Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

III Urodziny A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej - zapisy

Nie mieszamy, wybieramy :decayed:  

1. 1. Nie mieszamy, wybieramy :decayed:

• Polish Vodka Wyborowa
    • Fiński specjał z górnej półki
    • Król jest tylko jeden - Jan III Sobieski
    • Stare dobre czasy - Żytnia, Luksusowa
    • Jak sie bujać to tylko z Bolsem
    • nie wybieramy, mieszamy :)
    • nie pijemy... :gwizdanie:
    • [color=purple]Miron[/color] - zamknij tą ankietę bo już jest nudna...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O :blink: A czmu ja nie zpomarańczowiałem? :co:

Przelew poszedł mbank - mbank, więc powinien już być :gwizdanie:

bo wpłaciłeś zaliczkę za zlot, a jeszcze 50 dych za pokolorowanie :polew:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 22:40_________________________________________________wszyscy niecierpliwi pokolorowani :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wszyscy niecierpliwi pokolorowani :gwizdanie:

TrueOgre podziękowania za kolor :kox:

Opublikowano

bo wpłaciłeś zaliczkę za zlot, a jeszcze 50 dych za pokolorowanie :polew:

Drogie masz te farbki :gwizdanie:

Opublikowano

bo wpłaciłeś zaliczkę za zlot, a jeszcze 50 dych za pokolorowanie :polew:

Drogie masz te farbki :gwizdanie:

może farbki nie ale za robociznę sobie pewnie słono liczy :naughty:

Opublikowano

wszyscy niecierpliwi pokolorowani :gwizdanie:

TrueOgre podziękowania za kolor :kox:

:good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 23:54_________________________________________________

Drogie masz te farbki

to standardowa stawka krk :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 23:54_________________________________________________

może farbki nie ale za robociznę sobie pewnie słono liczy :naughty:

za robociznę to policzę kolorując na fioletowo :polew:
Opublikowano

Centusie yeahbuunee :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 00:12_________________________________________________Z całym szczuneczkiem oczywiście :naughty:

Opublikowano

Centusie yeahbuunee :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 00:12_________________________________________________Z całym szczuneczkiem oczywiście :naughty:

to znaczy że zbierają centusie z szacunkiem ? :mysli:

Opublikowano

to znaczy że zbierają centusie z szacunkiem ? :mysli:

Już jesteś blisko... :naughty:

Opublikowano

SIEMANKO,TAK SIE ZASTANAWIAM CZY JEST JESZCZE JAKAS NADZIEJA DLA MNIE Z LITY REZERWOWEJ :>,WIDZE DUZO OSOB NIEPOKOLOROWANYCH :>,CALY CZAS CZEKAM NIECIERPLIWIE,DLA MNIE TO WAZNE WIEDZIEC WCZESNIEJ ,BO ORGANIZUJE WYJAZD Z BELGI,KTO NIE JEST PEWIEN WYJAZDU ,NIECH DA ZNAC ,JA CHETNIE SKORZYSTAM :decayed:

Opublikowano

ja wpłace dzis wieczorem :P mam czas do 24:00 :P z mbank do mbank ;)

Opublikowano

Moje pomysły nierzadko są irracjonalne, więc istnieje duża szansa, że pomimo faktu, iż nie ma mnie na tej liście, to wpadnę;D Avant ma wystarczająco dużo miejsca do spania, tak więc nocleg mam załatwiony, tylko w razie czego, liczę, że mnie ktoś wpuści do pokoju, żeby się ogarnąć;D Bilet wstępu - %% i już jest opcja :decayed: Jak ktoś z Łodzi,okolic, albo po prostu w drodze z Łodzi do Bukowiny chciał się zabrać, to no problem;D

Opublikowano

Moje pomysły nierzadko są irracjonalne, więc istnieje duża szansa, że pomimo faktu, iż nie ma mnie na tej liście, to wpadnę;D Avant ma wystarczająco dużo miejsca do spania, tak więc nocleg mam załatwiony, tylko w razie czego, liczę, że mnie ktoś wpuści do pokoju, żeby się ogarnąć;D Bilet wstępu - %% i już jest opcja :decayed: Jak ktoś z Łodzi,okolic, albo po prostu w drodze z Łodzi do Bukowiny chciał się zabrać, to no problem;D

spoko tam niedaleko ośrodka płynie ladny strumyk :kox: :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj poszla kasa :good:

Opublikowano

NO JA TEZ JESTEM JUZ TAK ZDESPEROWANY CZEKANIEM NA MIEJCE WOLNE ZE CHYBA ZROBIE TO SAMO CO TY DeeJaay_Kill :),JAK KTOS CHCE SIE ZABRAC Z BRUKSELI DO BUKOWINY ,TO MAM WOLNE MIEJSCE :>

Opublikowano

SIEMANKO,TAK SIE ZASTANAWIAM CZY JEST JESZCZE JAKAS NADZIEJA DLA MNIE Z LITY REZERWOWEJ :>,WIDZE DUZO OSOB NIEPOKOLOROWANYCH :>,CALY CZAS CZEKAM NIECIERPLIWIE,DLA MNIE TO WAZNE WIEDZIEC WCZESNIEJ ,BO ORGANIZUJE WYJAZD Z BELGI,KTO NIE JEST PEWIEN WYJAZDU ,NIECH DA ZNAC ,JA CHETNIE SKORZYSTAM :decayed:

NO JA TEZ JESTEM JUZ TAK ZDESPEROWANY CZEKANIEM NA MIEJCE WOLNE ZE CHYBA ZROBIE TO SAMO CO TY DeeJaay_Kill :),JAK KTOS CHCE SIE ZABRAC Z BRUKSELI DO BUKOWINY ,TO MAM WOLNE MIEJSCE :>

Rozumiemy desperacje, ale nie krzycz :cool1: To nic nie pomoże :)

Opublikowano

Rozumiemy desperacje, ale nie krzycz :cool1: To nic nie pomoże :)

kolega może nie wie że duże litery czyta się jako krzyk :kawa:

Opublikowano

To ze zlotu zrobi nam się survival party :> Mnie dużo do szczęścia nie potrzeba, a jak Poziek mówi, że jest niedaleko strumyk, to jeszcze sobie pójdziemy na pstrągi :decayed: Trzeba sobie umieć radzić :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie, spokojnie. Lista rezerwowa miała 15 pozycji, a teraz tylo 5 i cały czas ktoś rezygnuje.

Jest duża szansa załapania się, jeszcze kila dni cierpliwości :wink4:

BTW Byliśmy dzisiaj, ośrodek zaklepany i szczegóły prawie dograne. Jest kila nowych fotek i troszkę też nagrałem. Głównie oglądaliśmy pokoje. Cały nowy materiał postaram sie zamieścić jutro :)

Opublikowano

Cały nowy materiał postaram sie zamieścić jutro :)

te z Chabówki też zamieść :naughty:

Opublikowano

Cały nowy materiał postaram sie zamieścić jutro :)

te z Chabówki też zamieść :naughty:

:gwizdanie:

Nowe osoby dopisałem do listy:

Czester 1800

Wypsiu

Deamon

Witamy na zlocie :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...