artur28 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wczoraj pojawiła mi się na fisie kontrolka żołte kółko w środku napisane km/h a na zewnątrz kółka po lewej stonie do góry 1. Co to jest bo pierwszy raz widze.
pablo_9 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Wyświetliło Ci się ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości. Według instrukcji: "Ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości umożliwia zapamiętanie prędkości, która nie powinna być przekraczana. Gdy tylko prędkość samochodu przekroczy zapamiętaną prędkość o 10 km/h odezwie się sygnał ostrzegawczy. Jednocześnie zostanie wyświetlony napis km/h". Natomiast 1, która Ci się też pojawia oznacza 1 poziom ostrzegania (występują dwa poziomy ostrzegania).
artur28 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tylko dlaczego teraz dopiero jeżdźę nim od roku i się nie wyświetlało[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 13:12_________________________________________________idzie to cholerstwo jakoś wyłączyć bo mnie wnerwia
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 pewnie przez przypadek podczas jazdy wcisnąłeś "check" więc wciśnij ponownie żeby anulować
pablo_9 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dokładnie tak jak kolega napisał być może przez przypadek ustawiłeś sobie to ostrzeżenie, można to zrobić jak jedziesz z jakąś prędkością i wciśniesz tzw. przycisk automatycznego testowania znajduje się on na zegarach po lewej stronie przy prędkościomierzu (zegarku). Po wyłączeniu zapłonu pamięć jest kasowana automatycznie. _________________________________________________ zamieszczam Ci skany instrukcji z opiem tego zagadnienia
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja muszę przyzanać że czasem sobie ustawiam ogranicznik ...dobra rzecz na miasto i zapomninie się
Deszcz Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja muszę przyzanać że czasem sobie ustawiam ogranicznik ...dobra rzecz na miasto i zapomninie się Jak bym miał tyle punkciorów (mandatów) co Ty madas, to też bym sie w to bawił :polew:
Madas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 ja muszę przyzanać że czasem sobie ustawiam ogranicznik ...dobra rzecz na miasto i zapomninie się Jak bym miał tyle punkciorów (mandatów) co Ty madas, to też bym sie w to bawił :polew: :polew: ja się tak nie bawie
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja ustawiłem na 310 km/h a tak serio to na 180 ze względu na zimówki bo madas mnie nastraszył, ze wystrzelą przy 220
Rekomendowane odpowiedzi