Fifiński Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Cześć ! Wali mi z odmy na czapkę olej tam gdzie cybant : CO z tym zrobić ? Zawalić sylikonem czy jakaś uszczelka ( nic tam nie ma, po prostu rurka do rurki ) ?
karaluch8 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Taśma teflonowa, owinąć pare razy. U mnie już trzyma z 10 tysięcy,
lutas Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opaskę masz jakąś z marketu ogrodniczego, załóż naj-sam-pierw jakąś porządną np. firmy Norma i porządnie dokręć. Druga kwestia - odmę masz oryginalną czy zamiennik ? Bo wygląda to trochę jak zamiennik Toprana a one są z kiepskiego tworzywa i przeważnie ciekną.
rafal1234 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Taśma zdaje egzamin Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
karaluch8 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 W każdym sklepie budowlanym czy hydraulicznym. Nią się gwinty od rur do wody owija.
Fifiński Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzięki serdeczne, 2 tygodnie temu zaklejone taśmą teflonową i do teraz sucho Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Fifiński
Rekomendowane odpowiedzi