przy nas w końcu mu się uda :hi:

Opublikowano
gdzie byłeś w sobote:facepalm: był spot

i tu Cię zaskoczę aktywnie uczestniczyłem w integracji forumowej - wesele jednego z naszych (Pastaldo) :decayed: Się nie rozdwoję się...

Opublikowano
No dobra to sobota wieczór ale pod Biedroną bo Kowi cały czas liczy że coś tam łatwego wyrwie :banan: No i może przy nas w końcu mu się uda :hi:

teraz pod biedronką jest licho, trza pod tesco walić:polew:

Opublikowano

Oj tam oj tam :decayed: biedrona już jest kultowa niech nie przebiera tylko bierze co dają :witch:

Opublikowano
  • Autor

25-26 dopiero bedzie zbiorowisko kukuryn, cała poniatowskiego planują zamknac od ruchu i jakieś wystawy kukuryn z kazdej okolicznej wioski:dancing:czyli będzie wojna cycków:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

kurfa, a mnie akurat nie będzie, Kowi rób foty:decayed:

Opublikowano
25-26 dopiero bedzie zbiorowisko kukuryn, cała poniatowskiego planują zamknac od ruchu i jakieś wystawy kukuryn z kazdej okolicznej wioski:dancing:czyli będzie wojna cycków:polew::polew::polew::polew::polew:

Co ty gadasz - że niby co to za święto dyszla planują ?

Opublikowano
  • Autor

dyszel dyszlem:polew::polew: to jest grubsza liga o ciekawiej nawie weekend z LRY:banan: