Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 Sedan TFSI 330ps, 416nm by EcuProject :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ciekawe i tak ile ten Multitronic wytrzyma

jak sie posypie to zmienimy na manuala :-). Autkiem robie 5k w roku i nie katuje go przy każdych światłach takze źle nie będzie :wink:

Opublikowano

Multitronic zostawmy obok, pokaż trakcję :D

Opublikowano

przesuwając seryjny limiter zmiany biegów z 5500 rpm na 6500 RPM, oraz został przyspieszony czas zmiany biegów

:huh::grin:

Skąd ty to skopiowałeś? Przecież 2-3 posty wyżej pisze ze multi nie ma biegów wiec co ci mogli poprzesuwać? :facepalm: Jedynie te symulowane szarpnięcia w trybie S mogli przyporządkować do innych obrotów...

Swoja droga EProjecty rozwijają się. Jeszcze osiem lat temu bali się multi na hamownie wpuścić. Ale skasowali ja by było :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wiem, ze tam nie ma biegow:-). Chodzi właśnie o tryb S. W trybie D tym autem nie da sie szybko jechać.

Autko nie było robione na wyścigi na 1/4 mili. Ma się tym autem przyjemnie i dynamicznie jechać. I teraz tak właśnie jest.

Filmik z przyśpieszenia, głowy nie urywa jak moje poprzednie s3 370ps ale odpycha sie przyjemnie i płynnie :kox:

Z trakcją nie ma najmniejszych problemów. Opony toyo proxes t1 sport 235/40/19

Edytowane przez Ponior

Opublikowano

Wiem, ze tam nie ma biegow:-).

Czyli świadomie przepisujesz banialuki? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A tak serio, długo się tak da wytrzymać z tym prawie jednostajnym wyciem?

Wydech jest w planach, ale chyba na następny sezon- wtedy to bedzie buczał :wink: . A przy normalnej jeździe jak zmienia biegi przy 2k to w środku błoga cisza.:-)

Edytowane przez Ponior

Opublikowano

Wiem, ze tam nie ma biegow:-). Chodzi właśnie o tryb S. W trybie D tym autem nie da sie szybko jechać.

Autko nie było robione na wyścigi na 1/4 mili. Ma się tym autem przyjemnie i dynamicznie jechać. I teraz tak właśnie jest.

Filmik z przyśpieszenia, głowy nie urywa jak moje poprzednie s3 370ps ale odpycha sie przyjemnie i płynnie :kox:

Z trakcją nie ma najmniejszych problemów. Opony toyo proxes t1 sport 235/40/19

https://youtu.be/LJpRzI0MIbA

https://youtu.be/X13ZM7bXhCA

Jaki masz czas 100-200 ?

Opublikowano

Fajnie idzie w trybie sportowym. Na jakim paliwie 98 czy 95

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez black dragon 5

Opublikowano
  • Autor

Jaki masz czas 100-200

trzeba by podpiąć racelogic-ka i zmierzyć :wink:

fajnie idzie w trybie sportowym. Na jakim paliwie 98 czy 95

Na 98 z orlenu

Edytowane przez Ponior

Opublikowano

Nie trzeba nagraj filmik to sie zmierzy całkiem dokładnie bez racelogica

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Autko jeździ i ma sie dobrze, na pokład zawitał zestaw B&O, teraz jedzie sie jeszcze przyjemniej. :-)

69988f722952f4a9med.jpg285bb10a0556d3eamed.jpg849e2d766b63a0ddmed.jpgce768aafe968c313med.jpgd8cfac1789f3b3f5med.jpg

Opublikowano

Dopieszczona sztuka,dobre mody i heble :) gdzie mozna kupic ta dokladke przednia pod zderzak ?

Opublikowano
  • Autor

Tam nie ma dokładki, to standardowy zderzak s-line :-)

Opublikowano

Oglądając twój filmik, pomyślałem sobie ile czasu zabiera wajchwanie manualem podczas przyspieszania. Ty tylko wciśniesz gaz i rozpędzasz się jak szalony :decayed: a ja tracę dużo czasu na zmianę biegów :facepalm:

Autko fajne i mody zacne, jazda na pewno o wiele przyjemniejsze po dołożeniu B&O :)

Opublikowano
  • Autor

Oglądając twój filmik, pomyślałem sobie ile czasu zabiera wajchwanie manualem podczas przyspieszania. Ty tylko wciśniesz gaz i rozpędzasz się jak szalony :decayed: a ja tracę dużo czasu na zmianę biegów :facepalm:

Autko fajne i mody zacne, jazda na pewno o wiele przyjemniejsze po dołożeniu B&O :)

To wachlowanie daje większą frajdę z jazdy :)

Opublikowano

Tam nie ma dokładki, to standardowy zderzak s-line :-)

Faktycznie , na 1szy rzut oka myslalem ze masz dokladke pod zderzakiem ktora szukam :)

Opublikowano

Fajne auto i mody.

Duza roznica po dolozeniu B&O ?

Wczesniej miales ASS ?

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli ktoś miał już fabrycznie subwoofer to szkoda kasy na B&O. Ale jak były same głośniki w drzwiach jak u mnie to róznica jest spora. Choć subwoofer lepiej dawał w mojej a3 3D :angry:

Opublikowano

To mnie srednio pocieszyles bo ja mam subwoofer a wlasnie jestem w trakcie rezania B&O :decayed: ,polowa glosnikow juz wymieniona.

Z tego co czytam ,to z B&O nie da sie osiagnac mocnego basu a bardziej chodzi o jakosc dzwieku ,tylko do tego tez trzeba odpowiednie zrodlo.

Opublikowano

Muszę potwierdzić. W mojej A3 też lepiej Subwoofer dawał niż w A4 B8. Nie mówiąc już o tym że w B&O nie da się dźwięku tak ustawić żeby dudniło :( Różnica mała w stosunku do niższych zestawów audio, jedynie to przy super źródle dźwięku faktycznie filharmonia lepiej brzmi. Ale trzeba dodatkowo wygłuszyć bo montaż fabryczny woła o pomstę do nieba...