Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 jedź na stację diagnostyczną niech Ci je ustawią
Yelo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja dzis zalozylem depo i mam problem wszystko z montazem ok. Procz zalozenia silniczkow. Ale soczewki jakby dwie rozne w kazdej lampie kazda inaczej swieci. jak staje sie blisko jakiegos budynku to makabra jak to wyglada. Silniczki od starych lamp nie pasują, ani do DEPO, ani do Valeo. Musisz kupić od Fabii, Punto II i od któregoś Golfa. Ogólnie polecam wątki o lampach (sztuk 2) w dziale Warsztat.
Mariusz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja raz kupiłem kierunki przednie Depo i niezbyt pasowały ja polecam tylko VALEO. Kupiłem soczewki z Valeo i jestem z nich zadowolony miałem dylemat Valeo czy Depo ale stawiam na jakość i tylko VALEO :hi:
endriuu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 od któregoś Golfa dokladnie od Golfa IV. <a href="http://www.a4-klub.pl/smf/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html">TUTAJ</a> masz caly watek o tym co pasuje, a co nie. szukaj na koncu
Dibo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja dzis zalozylem depo i mam problem wszystko z montazem ok. Procz zalozenia silniczkow. Ale soczewki jakby dwie rozne w kazdej lampie kazda inaczej swieci. jak staje sie blisko jakiegos budynku to makabra jak to wyglada. Każda soczewka Ci świeci inaczej bo jest inaczej ustawiona. Jedź na stację diagnostyczną. Tam za kilkanaście złotych Ci to ustawią
Ghost Dog Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Probowalem ustawiac samemu. Nie chodzi o ustawienie kontow i wysokosci tylko o roznice w swietle. I te niebieskie swiatlo na brzegach.
Dibo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Probowalem ustawiac samemu. Nie chodzi o ustawienie kontow i wysokosci tylko o roznice w swietle. I te niebieskie swiatlo na brzegach. Sam dobrze nie ustawisz. O jakie niebieskie światło chodzi ?
endriuu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Probowalem ustawiac samemu. Nie chodzi o ustawienie kontow i wysokosci tylko o roznice w swietle. I te niebieskie swiatlo na brzegach. Sam dobrze nie ustawisz. O jakie niebieskie światło chodzi ? chodzi o aberracje optyczna. Ghost Dog - sprawdzaj pisownie - kontów
Darayavahus Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Słuchajcie Panowie. Ja mam problem ze swoimi orginałkami xenonami taki, że połamały się w wyniku dzwona. Świecą i niby je przykręciłem ale są dziurawe i drgają na wybojach. Chcę uskutecznić taki patent. Kupię DEPO pod 2xH7 i przełożę do nich flaki z moich Valeo. Myślicie, że wszystko będzie pasowało bez nadmiernego rzeźbienia?
endriuu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Słuchajcie Panowie. Ja mam problem ze swoimi orginałkami xenonami taki, że połamały się w wyniku dzwona. Świecą i niby je przykręciłem ale są dziurawe i drgają na wybojach. Chcę uskutecznić taki patent. Kupię DEPO pod 2xH7 i przełożę do nich flaki z moich Valeo. Myślicie, że wszystko będzie pasowało bez nadmiernego rzeźbienia? powinno byc ok
Rekomendowane odpowiedzi