adrian2,6 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Oto moja grafitową A4. Zdjęcia były robione dzisiaj,na zdjęciach jest także A4 michal_z81. Klasycznie -proszę o wyrażenie własnych opini. Pozdrawiam. Do zobaczenia.
Iverson Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Ładne serie, parę poprawek i jest ok. , zazdroszczę 150 kucy...!!! :redface:
tomcio Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Fajna furka tylko musisz troszeczkę ją dopieścić.
Quattro Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Szkoda ze nie ma klimy ja juz tez tak mialem
Gość rob Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 jak na razie dobra seria, czas na tuning optyczny
Boberro Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 fajna ładna seria, kolega w czerwonej widac glebe zarzucił, a ty obniżasz?, kierownicy ci zazdroszcze, grzane foteliki są - tak jak u mnie
Strahd Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Witamy kolejne 2.6. Dobrze ze jest nas wiecej bo czujemy sie osamotnieni:) Ladny kolor.
Szewczenko7 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 ładne A4 z V6...szkoda tylko ze nie
adrian2,6 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 kolega w czerwonej widac glebe zarzucił, a ty obniżasz?, niskie zawieszenie troszeczkę w zimie doskwiera, ale bliżej lata może się pokuszę o zmianę.
Gość Michał Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Ładny sedanik,kolegi również. Tak jak koledzy pisali, trochę kosmetyki (felgi,lampy po lifcie) i będzie całkiem cacy
adrian2,6 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 Tak jak koledzy pisali, trochę kosmetyki (felgi,lampy po lifcie) i będzie całkiem cacy Wiem- światła po lifcie na tył były dobrym rozwiazaniem- co do przodu to sie zastanawiam (przeciwmgielne są zespolone) i nie chciał bym ich stracić- te Boscha też mi sie podobają Felgi są -jak będzie cieplej to je założe.
michal_z81 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 kolega w czerwonej widac glebe zarzucił, a ty obniżasz?, niskie zawieszenie troszeczkę w zimie doskwiera, ale bliżej lata może się pokuszę o zmianę. kwestia przyzwyczajenia :biggrin:
Piuriel Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Przyjemne te sedany. Osobiscie wole kombi, ale V6 musi pieknie brzmieć :twisted:
agrabsabi Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 niskie zawieszenie troszeczkę w zimie doskwiera, ale bliżej lata może się pokuszę o zmianę. heyka ziomek jak wyglądają lampki przód i tył widziałeś pewnie u mnie na ostatnim spociku a jeśli chodzi o zawiechę to zapraszam również do mnie napewno coś znajdziemy myślę że najlepiej vogtlanda lub weiteca maxymalnie -35 i już będzie w miarę dobrze wyglądalo i da się jeździć
Spojler Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam kolejne A4 w serii i jeszcze 2.6. Walnij jakieś fajne felgi bo a czwórka sama w serii jest ładna i nie trzeba nic zmieniać chociaż każdy ma inny gust. Gratuluje zakupu. Agrabsabi nie byłeś ostatnio przypadkiem w wawie?
agrabsabi Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Agrabsabi nie byłeś ostatnio przypadkiem w wawie? miałem być ale spocik w lublinie mieliśmy będę w sobotę i niedzielę :biggrin: fotkami się nie sugeruj trochę zmieniłem niunię
adrian2,6 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 35 i już będzie w miarę dobrze wyglądalo i da się jeździć ciekawa alternatywa :smile: ,tylne lampy na Twojej wygladały ok- ale ja wolałbym do mnie po lifcie"oryginały" - a co do przopdu to - hmmm te "angel"- troszeczkę parują- to wada fabryczna?
agrabsabi Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 ciekawa alternatywa ,tylne lampy na Twojej wygladały ok- ale ja wolałbym do mnie po lifcie"oryginały" - a co do przopdu to - hmmm te "angel"- troszeczkę parują- to wada fabryczna? niestety mają źle wykonane odpowietrzenie (niektóre) i różnica temperatur swoje robi niektórzy użytkownicy ratują się małą dziurką w dolnej części podobno to pomaga a co do lampek po lifcie to jestem również na tak (nie założyłem tylko dlatego że postanowilem maxymalnie przy moim kolorze ściemnić auto) co do zawiechy jak się kiedyś tam przy okazji zdecydujesz to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi