arre Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Mialem okazje poogladac przez dni pare i robota kolegi wykonana ogromna... ale i jeszcze duzo zostalo do zrobienia trzymam kciuki bo napewno warto a i wiem ze auto w dobrych rekach
black4 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witaj! Mieczysław poezja! Ale wnętrze piękne! Pozdrawiam!
m-nokian Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Piękne auto! Pozazdrościć tego słownikowego coupe jakiś czas temu planowałem zakup podobnego egzemplarza jednak jak widzę ile pracy trzeba włożyć w odrestaurowanie ciesze się, że zrezygnowałem Powodzenia
misiek95 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Opublikowano 15 Listopada 2016 Zakułem nowe węże do chłodnicy oleju skrzyni Do wymiany poszły dwie rolki paska, oba łożyska alternatora+ wymiana szczotek regulatora no i pasek. Uzupełniłem olej w wiskozie. Z kwestii wizualnych wjechały pomarańczki Hella. Na czas renowacji alusów 17" kupiłem za 250zł całkiem ładne 8lochy 15" z oponkami zima
Animal Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Widzę, że cały czas do przodu Naprawdę robi wrażenie
Dev Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 W poniedziałek wrzucę foto, zobaczysz co mi do łba strzeliło
misiek95 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 W poniedziałek wrzucę foto, zobaczysz co mi do łba strzeliło No właśnie miałem pytać co tam działasz btw. mój czujnik abs z mostu zaczął mierzyć jak wypłukałem porządnie most z opiłków. Ale za to luz na wałku atakującym mam taki, że moge nim obracać o 90 stopni Więc szukam całego dyfra 3.06 ze szperą Ostatnio wyjąłem dyfer, żeby sprawdzić co tak stuka. Po zdjęciu dekla zobaczyłem coś takiego: Jako że obecnie ciężko znaleźć sprawny dyfer 3.06 z ASD, kupiłem za 3 stówki 3.46 asd z w201. Kosz okazał się inny, po za róznicą widoczną na zdjęciu miał LSD 40%, a mój stary nie. Znalazłem tokarza, który dopasował mi kosz 3.46 pod wymiar 3.06. Różnica max 0.02mm. Później przykręciłem do niego wieniec z 3.06 i można było składać klocki w całość. Przy okazji wymieniłem tłumik drgań skrętnych przedni i podpore wału z łożyskiem Po remoncie zrobiłem z 500km i jak na razie wszystko hula. Most nie wyje, nie ma żadnego luzu
filip1001 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mega profeska ! gratulacje i powodzenia
icemerc Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 jaki to ma motor dokłądnie? 2,6 - 3,0 ? Mega kocur, aż miło popatrzeć :-)
Dev Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jakie masz hamulce ? Mam zaciski po regeneracji
misiek95 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 jaki to ma motor dokłądnie? 2,6 - 3,0 ? Mega kocur, aż miło popatrzeć :-) 3.0 M103 Jakie masz hamulce ? Mam zaciski po regeneracji Szczerze mówiąc to nawet nie wiem... na oko tarcza poniżej 300mm, wentylowana
wolcz2 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 No to co bylo na poczatku a jest teraz to po prostu cud. Teraz auto warte 3 o ile nie 4 razy tyle ile dales
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Super dzialasz ! Mam nadzieje kiedys tak pobawic sie z SEC lub r129 sl.
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 Dnia 12.03.2017 o 09:05, Wojtek_A4 napisał: Super dzialasz ! Mam nadzieje kiedys tak pobawic sie z SEC lub r129 sl. Dzięki. No te co wymieniłeś to już większych nakładów finansowych wymagają Kolejne pierdoły jakie ogarniałem w czasie zimy Odświeżyłem fronty alusów, metodą "na Jana" czyli bez zdejmowania opon Po zimie kopułke zalał mi olej wydostający się przez uszczelniacz wałka, trzeba więc było wstawić nowy Później wymieniłem jeszcze kilka fantów w zawieszeniu i pare przewodów kjeta na świeże Zatarło mi się łożysko na kole sprężarki klimy, więc musiałem dorobić ściągacz i je wymienić Nie mogłem kupić nigdzie maskownic boczków, więc wykleiłem swoje matami szklanymi i żywicą, potem poszpachlowałem i prysnąłem dorobionym na zamówienie sprayem. Efekt dla mnie zadowalający.. Musze tylko pomyśleć nad lepszym sposobem mocowania, żeby ładnie to spasować z boczkiem. Za paczke fajek kupiłem całą ładną środkową kratkę. Moja była popękana A tak po za tym, to polerowałem delikatnie drewienka. Nic więcej z nich nie wyciągne, popękane są mocno A z rzeczy mniej przyjemnych to podczas zimowego latania bokami zgubiłem gdzieś dół przedniego zderzaka Więc kupiłem drugi, uszkodzony w innym miejscu i będę z dwóch spawał jeden
Marek24 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Powiem Ci kolego że dobry magik z Ciebie , super furmanka oby było tak dalej
Jordi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak Mercedes to tylko stary Do zobaczenia na drodze!
misiek95 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 15 godzin temu, Jordi napisał: Jak Mercedes to tylko stary Do zobaczenia na drodze! o kurde ale wisienka jak bym auto pamiętał ale nie wiem gdzie mogłem je widzieć..
Rekomendowane odpowiedzi