Gregory87 Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 12 godzin temu, Armi napisał: Spoko zdam relację, miałem montować w tym tyg ale przyszło mi do głowy, żeby zamiast standardowych tulei zapodać tuleje z poliuretanu No i zamówiłem, czekamy teraz tylko na paczku.
Gregory87 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) W końcu przód doczekał się s-line pół dnia docinania, przymiarek, nitowania ale wyszło idealnie I efekt końcowy Edytowane 17 Lipca 2019 przez Gregory87
Gregory87 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 Czorne czorne, obwódki szyb też w czerni, więc teraz to ze sobą ładnie pasi taki sobie shadow line
Armi Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Dokladka byla lakierowana czy oddawales do malowania? Super wyszlo!
staniek Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Kolego, gdzie udało Ci się dorwac ori stelaż/wzmocnienie ze zderzaka sline? Patrze czasami na ogłoszenia (fakt faktem,że nieregularnie) i w ujj ciężko to trafic Auto
Gregory87 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 Nowy lakier był położony na dokładkę, góre przeleciałem papierem wodnym i spolerowałem dla odświeżenia. 3 minuty temu, staniek napisał: Kolego, gdzie udało Ci się dorwac ori stelaż/wzmocnienie ze zderzaka sline? Patrze czasami na ogłoszenia (fakt faktem,że nieregularnie) i w ujj ciężko to trafic Auto na allegro wyrwałem uszkodzoną górę z nieruszonym stelażem, ale też dość długo szukałem.
staniek Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Może kupię ten stelaż zanim grata sprzedam, za stabem 22mm chyba z 1,5 roku lukałem i w końcu się trafił Pozdr
Gregory87 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2017 Stabi RS siedzi na swoim miejscu ogólnie wrażenia z jazdy na plus, w łukach idzie jak przyklejony, nie ma efektu uciekającego tyłu, ale i tak jakoś stabilniej na prostych z wybojami I jedna fota robiona z partyzanta pomyśle nad aktualizacją fot, tylko ogarnę jeszcze tył...
Gregory87 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Kolejne graty skompletowane, tym razem PDC na tył W najbliższy week montuje BOSE, BT i min. wiązke PDC także ten tego Edytowane 2 Lipca 2017 przez Gregory87
Gregory87 Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 Lista modów do wykonania się zawęża zamontowane i odhaczone: - Bluetooth + SDS śmiga aż miło (krótki filmik poniżej) - BOSE - została tylko wymiana głośników w drzwiach, ale i bez nich wymiata zacnie - PDC - położona i podłączona wiązka, kolejny etap w realizacji...
pawelosinski83 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 No stary - dobrze działasz :-) Miło się patrzy i ogląda - jest spas niezły Stan wnętrza jest kozak - kurcze , żadnej yski się nie mogę dopatrzyć :-D Dobre koło ;-)
Gregory87 Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 8 godzin temu, pawelosinski83 napisał: No stary - dobrze działasz :-) Miło się patrzy i ogląda - jest spas niezły Stan wnętrza jest kozak - kurcze , żadnej yski się nie mogę dopatrzyć :-D Dobre koło ;-) Dzięki Pawlo co do wnętrza masz racje bo tam nie ma żadnej ryski poprzedni właściciel wiedział co robi utrzymując taki stan.
edek95 Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 A ja tak z innej bajki. Co to za felunie? Furka sztosik, mody konkretne! Czekam z niecierpliwością na kolejne mody!
Gregory87 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Opublikowano 19 Lipca 2017 12 godzin temu, edek95 napisał: A ja tak z innej bajki. Co to za felunie? Łoj podane jest nawet w tytule 3SDM 0.01
Gregory87 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Wczoraj wpadł ostatni element zewnętrznego pakietu s-line, klapa z lotką i tym samy ten etap uważam za zamknięty Przy okazji zamontowane ori zawiasy do automatycznego otwierania bagaja
black4 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witaj, Pięknie dopieszczona i pomodzona furka ;D Kółka świetne! Stylistycznie jedynie ciemne szyby boki i tył można by jeszcze zrobić. Gratulacje projektu, Pozdrawiam
Norbas Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Fajny sedanik i mody na plus SDS fajna sprawa, robiłeś podpięcie według opisu na forum?
Rekomendowane odpowiedzi