martin a4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie strasznie sie ostatnio wkurzylem zaraz po skrecie w prawo mialem troszke prostki i mialem przedemna jadaca omege 2,0 16v no wiec jechalem akurat na 2 biegu to gaz lewy pas i biore sie za wyprzedanie a ten redukcja i sciga sie ze mna,bylo po padane i bylo slisko i zblizal sie luk w prawo no to ja 3 a ten dalej juz go prawie mialem i wkoncu patrze auto z naprzeciwka i co, no co musialem ustapic hu****i bo bym mogl tego zalowac, moja duma ucierpiala ;( wku***ny uznalem ze 130ps to troche malo ale mysle ze jak by byla prostka to bym go wyprzedzil wkonu NM lepsze mam przyjechalem do domu i wgralem sobie program na 160 km w awarii mam 180 ;D ale gosciu jest nie powazny tym bardziej ze ma tyl naped w tym gownie ale bylo ostroooooo.na obrazku moja audi to kolor niebieski grafit to omega a czerwone to jakis pan ktory jechal z naprzeciwka
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Martin, ale jesteś męski. To chyba oczywiste, że po zjeździe ze skrzyżowania każdy chce przyspieszyć... Może trzeba było poczekać aż omega się bujnie do swojej prędkości. Co prawda nie powinno się przyspieszać jak ktoś Cie wyprzedza, ale z drugiej strony wk***iający są ludzie, którzy próbują wyprzedzać na siłę...
martin a4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 taki jestem ale powiem wam ze jak by byla prostka to bym dzidowi nie odpuscil i mowie ze on to zrobil specjalnie jeszcze go dorweeeeeeeeeeeeee
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Odpowiedz brzmi .. Moc czasem są niezłe zagwostki A żebyś wiedział
martin a4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale o co chodzi ? jak niewiesz o co chodzi to chodzi o mocccccccccccccc koonieeeeeee PSssssss CVVVV BHPPPPP
Wihajster Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 widze ze teraz tutaj sie przeniosły kalambury Spoko teraz masz wirusa to skoncza sie twoje problemy braku mocy na krótką chwilke
Młody Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 :polew: Ty zmieniasz te moce chyba co 10min. i ten obrazek fajną masz fotkę w podpisie :> hmm
martin a4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 a powidzcie mi waszym zdanie na 1/4 kto by wygral
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jezu straszne sam wgrałes sobie program ładnie ładnie i te 430 Nm normalnie respect no co zrobił Cie bez mydła benzyna sie wyżej kręci wiec jak ty zmieniałes biegi on cały czas jechał
martin a4 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 widzialem ze jak go bralem to zredukowal
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale o co chodzi ? jak niewiesz o co chodzi to chodzi o mocccccccccccccc koonieeeeeee PSssssss CVVVV BHPPPPP czopki Ci się skończyły? fajną masz fotkę w avatarze :decayed:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no ale teraz z 430 Nm i 180 PSami to powinienes sobie poradzić :polew:
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie ma to jak spotkanie dwóch kretynów na drodze...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie ma to jak spotkanie dwóch kretynów na drodze...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 a powidzcie mi waszym zdanie na 1/4 kto by wygral Kto by gdyby były gdyby gdyby Ja tam dałem rade takiemu śmietnikowi jak Astra 2.0
Rekomendowane odpowiedzi