Tyrath Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 A co tam siedzi? Papier, plastik, ułamane wyjmaki blaszane?
Virnik Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Plastik, na 99% taki z ktorego wyłamuje się kartę sim
Tyrath Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Trochę ryzykowny pomysł, ale ja bym może spróbował wyciąć z takiej samej karty wąski pasek, bardzo delikatnie nanieść znikomą ilość kleju (np. kropelki) i ostrożnie dokleić do elementu, który utknął w środku.
Virnik Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Już probowałem to wyjmować na różne sposoby, niestety to jest zatrzaśnięte w środku - prawdopodobnie w otworach w tej karcie.
Virnik Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 myślę, że próba wyjęcia navi domowymi sposobami się nie powiodła... kaplica?
ziomal-84 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Szpilka lub igła małe wiertło coś napewno da radę Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
kecaj50 Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Kiedyś z kolegą zastanawialiśmy się jak wyjąć panel od sterowania klimatronikiem i po chwili złapałem palcami za dolną cześć tj. tą srebrną listewkę i wysjoczyla bez większego problemu. Moze i z tym będzie podobnie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 weź pęsetę od żony/dziewczyny i podegnij końce tak by złapała jak szczypce. ja bym ją jeszcze lekko podpiłował zeby się "wgryzła" w plastik ewentualnie spróbować najpierw wyjąć panel klimy
the19game Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 A wyciągnąć schowek pasażera i wypchać radio ręką? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Virnik Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) A wyciągnąć schowek pasażera i wypchać radio ręką? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk próbowałem - niestety nie ma opcji :/ weź pęsetę od żony/dziewczyny i podegnij końce tak by złapała jak szczypce. ja bym ją jeszcze lekko podpiłował zeby się "wgryzła" w plastik ewentualnie spróbować najpierw wyjąć panel klimy próbowałem, plastik się zdziera i nie łapie Kiedyś z kolegą zastanawialiśmy się jak wyjąć panel od sterowania klimatronikiem i po chwili złapałem palcami za dolną cześć tj. tą srebrną listewkę i wysjoczyla bez większego problemu. Moze i z tym będzie podobnie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka próbowałem ale niezbyt mocno ze strachu czy zaraz całego kokpitu nie wyciągne może spróbuje jakoś mocniej Edytowane 26 Maja 2016 przez Virnik
Sensei Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) A rwij pan w hoj.. może puści Edytowane 27 Maja 2016 przez Sensei
muunv Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 A penseta probowales? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
damian19886 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Jak ta karta ulamana jest to wlozyc pozostale 3 wyjmaki i od tylu wypchnac musi puscic.
nitroo Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Nie wypchniesz od tyłu tak łatwo, jak Ci się wydaje.
muunv Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Wyjmij schowek i wszystko z pod kierownicy. Proboj wypychac, podwzac jakos zatrzaski z boku. Mialem podobny problem. Ja nie mialem kluczy do radia tego ponizej i jakos je wyjalem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jog Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Tez tak mialem w rns-d, sciągłem schowek, tunel środkowy(w jednym miejscu musislem naciac plastik), i z tego co pamietam to podwazylem zatrzaski i poszlo, Wysłane z mojego myPhone S-Line 16 GB przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi