Gość Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Jeśli mam byc szczery.. na daily targam focusem pierwszej generacji na 14" z balonami i komfort mam jedynie psychiczny, ze wszedzie wjade, przejade i nie zawisne. Gdzie wsiadam do b5tki gdzie jest dość twardy gwint, 18" opony też nie wiele, przód i tył siedzi na odbojach praktycznie i wg mnie o wiele bardziej wygodnie niz w fordzinie. No ale to tylko moje odczucia dla nie których na tym forum 17" i balon plus obnizenie 40/40 nie jest na nasze drogi Edytowane 14 Marca 2017 przez uszol
suppapeter Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Ale tak jak mówisz, będzie problem z parkowaniem, ogólnie na tym naciągu łatwo nie będzie ...
kupczak90 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Wiele osób twierdzi, że 1BV i felga 19 cali jest mało komfortowe, wg mnie auto trzyma się jak szalone, a w środku cały czas cisza, żadnych stuków, ładnie wybiera nierówności, dla porównania w poprzednim fiacie bravo było tak twardo że plomby wypadały...
suppapeter Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Kolejna część trafiła do mnie , a mianowicie nowe odboje
suppapeter Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Samochód zmienia się z tygodnia na tydzień , w sobotę odebrałem samochód od znajomego lakiernika , musiał ogarnąć wgnieciony błotnik, z serii pani cofała nie widziała. Naprawę odkładałem i odkładałem, ale w końcu się zabrałem za to... efekt mega. Jest jeszcze planowana polerka całego nadwozia.. zdjęcia będą wkrótce . Edytowane 20 Marca 2017 przez suppapeter
suppapeter Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Koła i gwint założone, na początku był dramat za mocno skręciłem ( pierwszy zakręt i błotnik wygięty ) - ale jakoś udało się ustawić na cycuś glancuś Zdjęcia bez szału, ale nie miałem czasu porobić jakiś przyjemniejszych ale to się z czasem zmieni Zawartość dodana 3 minutes later tył jest na maksa obniżony, nie założyłem gumy z dołu, ani regulacji pod sprężynę, mam nadzieję że nie będę tego żałować
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 jest sztos teraz uważaj na progi zwalniające.. ja w sobotę zostawiłem na progu osłonę pod silnikiem
D4NTE Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ładnie "leży" powodzenia w dalszym modzeniu i bezawaryjności
MaTeo85 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 generalnie zastanawiam się jak Wy jeździcie na tak niskim zawieszeniu w naszym pięknym kraju? Ja mam ori felgi i zawias 1BE do tego butla z gazem na rufie robi swoje i już mi się udało kilka razy przytrzeć na dziurach. W takim zestawie jak założyłeś to przecierki podwozia to chyba codzienność? ps. ładna felga ale naciągnięta guma to nie mój klimat.
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Do stensów trzeba dorosnąć Teraz szerzej i niżej i bedzie ok. Jak już dojdziesz do tego, że bedziesz chcial zrobic beton to służe pomocą PS Z jakiej firmy masz lewarek niskoprofilowy i jak sie sprawuje? Wykonczylem w ciagu ostatnich dwoch tygodni 3 lewarki i szukam nowego ktory sie nie rozsypie po kilku podniesieniach auta. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez uszol
jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 3 godziny temu, MaTeo85 napisał: generalnie zastanawiam się jak Wy jeździcie na tak niskim zawieszeniu w naszym pięknym kraju? Ja mam ori felgi i zawias 1BE do tego butla z gazem na rufie robi swoje i już mi się udało kilka razy przytrzeć na dziurach. W takim zestawie jak założyłeś to przecierki podwozia to chyba codzienność? ps. ładna felga ale naciągnięta guma to nie mój klimat. normalnie da się jeździć.. tylko wrogiem gleby są progi zwalniające
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 jest dobrze , fajnie to siadło , teraz uważać na ranty
suppapeter Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dzisiaj przyszedł czas na ustawienie całej geometrii w tym zbieżności i kątów pochyleń. Wrzucam parę fotek dla zobrazowania Zawartość dodana 0 minutes later
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Ostatnia fota sztos W końcu widze jakiegoś fajnego sedana w b6 a nie same trumnowozy. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez uszol
suppapeter Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odpowiadam na wszystkie pytania, Podnośnik nisko profilowy, pożyczyłem od Kolegi, z tego co mówił kupił go na tak zwanym ryneczku do 100 zł maks. - pracowało się bardzo dobrze na nim Jeżeli chodzi o jazdę na zawieszeniu,, mhmm.. jeszcze tygodnia na nim nie jeździłem, ale jestem naprawdę mile zaskoczony, nie ma betonu, jedzie się dosyć pewnie i wygodnie, z tyłu wyrzuciłem regulację, bo z nią było za wysoko Dziękuję za miłe opinie Zawartość dodana 3 minutes later
Rekomendowane odpowiedzi