ROBERTO24 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Panowie Dziś gdy wracałem z pracy (miałem włączona AC) gdy dojeżdżałem włączyłem ECON po chwili jeszcze odebrałem telefon i zrobiło się w aucie duszno po czym szyberdach samoczynnie się podniósł . Nie wiem albo moduł komfortu albo ...... jakieś sugestie?
Madol1 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie masz przypadkiem solardachu lub klimy z czujnikiem powietrza?
ROBERTO24 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie masz przypadkiem solardachu lub klimy z czujnikiem powietrza? po czym poznam solarach i po czym klime z czujnikiem powietrzaa?
jacek70 Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Szyberdach solar wygląda jak bateria słoneczna. Z wyglądu poznasz na pewno a czujnik jakości powietrza steruje właśnie nawiewami i przemierzaniem.
ROBERTO24 Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Opublikowano 13 Lipca 2016 Szyberdach solar wygląda jak bateria słoneczna. Z wyglądu poznasz na pewno a czujnik jakości powietrza steruje właśnie nawiewami i przemierzaniem. Solara nie mam raczej , a tego czujnika nie wiem mam jakiś jakby mikrofon wystający na podsufitce
nitroo Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Czujnik jakości powietrza jest powiązany z klimatronikiem. Jeśli masz na nim przycisk OFF, to go nie masz.
kdawid Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) jakieś sugestie? tak, wymień pokrętło do sterowania szyber dachem lub wyczść styki w nim. To znany problem i wczesniej czy później dopadnie każdego kto ma szyber w b6 lub b7 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/161577-all-b6b7-szyberdach-sam-sie-otwiera-przyczyny/?hl=%2Bszyberdach+%2Botwiera Edytowane 14 Lipca 2016 przez kdawid
Rekomendowane odpowiedzi