Ponior Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ciekawe i tak ile ten Multitronic wytrzyma jak sie posypie to zmienimy na manuala :-). Autkiem robie 5k w roku i nie katuje go przy każdych światłach takze źle nie będzie
komoornik Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Multitronic zostawmy obok, pokaż trakcję
griga-st Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 przesuwając seryjny limiter zmiany biegów z 5500 rpm na 6500 RPM, oraz został przyspieszony czas zmiany biegów Skąd ty to skopiowałeś? Przecież 2-3 posty wyżej pisze ze multi nie ma biegów wiec co ci mogli poprzesuwać? Jedynie te symulowane szarpnięcia w trybie S mogli przyporządkować do innych obrotów... Swoja droga EProjecty rozwijają się. Jeszcze osiem lat temu bali się multi na hamownie wpuścić. Ale skasowali ja by było
Ponior Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Wiem, ze tam nie ma biegow:-). Chodzi właśnie o tryb S. W trybie D tym autem nie da sie szybko jechać. Autko nie było robione na wyścigi na 1/4 mili. Ma się tym autem przyjemnie i dynamicznie jechać. I teraz tak właśnie jest. Filmik z przyśpieszenia, głowy nie urywa jak moje poprzednie s3 370ps ale odpycha sie przyjemnie i płynnie Z trakcją nie ma najmniejszych problemów. Opony toyo proxes t1 sport 235/40/19 Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Ponior
griga-st Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wiem, ze tam nie ma biegow:-). Czyli świadomie przepisujesz banialuki?
Ponior Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) A tak serio, długo się tak da wytrzymać z tym prawie jednostajnym wyciem? Wydech jest w planach, ale chyba na następny sezon- wtedy to bedzie buczał . A przy normalnej jeździe jak zmienia biegi przy 2k to w środku błoga cisza.:-) Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Ponior
turdzi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Wiem, ze tam nie ma biegow:-). Chodzi właśnie o tryb S. W trybie D tym autem nie da sie szybko jechać. Autko nie było robione na wyścigi na 1/4 mili. Ma się tym autem przyjemnie i dynamicznie jechać. I teraz tak właśnie jest. Filmik z przyśpieszenia, głowy nie urywa jak moje poprzednie s3 370ps ale odpycha sie przyjemnie i płynnie Z trakcją nie ma najmniejszych problemów. Opony toyo proxes t1 sport 235/40/19 https://youtu.be/LJpRzI0MIbA https://youtu.be/X13ZM7bXhCA Jaki masz czas 100-200 ?
black dragon 5 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Fajnie idzie w trybie sportowym. Na jakim paliwie 98 czy 95 Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez black dragon 5
Ponior Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Jaki masz czas 100-200 trzeba by podpiąć racelogic-ka i zmierzyć fajnie idzie w trybie sportowym. Na jakim paliwie 98 czy 95 Na 98 z orlenu Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Ponior
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie trzeba nagraj filmik to sie zmierzy całkiem dokładnie bez racelogica
Ponior Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Autko jeździ i ma sie dobrze, na pokład zawitał zestaw B&O, teraz jedzie sie jeszcze przyjemniej. :-)
PawelDSW Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Dopieszczona sztuka,dobre mody i heble gdzie mozna kupic ta dokladke przednia pod zderzak ?
Ponior Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Tam nie ma dokładki, to standardowy zderzak s-line :-)
liquid8p Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Oglądając twój filmik, pomyślałem sobie ile czasu zabiera wajchwanie manualem podczas przyspieszania. Ty tylko wciśniesz gaz i rozpędzasz się jak szalony a ja tracę dużo czasu na zmianę biegów Autko fajne i mody zacne, jazda na pewno o wiele przyjemniejsze po dołożeniu B&O
Ponior Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Oglądając twój filmik, pomyślałem sobie ile czasu zabiera wajchwanie manualem podczas przyspieszania. Ty tylko wciśniesz gaz i rozpędzasz się jak szalony a ja tracę dużo czasu na zmianę biegów Autko fajne i mody zacne, jazda na pewno o wiele przyjemniejsze po dołożeniu B&O To wachlowanie daje większą frajdę z jazdy
PawelDSW Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Tam nie ma dokładki, to standardowy zderzak s-line :-) Faktycznie , na 1szy rzut oka myslalem ze masz dokladke pod zderzakiem ktora szukam
MarcinOslo Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Fajne auto i mody. Duza roznica po dolozeniu B&O ? Wczesniej miales ASS ?
Ponior Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Jeżeli ktoś miał już fabrycznie subwoofer to szkoda kasy na B&O. Ale jak były same głośniki w drzwiach jak u mnie to róznica jest spora. Choć subwoofer lepiej dawał w mojej a3 3D
MarcinOslo Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 To mnie srednio pocieszyles bo ja mam subwoofer a wlasnie jestem w trakcie rezania B&O ,polowa glosnikow juz wymieniona. Z tego co czytam ,to z B&O nie da sie osiagnac mocnego basu a bardziej chodzi o jakosc dzwieku ,tylko do tego tez trzeba odpowiednie zrodlo.
LukiKRK Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Muszę potwierdzić. W mojej A3 też lepiej Subwoofer dawał niż w A4 B8. Nie mówiąc już o tym że w B&O nie da się dźwięku tak ustawić żeby dudniło Różnica mała w stosunku do niższych zestawów audio, jedynie to przy super źródle dźwięku faktycznie filharmonia lepiej brzmi. Ale trzeba dodatkowo wygłuszyć bo montaż fabryczny woła o pomstę do nieba...
Rekomendowane odpowiedzi