jacek666b Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam,Panowie w zeszłym roku (po roku) wymieniłem tarcze po tym jak na trasie raz zahamowałem z około 180 do 100-pogibało je.W zeszłym roku wrzuciłem zestaw ATE na przód, i w tym roku w lato zaczęło się ponowne bicie-w zacisku wymieniany tłoczek, gumki, prowadnice, sprężynki...wszystko.Co może być przyczyną? Też tak macie, że jedno hamowanie i może być wszystko do wymiany? Coś jest nie tak...BTW kupię jarzma na 312mm skoro już muszę robić heble od nowa.
jacek666b Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Sprawdź bicie piast Sorry za głupie pytanie ale...jak? Wiem, że jedno łożysko jest zrypane bo podczas skręcania w prawo jest dźwięk obcierania (zweryfikowane)- nie wiem czy ma coś jedno do drugiego.
wujekmaciej Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 może klocek się poluzował? btw. mam kompletny zestaw zaciski+jarzma 451+przewody i porządne klocki na sprzedać. jak coś to pw
mat994 Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Musisz zakupić sobie czujnik zegarowy kolego. Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi