Gregory87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki Panowie Kiera pierwsza klasa Brawo Dawaj na spota jak będzie u nas Termin już jest, więc mam zamiar wpaść Fajna audiczka kolego, ja bym zmienił koło na inne ale rzecz gustu. Widzę autko z Radomia. Jak się sprawuje ? Pytam bo kilka lat temu kupiłem tam 3.0 b6 w avancie i wspominam tego dobrze. Życze bezawaryjnej jazdy no i dalszych modów Koło na razie zostaje, mnie się podoba na żywca jest bardziej efektowne. Co do sprawowania nie mogę powiedzieć złego słowa, mimo że to ASN. Dobra robota kolego auto prezentuje się mega ja bym tu jeszcze widział : - gałkę z S-LINE - lotkę na klapę żeby pakiet był już kompletny. Niebawem będzie gałka s-line z B8, tylko kwestia małego rezanka przełożenia ramki. Na tył wpadnie odświeżona klapa z lotką i emblematem tylko bo to co teraz jest drażni oko Tak, więc obecny tył idzie out.
Kwinto69 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 - uchwyty na zakupu w bagaju ✔ made in skoda?
Gregory87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 - uchwyty na zakupu w bagaju ✔ made in skoda? Made in Ster VW, podobne $
MichałA4 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Z klapą zrobiłem taki sam patent kupiłem ori z lotką w swoim kolorze i wrzuciłem na auto do tego zawiasy automatyczne i jest bajka ale gałkę wrzucił bym chyba z naszego modelu ta z b8 jakoś mi nie leży, z kolei bryczka ma się Tobie podobać tak że działaj
Gregory87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Z klapą zrobiłem taki sam patent kupiłem ori z lotką w swoim kolorze i wrzuciłem na auto Skoro przerabiałeś ten temat to podpowiedz czy w bagaju da się rozpiąć wiązkę od klapy
fanboks Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 To super że wszystko ok ja u siebue wymieniałem silnik, głowice i prawie całe zawieszenie. ASN, fajny silnik, fajny dżwięk tylko trzeba bardzo uwarzać na te motory. w sumie to i jak na kazde. Wrzucaj lotke na klape
MichałA4 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Wiązki nie rozepniesz, ja poprostu wyciągnąłem ją z klapy, a po założeniu nowej wciągnąłem z powrotem.
Gregory87 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Troche lipa aleee sie ogarnie, dzięki
roni07 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Kierownica kozak ! Dobrze działasz przy maszynie
Gregory87 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Coś tam się dzieje z bieżących rzeczy: skończone rezanko gałki z A4 B8, ładnie wszystko spasowało Poświąteczny zakup BOSE drugiej generacji w mega okazyjnej cenie Teraz trzeba ogarnąć montaż Edytowane 17 Lipca 2019 przez Gregory87
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Gałka chyba już trochę przejechała Zostawiam śledzika w temacie
Gregory87 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 34 minuty temu, KoJ@K napisał: Gałka chyba już trochę przejechała Takie sprawia wrażenie, ale jest jeszcze w dobre kondycji wydaje mi się, że te gały wyszły w dwóch różnych rodzajach skóry pikowanej, co widać na poniższych przykładach. Dlatego już szukam innej
KoJ@K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Aha No to teraz poluj na tą odpowiednią
Gregory87 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Kompletowanie fantów do wiosennego rezania ciąg dalszy Sobotni zakup w ASO grill S4 i kilka potrzebnych pierdółek. Edytowane 17 Lipca 2019 przez Gregory87
Gregory87 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jest i paka z Niemcowni Nakładki na pedały RS Doleciały z Czech ori zawiasy do automatycznego otwierania bagaja, kupione za pół darmo Edytowane 17 Lipca 2019 przez Gregory87
Gregory87 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 Po krótkiej przerwie wracam do kontynuacji tematu z uwagi na początek sezonu letniego wpadł pakiet serwisowy: filtry, olej, płukana, czyszczenie smoka i miski olejowej. I efekt finalny zalanie nowej oliwy Dość sporo fantów ma jeszcze do montażu ale dorzuciłem sobie coś jeszcze - Moduł bluetooth 8P1 - Tylny stabilizator RS Jakby nie było coś tam się dzieje
Armi Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Nie ogarniam tego Taptalka;D Edytowane 2 Maja 2017 przez Armi
Armi Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) 3 minuty temu, Armi napisał: Daj znac jak wrazenia z jazdy na stabi z rs-a... Dobra fura i dobre mody:-) Edytowane 2 Maja 2017 przez Armi
Rekomendowane odpowiedzi